Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 595 z 1389 PierwszyPierwszy ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,941 do 5,950 z 13882

Wątek: [W10 Mobile][TH2][ABANDONED] dla telefonów. Instalacja i dyskusja ogólna.

  1. #5941
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,223
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    360(216)
    Reklama:
    Rozwiązali problem niechowającego się paska start w aplikacjach typu MoliPlayer Pro i inne, w tym wbudowane?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #5942

    OFF-LINE
    Awatar Xvistak

    Dołączył
    12.09.2014
    Posty
    1,952
    Telefon
    Nokia Lumia 625
    FW
    GDR2
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    599
    Podziękowano
    128(115)
    Cytat Zamieszczone przez Jarosław Skrzymowski Zobacz posta
    Rozwiązali problem niechowającego się paska start w aplikacjach typu MoliPlayer Pro i inne, w tym wbudowane?

    W czasie odtwarzania w Moli,jedno "pyknięcie palcem"na powiedzmy środek ekranu chowa wszystkie kontrolki i masz sam film,Vlc robi to już automatycznie jak nie dotykasz przez dłuższy czas w czasie odtwarzania,zaś Sam systemowy odtwarzacz jest żałosny(kodeki ma tak poobcinane że szok to wersja pc na więcej)....,omniPlayer sobie zainstalowałem zamiast jego używam.Chyba wszystkie odtwarzacze wideo "przeleciałem".Cóż jestem od 7.5,a mamy 10 i w tej kwestii nic się nie zmieniło....(Co z tego że obsługują hd i fullhd,co w telefonach raczej mija się z celem....obsługa powinna być od rmvb,przez poczciwe divx,xvid a kończąc na mkv,a tu mkv obsługuje bez dźwięku,a gdr2 idealnie odtwarza,ten sam plik..)

  • #5943
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,223
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    360(216)
    Pisałem o pasku startowym z logo Windows.

  • #5944

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.11.2014
    Posty
    284
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    82
    Podziękowano
    19(15)
    Cytat Zamieszczone przez figul Zobacz posta
    Właśnie sprawdziłem u mnie wchodząc w kontakty i edycje poszczególnych jest opcja dźwięk SMSa.
    Tak, opcja jest ale co z tego jeśli ona nie działa?
    Dzwonek i tak jest dla wszystkich jednakowy

  • #5945

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.05.2015
    Posty
    18
    Telefon
    s4 , 640 xl,950xl
    Operator
    tmobile
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    0(0)
    Nie wiem na ile jest to ustawienie skuteczne. A mogę tak ustawić. Nie sprawdzałem .
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Ostatnio edytowane przez figul ; 25-10-2015 o 16:15

  • #5946

    OFF-LINE
    Awatar Xvistak

    Dołączył
    12.09.2014
    Posty
    1,952
    Telefon
    Nokia Lumia 625
    FW
    GDR2
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    599
    Podziękowano
    128(115)
    Cytat Zamieszczone przez Jarosław Skrzymowski Zobacz posta
    Pisałem o pasku startowym z logo Windows.

    Aaa Ok Sorry teraz Zajarzyłem,a coś niedomaga?Bo tego to nie wiem sprawdzę u siebie tylko jaki błąd ja korzystam z SMplayer i kodeki te "pod linuxa"załadowane do katalogu codecs mplayera i jedzie wszystko,systemowych nie używam także się nie wypowiadam .

  • #5947

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.06.2013
    Posty
    61
    Telefon
    MS Lumia 640 XL LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    4(4)
    A ja niestety nie mogę sobie potestować 10 na mojej 640xl, ponieważ jak zaktualizowałem to po ponownym uruchomieniu nie ma pulpitu tylko czarny ekran. A wczoraj na starej l720 poszło...

  • #5948

    OFF-LINE
    Awatar klimi

    Dołączył
    17.09.2013
    Lokalizacja
    Ciechanów, Poland
    Posty
    594
    Telefon
    Lumia 735 Orange
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    104
    Podziękowano
    65(56)
    Cytat Zamieszczone przez jurekz1978 Zobacz posta
    A ja niestety nie mogę sobie potestować 10 na mojej 640xl, ponieważ jak zaktualizowałem to po ponownym uruchomieniu nie ma pulpitu tylko czarny ekran. A wczoraj na starej l720 poszło...

    Trzeba poczekać z 20 minut. Było już o tym.

  • #5949

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.06.2013
    Posty
    61
    Telefon
    MS Lumia 640 XL LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    4(4)
    Dzięki. Na 720 robiłem wczoraj aktualizacje i nie czekałem tyle czasu. Ale 720 jednak nie do użycia na 10. Ciągle się wiesza

    Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka

  • #5950

    OFF-LINE
    Awatar Xvistak

    Dołączył
    12.09.2014
    Posty
    1,952
    Telefon
    Nokia Lumia 625
    FW
    GDR2
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    599
    Podziękowano
    128(115)
    Aaa ja mam "Pewne Dziwactwo",którego nie rozumiem...wyszło oczywiście w praniu....Ale od początku pare dni temu postanowiłem zobaczyć jak jest z Tą obsługą GPT na Linux.Na kompie obok 10 zainstalowałem Ubuntu..(na drugim fizycznie dysku)Celu głównego nie osiągnąłem,bo okazało się po fakcie,że komp ma MBR..Cóż powiedziałem se trudno nie dopatrzyłem się wcześniej.W każdym razie wszystko działa.I tu zaczyna się ów "Dziwactwo".Jako że wszystko ok zacząłem konfigurować "Łubuntu"ze startował wszystko tylko stery do ATI pobrałem lepsze...Internet dałem "przez mobile hotspot Lumie",podłączyłem pod zasilanie i tak skonfigurowałem całe "Łubuntu"trwało to +-pół godziny,internet cały czas był Aktywny komórki nie dotykałem całe czas na "Stand Bay"była ekran wygaszony.Dlaczego na Windowsie 7,10 rozłącza hotspot jak ekran się wygasi,a na linux działa non stop...tego nie rozumiem,w ustawieniach nic nie robiłem jest "standard" zarówno na Windzie jak Linux.O co chodzi?Bug to raczej nie jest,bo na linux by też odcięło...

    Mniemam,że Nikt tego nie sprawdził,przepraszam że się rozpisałem
    Ostatnio edytowane przez Xvistak ; 25-10-2015 o 18:21

  • Strona 595 z 1389 PierwszyPierwszy ... 954955455855915925935945955965975985996056456951095 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas