Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 59

Wątek: [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie

  1. #41

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,911
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,913(11,123)
    Reklama:
    Karta SD w środku?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #42

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2014
    Posty
    13
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    FW
    Cyan
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    Nie. Teraz bez karty pamięci jest, chociaż ma już kupionego 16GB czerwonego SanDiska. Na początku - jeszcze przed aktualizacją próbowałem z 2GB i 16GB zwykłym SanDiskiem (czarny klasy 4), ale to nic nie zmieniało. Jedyny efekt jest taki, że dowiedziałem się praktycznie, że moja stara poczciwa L620+działający na niej lumia storage check mogą w WP8.1 zapisywać mapy na karcie a w młodszym sprzęcie nie. Ot, amerykańska technika fińskiej nie równa... ;-)

  • #43

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,911
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,913(11,123)
    To uziemiony jesteś z L620

  • #44

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2014
    Posty
    13
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    FW
    Cyan
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    W sensie, że nie ma aktualnie alternatywnego modelu na wymianę? I pewnie już nie będzie... :-(

  • #45

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,911
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,913(11,123)
    nie, ze względu na mapy, usuniesz aplikację lub zrobisz update czy wgranie softu

  • #46

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2014
    Posty
    13
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    FW
    Cyan
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    Nie do końca rozumiem... Mapy aktualizuję na bieżąco i programy z grupy Here też. Soft mam co prawda brandowany, ale też najnowszy i aktualizowany na bieżąco. Więc gdzie albo kiedy będę miał problem?

  • #47

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2014
    Posty
    13
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    FW
    Cyan
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    Dobrze, że kolega jest adminem, to na forum o L532DS możemy popisać o L620... I nikt nie chce przenieść dyskusji do innego wątku. :-D A może wrócimy jednak do tej mojej felernej 532. Może Koledzy Forumowicze mają jakiegoś nowego "pomysła"? :-)

  • #48

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,911
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,913(11,123)
    Racja. Koniec OT, kolega wyżej niech poszuka dedykowanego wątku

  • #49

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.12.2014
    Posty
    13
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    FW
    Cyan
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    0(0)
    No przecież to jest wątek o 532DS i z nią mam problem. I o tym problemie chciałem podyskutować. Pomożecie? Czy odstępować od umowy? :-)

  • #50

    OFF-LINE
    Awatar ali_cja

    Dołączył
    29.08.2014
    Lokalizacja
    Koszalin/Gdańsk
    Posty
    5,220
    Telefon
    L 930, 950XL DS,1320
    Operator
    Plus,Play
    Dziękuję
    669
    Podziękowano
    1,411(868)
    Wpisów na blogu
    36
    Skorzystałabym z możliwości odstąpienia od umowy i to migusiem. Nie ma na co czekać, bo termin leci. Po co Ci kłopoty z telefonem, który "od nowości" ma problemy z poprawnym działaniem.
    Rozumiem, że pouczenie i druk odstąpienia dołączony był do przesyłki?

  • Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    2. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    3. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    4. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas