Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Lumia 435 i Windows 10 Preview

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.07.2015
    Posty
    12
    Telefon
    Lumia 435 Dual SIM
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)

    Lumia 435 i Windows 10 Preview

    Reklama:
    Witam
    Jestem nowy i to mój pierwszy wątek.

    Potrzebuje pomocy z Lumią 435 DS - podczas instalacji Win10 Preview jest niepowodzenie - smutna minka.

    Robię tak - resetuje do domyślnych ustawień, instaluje poprzez WPRT od nowa system, loguje się na konto MS, które jest w programie Insider i po pobraniu aplikacji wybieram FAST. Tutaj po 5 sekundach (tak jest napisane w aplikacji po wybraniu trybu) telefon uruchamia się ponownie. Po tym przechodzę do aktualizacji - pobiera, przygotowuje do aktualizacji i uruchamia się ponownie. Przy zębatkach ładuję się do około 70% i pojawia się ta wredna smutna minka.
    Robie z microSD i SIM jak i bez microSD i SIM oraz raz na innym koncie MS.

    Co robię nie tak? Przynajmniej spróbujcie mi pomóc.

    Pozdrawiam

    PS. wersja sytemu to 8.10.14234.375 a wersja FW to 02074.00000.15234.28004.
    Dodatkowo napiszę, że przy wybraniu trybu FAST przy "Oczekiwaniu" (A-Pending) jest 2 - a bez wybraniu trybu jest 0.
    PS#2 Też robiłem wg Waszego poradnika na forum - niestety... smutna minka.
    Ostatnio edytowane przez Phantom874 ; 19-07-2015 o 13:36

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,969(11,123)
    Tak samo jak dostępność funkcji tak samo możliwość instalacji 10tki może podlegać pod restrykcje operatora. Jaki masz soft?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.07.2015
    Posty
    12
    Telefon
    Lumia 435 Dual SIM
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Jestem użytkownikiem sieci Plus. Na forum MS jeden gość pisał, że ma dokładnie taką samą wersje oprogramowania i systemu i zainstalował się Win10 bez żadnych problemów. Dodaje fotografię z informacjami.SAM_0003.JPG
    Załączone obrazki Załączone obrazki

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,969(11,123)
    wersja nie jest ważna a wariant jak już. Dlatego możesz zacząć od wgrania softu niebrandowanego CV

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.07.2015
    Posty
    12
    Telefon
    Lumia 435 Dual SIM
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    jaki wariant? mam czysty system bez dodatków od operatora.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,969(11,123)
    co masz po RM w info+dodatki?

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.07.2015
    Posty
    12
    Telefon
    Lumia 435 Dual SIM
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    RM-1069_1022

    --- Post Połączono 16:15 --- Poprzedni Post napisano 16:08 ---

    Może się przyda. INFO1.pngINFO2.pngINFO3.pngNOT SET.pngSET FAST.png

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,969(11,123)
    tak masz CV PL w nowszej wersji. a on też ma CV PL?

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.07.2015
    Posty
    12
    Telefon
    Lumia 435 Dual SIM
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    ma dokładnie takie same - wszystko się zgadza.

    --- Post Połączono 18:28 --- Poprzedni Post napisano 18:21 ---

    Więc co jest grane? U niego instaluje się a u mnie nie.
    Może głupie pytanie zadam - jest możliwość wrócenia jeszcze do wcześniejszej wersji systemu? Z skąd pobrać ROM 8.10.14219.341?
    lub jeszcze inaczej - czy jest możliwość skonfigurowania WPRT tak, by pobierał paczkę z serwera co aplikacja "Windows Insider"?
    Jeśli da się to proszę o napisanie potrzebnych danych.

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,969(11,123)
    Wprt tylko instaluje najnowsze . Chcąc wgrać starsze robisz to według poradnika na forum i softu z działu

  • Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 15-07-2017, 12:51
    2. Odpowiedzi: 31
      Ostatni post / autor: 24-04-2017, 00:12
    3. Odpowiedzi: 44
      Ostatni post / autor: 08-04-2017, 18:41
    4. Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 18-04-2016, 21:53
    5. Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 01-01-2016, 22:49

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas