Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 18 z 77 PierwszyPierwszy ... 81415161718192021222868 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #171

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.05.2015
    Posty
    6
    Telefon
    Nokia c6-00
    FW
    Symbian s60v5 9.4
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Jestem zainteresowany kupnem Lumi 640,bardzo mi się podoba ten telefon.Czy warto ten telefon kupić?.Przeczytałem wszystkie wątki o lumi 640, że są jakieś usterki techniczne.Zastanawiam się czy kupić lumię 640DS czy lumię 640 LTE?.Choć posiadam dwa numery jeden do internetu(orange free na kartę z bonusem 13GB)idrugi numer taryfa głosowa.Czy internet huspa+w lumi 640 jest szybki?
    Ostatnio edytowane przez robert0050 ; 23-05-2015 o 21:07

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #172

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,825
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,848
    Podziękowano
    207,463(10,780)
    Kup DS LTE. Niech ci sprowadzą

  • #173

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Wam też trzeszczy obudowa w górnej części na okach?Mam wersje CYAN i nie zastanawiam się czy to przypadłość tej obudowy czy ogólnie jakiś feler :/
    Telefon ani razu mi nie spadł ani nic takiego.Dodatkowo na wyświetlaczu pojawiła się rysa,co w ATIV mi się nie zdażyło a też Gorilla Glass miał.

  • #174

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,825
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,848
    Podziękowano
    207,463(10,780)
    taka półka 6xx

  • #175

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Jakoś wcześniej miałem 620 i nic w niej nie trzeszczało tyle że wtedy to była Nokia

  • #176

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Pozatym gorilla glas chyba jest bez różnicy czy to Lumia 640 czy Ativ:P

  • #177

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.01.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 640 DS
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    3(3)
    Cytat Zamieszczone przez bmicza Zobacz posta
    Wam też trzeszczy obudowa w górnej części na okach?Mam wersje CYAN i nie zastanawiam się czy to przypadłość tej obudowy czy ogólnie jakiś feler :/
    Telefon ani razu mi nie spadł ani nic takiego.Dodatkowo na wyświetlaczu pojawiła się rysa,co w ATIV mi się nie zdażyło a też Gorilla Glass miał.
    Mi też trzeszczy ale o dziwo bateria, przy wyjętej baterii(dla testów) sama obudowa nie trzeszczy

  • #178

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Raczej na gwarancje tego nie wezmą że obudowa jest źle dopasowana i trzeszczy

  • #179

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,825
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,848
    Podziękowano
    207,463(10,780)
    Jak najbardziej ma znaczenie. Każdy GG jest inne pod dany model. Gęstość i grubość

  • #180

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Czyli tu widać dali lipniejsze

  • Strona 18 z 77 PierwszyPierwszy ... 81415161718192021222868 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas