Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: [Windows 10 Mobile][seria x5x] Field test czyli taki Netmonitor

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,585
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    63
    Podziękowano
    329(92)
    Reklama:
    Trzeba pobrać aplikację z tego linka na przykład: https://mega.nz/#F!St8zgTjA!EWLMGSgCUwClR09u3wlhuA
    Po instalacji nie pojawia się ona na liście aplikacji, ale po podpięciu do gadżetów można ją uruchomić.

    wp_ss_20160418_0001.pngwp_ss_20160418_0002.pngwp_ss_20160418_0003.pngwp_ss_20160418_0004.png

  2. 5 następujących użytkowników podziękowało otniel za ten post:

    djtonka (18-04-2016),luk2664 (18-04-2016),patiso (19-04-2016),PingNoMore (18-04-2016),Sigma (18-04-2016)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,228
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,166(10,584)
    No i pięknie

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,585
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    63
    Podziękowano
    329(92)
    Na mojej starej 920 też tak jest, że się pojawia na liście aplikacji, ale po uruchomieniu nic nie pokazuje. Na 650 jak widać działa, ale aplikacji nie widać na liście.

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,228
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,166(10,584)
    działa tylko na x5x, uruchomiłem u siebie na 550. Fajnie bo można wyłączyć niepotrzebne zakresy LTE

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,228
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,166(10,584)
    uruchamiamy przez portal, IP wpisz w przeglądarce komputera.



  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    luk2664 (18-04-2016)

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar luk2664

    Dołączył
    19.03.2015
    Lokalizacja
    Gdańsk
    Posty
    88
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL DS
    FW
    01078.53.16236.35018
    Operator
    Play
    Dziękuję
    332
    Podziękowano
    16(14)
    Gdyby to było takie proste i tryb deweloperski chciał się włączyć. Uruchamiam go, cofam się do poprzedniego menu i wchodzę ponownie - jest wyłączony. A gdy nie cofam do poprzedniego menu (po włączeniu), to też nie działa, choć niby jest włączony. Przeglądarka tak czy inaczej nie nawiązuje połączenia.
    Ten problem jest jedynie na RS1.
    Ostatnio edytowane przez luk2664 ; 18-04-2016 o 22:51 Powód: dodanie informacji o gałęzi

  • #17

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,228
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,166(10,584)
    masz VS? trzeba wyrejestrować urządzenie może

  • #18

    OFF-LINE
    Awatar luk2664

    Dołączył
    19.03.2015
    Lokalizacja
    Gdańsk
    Posty
    88
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL DS
    FW
    01078.53.16236.35018
    Operator
    Play
    Dziękuję
    332
    Podziękowano
    16(14)
    Że się tak zapytam. Z czego mam je wyrejestrować? :P Bo nie bardzo się orientuję.
    A po za tym, to wolę jutro postawić TH2 na L550, dodać gadżet i przejść ponownie na RS1. To z resztą tylko telefon do zabawy.
    A VS - moim zdaniem - robi po sobie duży bałagan na komputerze, więc zawsze go unikam. :P

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,228
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,166(10,584)
    jak nie działa menu dewelopera trzeba przez VS wyrejestrować telefon

  • #20

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.04.2016
    Posty
    1
    Telefon
    Microsoft Lumia 640
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Na lumii 640 aplikacja się otwiera ale niczego nie wyświetla "service not available. Loading...". Czy jest możliwość odblokowania?

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Zero-rating update czyli lejek już nie taki straszny
      Przez WindowsManiak w dziale Artykuły
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 22-01-2016, 11:12
    2. Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 01-07-2015, 17:14

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas