Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 27 z 77 PierwszyPierwszy ... 1723242526272829303137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #261
    rakers
    Gość
    Reklama:
    Prawy róg obudowa trzeszczy. Tak poza ograniczeniami i powolnymi animacjami bardzo fajna słuchawka.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #262

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,656
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,886(10,925)
    jak zmieniasz SIM raz dziennie

  • #263
    rakers
    Gość
    Nie zmieniam dzis na trekbuddy 5h rejesrowala ślad

  • #264

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,656
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,886(10,925)
    moja leżała 6h na piachu z głośnikiem podpiętym. zasyfiona jest bardzo, czasami jakby <- nie reagowała za pierwszym razem

  • #265

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,162
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    96(78)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    ja też nie ale nie chciałem popsuć za wczasy bo nie byłem pewny co do L640 ale zostawiam sobie jednak. Zdjęcia rewelacyjne robi i mocny zasięg

    Zasięg lepszy niż l735?

  • #266
    rakers
    Gość
    Aplikacja tapatalk. Ten sam wątek i interpretacja go przez WP i robota. Bez spoiler w WP przez screeny nie mogłem całego wątku otworzyć. System ogranicza albo apka fatalnie napisana
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 22-06-2015 o 04:35

  • #267

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,656
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,886(10,925)
    Aż wstyd pokazywać

  • #268
    rakers
    Gość
    No wiesz. Wydaje mi się że tak nie było z TT. Nie wiem czy to ostatnia aktualizacja TT (gruba aktualizacja).

  • #269

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,656
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,886(10,925)
    ale tak masz dopiero od kupna 640? może pod GDR2 nie kompatybilny

  • #270
    rakers
    Gość
    Ty na 640 masz tak samo pod TT. Dziś luknę na l735. Nie pamiętam jak było wcześniej. Ale nie było problemów aby dane a w zasadzie sposób ich prezentacji odbiegały tak znacząco. W tym miesiącu była duża zmiana TT (struktura aplikacji) i tu się doszukuję błędów.
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 22-06-2015 o 11:17

  • Strona 27 z 77 PierwszyPierwszy ... 1723242526272829303137 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas