Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Problem z jasnością po włączeniu oszczędzania baterii.

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2015
    Posty
    35
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)

    Problem z jasnością po włączeniu oszczędzania baterii.

    Reklama:
    Witam. Robiłem ustawienia fabryczne w wersji systemu 393.82 i cały czas mam problem. Robię to bez przywracania kopi zapasowej. PO aktualizacji wszystkich programów następuje problem żę nie zmienia się jasność po włączeniu oszczędzania baterii. dzieje się chyba tak po aktualizacji takicha aplikacji jak gesty i dotyk itp. po usunięciu ich nic się nie zmienia. Pomocy!

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Nie tylko jasność, oszczędzanie po prostu nie działa. Za ten stan rzeczy odpowiedzialne są Gadżety. Odinstaluj i sprawdź. Próbuj do skutku, bo czasem nie zadziała za pierwszym razem

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,164
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,936
    Podziękowano
    219,900(11,089)
    nie zmienia się auto czy ręcznie?

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2015
    Posty
    35
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Nie zmienia się samo na niższą jasność. Czy w ogóle reinstalacja gadżetów coś da? Robię na razie i nic nie daje.

  • #5

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Ty masz je USUNĄĆ, nie instalować ponownie. Oczywiście samą funkcję w ustawieniach masz włączoną??
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 21-08-2016 o 16:52

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2015
    Posty
    35
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    No to po usunięciu gadżetów nic się nie zmienia. W ustawieniach w ,,wyświetl" mam zaznaczone funkcja jasności dla oszczędzania beterii.

  • #7

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    To raz jeszcze zainstaluj i usuń, jak pisałem wcześniej. Po usunięciu możesz też zrestartować telefon. U mnie na dwóch słuchawkach oszczędzanie działa po tym zabiegu(z Gadżetami oczywiście nie działało). Na jednej kilkukrotnie (na różnych buildach), sprawdzone

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,164
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,936
    Podziękowano
    219,900(11,089)
    uruchom telefon ponownie

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2015
    Posty
    35
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    A ile czasu zajął ci ten zabieg?

  • #10

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Ile czasu usuwasz Gadżety? Raz musiałem powtórzyć czynność, bo po pierwszym usunięciu nie działało a raz musiałem wykonać dodatkowo restart telefonu.

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Brak dostępu do oszczędzania baterii.
      Przez aqua w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 19-05-2015, 00:45
    2. Wskaźnik % na kafelku oszczędzania baterii
      Przez Jarecki66 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 17-01-2015, 14:47
    3. Funkcja oszczędzania baterii po soft resecie
      Przez rmarcin w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 20:41
    4. ikona oszczędzania baterii
      Przez kodasVW w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 26-11-2014, 00:10
    5. Samoistne wyłączanie się oszczędzania baterii
      Przez miro54 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 12-04-2014, 10:34

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas