Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 22 z 77 PierwszyPierwszy ... 121819202122232425263272 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #211
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,102
    Telefon
    Lumia 640LTE Lumia 535DS
    FW
    02177000001514836003
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    167
    Podziękowano
    345(206)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    a czemu się grzał? Za długo ładowałeś może tą ładowareczką z pudełka.Kupiłem dziś wersję LTE. Kilka h testuję, rozmowy na Skype rewelacja. Zasięg i jakość rozmów ok, fotki bomba za tą kasę


    A wystarczyło przeczytać recenzję, od razu byś wiedział, że to grzanie, skrzypienie, palcowanie itd. to bzdury od osób, które by chciały mieć, ale mamusia pozwala tylko zielonego robocika, najlepiej nie więcej niż 100 PLN .
    Ostatnio edytowane przez Jarosław Skrzymowski ; 01-06-2015 o 00:19

  2. 2 następujących użytkowników podziękowało Jarosław Skrzymowski za ten post:

    Bastik (27-09-2015),szósty (01-06-2015)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #212

    OFF-LINE
    Awatar Yxa_

    Dołączył
    10.12.2014
    Lokalizacja
    Częstochowa
    Posty
    556
    Telefon
    Nokia Lumia 735
    FW
    10.0.14385.0
    Operator
    Play
    Dziękuję
    187
    Podziękowano
    31(30)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    L735 zawsze zachwalałem bo mam dwie. Teraz główny będzie 640

    Aha, czyli mercedesy stoją w garażu i się kurzą, a volkswagen jest na co dzień.

  • Jeden użytkownik podziękował Yxa_ za ten post:

    szósty (04-06-2015)

  • #213

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,259
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,771
    Podziękowano
    202,222(10,587)
    Wczoraj w nocy katowałem 2h. Słuchawki na uszach, kilka zakładek IE, ściągałem rary po 300mb, instalacja reszty aplikacji. Wytrzymał. Zdjęcia bardzo ładne wykorzystałem je wrzucając coś na ebay.

  • #214

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,162
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    93(77)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Wczoraj w nocy katowałem 2h. Słuchawki na uszach, kilka zakładek IE, ściągałem rary po 300mb, instalacja reszty aplikacji. Wytrzymał. Zdjęcia bardzo ładne wykorzystałem je wrzucając coś na ebay.

    A jak foto w porównaniu z l735?

  • #215

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,259
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,771
    Podziękowano
    202,222(10,587)
    w ciemnym znacznie gorzej a w plenerze nie byłem

  • #216

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.05.2015
    Lokalizacja
    Nordkapp
    Posty
    13
    Telefon
    lumia 640 DS
    FW
    WP 8.1 CV PL
    Operator
    Play/Chill
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    to może ja wtrące swoje 3 grosze...

    kupiłem 2 egzemplarze tegoż wspaniałego modelu jakim ponoć miała być lumia 640, wersje obydwie LTE białą i czarną.
    Biała potrafi skrzypieć, czarna natomiast nic ani drgnie, mur beton.

    Czarna od nowości okazało się że ma uszkodzony głośnik od rozmów i trzeszczy tak niemiłosiernie że nic nie pomagało i jako nówka z pudełka poleciał do reklamacji.

    W białym trzaski i charczenie głośnika równierz występuję aczkolwiek mniej uciążliwe i da się znieść aczkolwiek daleko mu do jakości rozmów chociażby w porównaniu do Samsunga Xcover 2 jakiego użytkowałem do tej pory.

    System chodzi bardzo przyjemnie i szybko, widoczność w słońcu bardzo dobra, kolory mało nasycone porównując do LG G2 Mini czy G3s czy juz o samsungu S3 nie wspominając.

    Bateria bardzo dobra, wytrzymuje spokojnie cały dzien intensywnego użytkowania tj troche maili, allegro, internet, jakies 2 h rozmow troche smsów, kilka zdjeć.

    Totalna dyskwalifikacja za wykorzystanie aplikacji tj przykładowo, zainstalowana aplikacja allegro, otwieram link z poczty i co ? wczytuje mi sie strona www allegro a nie w aplikacji. z OLX dokladnie to samo, aplikacji youtuba brak, aplikacji do oglądania filmów brak ( nie mówię tu o płatnym moliplayer bo to nie porozumienie zeby za coś takiego bulić ), facebook messenger nie ma wlasnego dzwieku aplikacji tylko używa systemowej przez co nie wiem jakiego typu wiadomosc dostaje, brak możliwosci ładowania telefonu gdy jest wyłączony, klient poczty Gmail woła o pomste do nieba, endomondo zrywa rejestrację uprawianego sportu w momencie gdy ktoś do nas zadzwoni, strony typu weeb.tv lub inne oparte na flashu nie działają i długo by tak wymieniać.

    Jednym słowem, wracam do LG G3S i prawdziwie wielozadaniowego androida.

    Windows jest dobry ale dla kogoś kto telefonu używa naprawdę w mało wymagający sposób.

    Android jest kombajnem i ciul że bateria na nim trzyma krócej, ciul że czasem potrafi złapać laga, jest to warte jego uniwersalności i mnogości ustawień, aplikacji, personalizacji itd.

    Tyle w temacie.

    Lumia upadła w moich oczach.

    Pozdrawiam i żegnam użytkowników Windows Phone.

  • #217

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.05.2015
    Posty
    1
    Telefon
    np. HTC
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Wojciech Wilczo Zobacz posta
    aplikacji do oglądania filmów brak
    VLC do czego służy? Jest płatny? Pewnie są i inne, jeśli tak szukałeś to wracaj na Androida, ino w podskokach.

  • #218
    Mac

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.09.2012
    Posty
    540
    Telefon
    Lumia 950 XL
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    22(22)
    Jak wyjdzie 10 to wróci 😊

  • #219

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,259
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,771
    Podziękowano
    202,222(10,587)
    VLC to psychologia tłumu z gównoida, raptem się dorobili działającej wersji a playerów przez dwa lata było sporo lepszych. Ja Moliplayer używam. Wracamy do urządzenia

  • #220
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,102
    Telefon
    Lumia 640LTE Lumia 535DS
    FW
    02177000001514836003
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    167
    Podziękowano
    345(206)
    Cytat Zamieszczone przez Wojciech Wilczo Zobacz posta
    to może ja wtrące swoje 3 grosze...

    Pozdrawiam i żegnam użytkowników Windows Phone.
    I tyle w temacie... (uff, a już mnie ręka świerzbiła) - nie przypuszczałem, że istnieją jeszcze tacy dyletanci ... i tyle w temacie!
    Lumia 640LTE: 1607-W10 Mobile Insider Fast 10.0.14959.1000 (SanDisk Ultra 32GB)
    Lumia 535DS: 1607-W10 Mobile Insider Fast 10.0.14959.1000 (San Disk Ultra 16GB)
    Fujitsu ESPRIMO E3521 E-Star5: 1607-Windows 10 Pro 64 Bit 14393.447 (Intel (R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3,16GHz 3,17GHz; RAM: 4GB DDR3 Elixir Memory; USB 3.0 on board, Intel GMA 4500 Graphics on board)

  • Strona 22 z 77 PierwszyPierwszy ... 121819202122232425263272 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas