Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Nie działa youtube i wyszukiwarka google

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.11.2015
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 640 XL
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Nie działa youtube i wyszukiwarka google

    Reklama:
    Witam

    Mam lumie 1520 od kilku dni nie działa mi youtube i wyszukiwarka google. Wyskakuje komunikat brak polączenia, dzieje się tak przy wifi i 4g. Bing, facebook itp dziala bez problemów. Jakiś pomysł jak to odblokować?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,257(11,293)
    Wyczyść przeglądarkę

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.11.2015
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 640 XL
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Wyczyść przeglądarkę
    Nie pomogło, zainstalowałem też operemini ale tam też youtube i google nie działa.

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,257(11,293)
    wyłącz wifi i sprawdź na samym 3g

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.11.2015
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 640 XL
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    wyłącz wifi i sprawdź na samym 3g
    Niestety na 3g to samo

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,257(11,293)
    więc jakiś bug systemu Win10, co resecik bez kopii

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.01.2017
    Posty
    2
    Telefon
    950
    Operator
    pomarańcz
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Witam,
    obawiam się że to rozwiązanie nie działa. Mam ten sam problem i na przełomie 2 dni zrobiłem reset kilkanaście razy bez sukcesu. z przywracaniem kopii i bez.
    Google i YT dalej nie odpowiada. w dodatku po resecie nie można dodać kona google (błąd 0x800c0008).

    jakieś propozycje rozwiązania problemu?
    pozdrawiam

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,257(11,293)
    problem z kontem łatwo wytłumaczyć z problemem dostępu, bywało wcześniej i błąd wskazywał na problem po stronie Google ale i to że łączyłeś się z Windowsa. Teraz doszły strony? Spróbuj przez anonymous.com

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    okruch (24-01-2017)

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.11.2015
    Posty
    23
    Telefon
    Lumia 640 XL
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    problem z kontem łatwo wytłumaczyć z problemem dostępu, bywało wcześniej i błąd wskazywał na problem po stronie Google ale i to że łączyłeś się z Windowsa. Teraz doszły strony? Spróbuj przez anonymous.com
    U mnie niestety też reset nie pomógł. Czy powrót do win 8 rozwiąże problem?

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,257(11,293)
    nie, to nie to. jak długo tak masz?

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Nie działa YouTube na Edge, Tubecast...
      Przez rumpelst w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 22-01-2017, 12:10
    2. Youtube nie działa w 720p/1080p
      Przez locarno w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 17-05-2015, 18:59
    3. Wyszukiwarka Google
      Przez bocian1821 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 26-10-2014, 06:27
    4. wyszukiwarka google zamiast bing w wp 7.8
      Przez baranek w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 25-06-2014, 17:27
    5. Wyszukiwarka patentów w Google
      Przez Piotr w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 01-12-2012, 18:59

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas