Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 637 z 1388 PierwszyPierwszy ... 1375375876276336346356366376386396406416476877371137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,361 do 6,370 z 13880

Wątek: [W10 Mobile][TH2][ABANDONED] dla telefonów. Instalacja i dyskusja ogólna.

  1. #6361

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,627
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,195(10,771)
    Reklama:
    czytałeś info release czy kolejny ochotnik instaluje na pałę? Tam jest wyjaśnione co robić

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #6362

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2013
    Posty
    4
    Telefon
    Lumia 925
    FW
    najnowsza
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Teraz już tak , dzięki. Na usprawiedliwienie dodam iż nie było żadnych problemów z żadnym wcześniejszym buildem. Dodam jeszcze że zmieniałem te ustawienie ale nie na "Brak" a tylko takie przywraca do prawidłowego widoku ekrany.
    jeszcze raz dzięki.

    Dla innych na przyszłość rozwiązanie z info release:
    If you restore a backup from a phone that had a different resolution, you may end up with a corrupted Start experience. The workaround is to go to Action Center (which won’t be corrupted) then Settings > Personalization > Start and apply a different background picture.

  • Jeden użytkownik podziękował bereza za ten post:

    djtonka (02-11-2015)

  • #6363

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    49,721(1,460)
    Cytat Zamieszczone przez bereza Zobacz posta
    Po instalacji 10581 (L925) ekran główny i lista aplikacji wyglądają tak:
    Załącznik 10279Załącznik 10280

    probelm istniał zarówno po instalacji na build 572 jak i teraz po"czystej" instalce. Po za tym dość uciążliwym faktem wszystko funkcjonuje jak należy.

    Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego?
    Z czasem u każdego może wystąpić. Taki urok tego buildu, raz mi się pojawiło jak zalogowałem się do skype przez dodatkową aplikacje.
    Ostatnio edytowane przez marass82 ; 02-11-2015 o 12:18

  • #6364

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,627
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,195(10,771)
    to zamierzony efekt 3D

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Xvistak (02-11-2015)

  • #6365

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,360
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,469
    Podziękowano
    2,364(796)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    to zamierzony efekt 3D
    Właśnie miałem pytać i już wiem, to jest ta niespodzianka od MS, pierwsze przygotowanie pod interfejs 3D
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #6366

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,627
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,195(10,771)
    spróbuj w tedy założyć okulary 3D

  • #6367

    OFF-LINE

    Dołączył
    31.10.2015
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia 1520
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    A u mnie n 10581 w lumi 1520 zuwzylem ciekawostke. Gdy mam wlaczona lampe podczas robienia zdjecia to robi zdjecie o rozdzielczosci powyzej 5tysi na 3 tysiaki a gdy tylko wylacze lampe to zdjecie ma wymiary 1920x1080 i nie mozna go nawet powiekszyc. Sprawdzalem to kilka razy i zawsze tak samo. Lampa on - zdjecie o jakosci 16 mpx. Lampa off - zdjecie lipa. Tylko ja tak mam czy ktos ma tak jeszcze?

  • #6368

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,360
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,469
    Podziękowano
    2,364(796)
    Zapodaj to zdjęcie w 2MPx
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #6369

    OFF-LINE

    Dołączył
    31.10.2015
    Posty
    8
    Telefon
    Lumia 1520
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)

  • #6370

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,360
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,469
    Podziękowano
    2,364(796)
    I top zdjęcie to wina zmiany ustawien lampy? To zdjęcie jest prosto z telefonu czy z onedrive? Przy zdjęciu nie ma zadnych parametrów podanych odnoście ISO itd.

    Nie masz ustawionych zadnych trybów na zdjęcia seryjne itd?
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • Strona 637 z 1388 PierwszyPierwszy ... 1375375876276336346356366376386396406416476877371137 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas