Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: "Invalid source" przy video na stronach

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2017
    Posty
    4
    Telefon
    Lumia 830
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)

    "Invalid source" przy video na stronach

    Reklama:
    Witajcie

    Dawno nie zaglądałem, bo nie było problemów Żona zażyczyła sobie nowy telefon. Wybór padł na L650 (zamiast L735). Niestety pojawił się problem na stronie, którą namiętnie przegląda czyli cda.pl. Po kliknięciu na video pojawia się napis "Invalid Source".
    Pacjent: Lumia 650 (brand Play)
    System testowany: Official, Insider RC, Insider Slow
    Przeglądarka: Edge, Monument Browser
    Ciekawostki: podłączone do tej samej sieci L830 (WM10, Insider Slow, Orange), L650 (Insider RC, T-Mobile), L735 (WP8.1, Orange) pokazują wszystko bez problemów.

    Właśnie ściągam soft bez brandingu, ale prawdę mówiąc nie wiem czy to coś pomoże. Jakieś pomysły?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,258(11,293)
    pewnie że nic nie da, od kiedy to WP obsługuje flasha? pora zmienić telefon ale jeszcze sprawdż w trybie mobilnym może mają to w mp4

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2017
    Posty
    4
    Telefon
    Lumia 830
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Przełączanie mobilny - desktop nic nie zmienia. Nie wiem czy doczytałeś, ale na innych lumiach działa ta strona bez problemów więc chyba nie ma tam flasha.

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.01.2016
    Posty
    223
    Telefon
    Lumia 640xl
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    6(6)
    Bez wnikania w szczegóły mi na lumi 640xl wszystko działa

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2017
    Posty
    4
    Telefon
    Lumia 830
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Tak jak planowałem zainstalowałem niebrandowany system i działa. Teraz robi się jeszcze update i zobaczymy czy coś się zmieni. Czyli wniosek na teraz - coś było w systemie.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,258(11,293)
    skoro to nie flash, wystarczy wgrać soft od nowa

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2017
    Posty
    4
    Telefon
    Lumia 830
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Wszystko zaktualizowane i działa. Można się rozejść

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    110,098
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,976
    Podziękowano
    232,258(11,293)
    brandowany czy nie , nie ma znaczenia. Odświeżyłeś

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 22
      Ostatni post / autor: 28-01-2017, 17:01
    2. [Lumia 820] Wysyłanie MMS tylko przy włączonym "dostęp do internetu"
      Przez Ayzel w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 18-08-2014, 09:16
    3. Brak synchronizacji poczty przy opcji "po odebraniu"
      Przez kamilm12345 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 22-07-2014, 10:15
    4. "invalid signature"
      Przez DAAAN w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 26-09-2013, 15:04
    5. [Lumia 920] Opcja "Czytelność przy świetle słonecznym"
      Przez Potok666 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 30
      Ostatni post / autor: 04-03-2013, 18:30

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas