Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 21 z 77 PierwszyPierwszy ... 111718192021222324253171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #201

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,686
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    213,044(10,927)
    Reklama:
    do zwykłego nie trzeba nic, upadku i jego następstw nie przewidzisz

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #202

    OFF-LINE

    Dołączył
    26.05.2015
    Posty
    8
    Telefon
    520,SIII
    Operator
    orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez iamthelaw Zobacz posta
    Wszystkie moje porównania odnoszą się do Lumii 520, 620 i 625 bo z takimi miałem do tej pory do czynienia.
    A jak wypada jakość rozmów przez słuchawkę i w trybie głośnomówiącym porównując do poczciwej L520, gdzie poziom jest bardzo dobry?

  • #203

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,686
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    213,044(10,927)
    ktoś masz z t-mobile? nie macie OTA?

  • #204
    slawekzakro
    Gość
    Kupiona w markecie. Dual sim. Dziś zwrócona. Co mi nie pasowało? "Bzyczenie" w głośniku przy rozmowie. Trochę przestawało przy poziomie głośności 3. Ekran w słońcu daje radę, jednak strasznie łapie odciski palców. To przeszkadza. Poza tym po naprawdę krótkim używaniu aplikacji czy samego telefonu strasznie nagrzewa się w okolicy głośnika rozmów. Do tego stopnia że czuć to ciepło/gorąc w trakcie rozmowy. Fakt że "stygnie" szybko. Jednak coś było nie tak. Być może tylko w tym egzemplarzu. Telefon zwróciłem.
    Co do systemu nie wypowiem się Do tej pory poza krótką przygodą z Lumią 800 jadę na adnku. Przyznać muszę, ze telefon jest szybki.Wykonanie jak najbardziej w porządku.

  • #205
    slawekzakro
    Gość
    Zaległości techniczne? Może po prostu 640 to tania zabawka z całymi idącymi z tym konsekwencjami? Nie mam nic przeciwko windows mobile bo nadal szukam telefonu z tym systemem tylko kilka półek wyżej. Moje zdanie jest takie jakie jest. MÓJ egzemplarz grzał się i było słychać trzaski w trakcie rozmowy. Ale skoro rola Twojej komórki sprowadza się do eksperymentowania to gratuluję technicznej wiedzy. Ja tam wolę wykorzystywać telefon do rozmów i sms.

  • #206

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,686
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    213,044(10,927)
    Jeszcze 640 się wam przypomni sama

  • #207

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.05.2015
    Posty
    6
    Telefon
    Nokia c6-00
    FW
    Symbian s60v5 9.4
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Podoba mi się Lumia 640 i system Windows phone 8.1.Teraz przeczytałem tyle wątków o tej lumi o waryjności, nieraz boję kupić tę Lumię że mi się trafi jakiś wadliwy egzemplarz tej lumi.Teraz posiadam nokię z symbianem 60v5,a chciałbym kupić dobry telefon do internetu i czytania e booków
    Ostatnio edytowane przez robert0050 ; 31-05-2015 o 20:44

  • #208

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,686
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    213,044(10,927)
    a czemu się grzał? Za długo ładowałeś może tą ładowareczką z pudełka.Kupiłem dziś wersję LTE. Kilka h testuję, rozmowy na Skype rewelacja. Zasięg i jakość rozmów ok, fotki bomba za tą kasę



  • #209

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.11.2014
    Posty
    193
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 DS
    Operator
    NJU
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    15(13)
    To może teraz skończysz besztać 640 a zachwalać 735

  • #210

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,686
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    213,044(10,927)
    L735 zawsze zachwalałem bo mam dwie. Teraz główny będzie 640

  • 2 następujących użytkowników podziękowało djtonka za ten post:

    szósty (01-06-2015),Yxa_ (31-05-2015)

    Strona 21 z 77 PierwszyPierwszy ... 111718192021222324253171 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas