Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 59

Wątek: [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie

  1. #21

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,006(11,125)
    Reklama:
    hmm chyba nie żyjemy w świeci MS tylko. Są i powstawać będą z 512mb

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,163
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    103(78)
    To ja przepowiadam upadek WP, jeśli dalej będą robić kastraty z 512MB ram, które w momencie premiery będą jednorazówkami. Okrojony w10, już to widzę jak ludzie z zachwytu będą skakać.

  • #23

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,006(11,125)
    hmm a wiesz chociaż co jest okrojone?

  • #24

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    282
    Telefon
    L950
    FW
    W10 AU
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    60(41)
    Na pewno wydajność. Przykład: L530 512MB vs L532 1GB i dwie pierwsze z brzegu aplikacje: gazeta.pl i deezer. Na L530 przy większości przełączań między tymi aplikacjami mam Trwa wznawianie i słynne kropeczki. Deezer w ogóle często przy wznawianiu aplikacji na L530 wywalał do swojego ekranu początkowego. Na L532 problem jest zminimalizowany, prawie nie występuje.
    Zgadza się, piszę o 8.1. Ale każda kolejna wersja WP jest cięższa, bo ma więcej bajerów i z WP10 na pewno nie będzie inaczej. MS nie bez przyczyny asekuruje się, wypuszczając nowe telefony z 1GB i rozszerzając pamięć w L635.
    Zgadza się, to może być po części problem słabo napisanych aplikacji. Ale apki są jakie są, na to nie mamy wpływu. A na wybór lepszego telefonu - owszem.
    Nie wiadomo, czy ploty o okrojonej W10 na 512MB się sprawdzą. Ale już teraz pewne jest, że słuchawki z 1GB RAM działają płynniej, więc nie warto brać kastrata

  • #25

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,006(11,125)
    no to chociaż zauważyłeś jedną z różnic a jest ich...6 wszystko opiszemy na forum na dniach

  • #26

    OFF-LINE

    Dołączył
    26.02.2015
    Posty
    19
    Telefon
    Samsung
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    4(3)
    No, dzisiaj przyszła L532. I telefon jest błyskawiczny. (pewnie dlatego że wcześniej używałem androida), przełączanie pomiędzy aplikacjami to sama przyjemność. Dotyk działa też bez zarzutu. Ekran jest ok. Aparat zrobi zdjęcie jak jest dobre światło albo pogoda. Więcej nie powiem, bo 1 dzień to za mało. Jak narazie super telefon, jak za tą cenę.


    Pytanie: Można wyłączyć ten zegar po zablokowaniu telefonu? Albo zmienić, żeby świecił się 10s. Bo jak zablokuje to świeci i świeci, a to baterię na pewno zżera.

  • #27

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    282
    Telefon
    L950
    FW
    W10 AU
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    60(41)
    Wejdź w Ustawienia -> Ekran Podglądu i tam wybierz Podejrzyj (wtedy po wyjęciu np. z kieszeni podgląd zegara i powiadomień będzie przez 30s) lub wyłącz w ogóle jeśli nie chcesz.

  • #28

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,006(11,125)
    Jakość kamery Skype mnie interesuje

  • #29

    OFF-LINE

    Dołączył
    26.02.2015
    Posty
    19
    Telefon
    Samsung
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    4(3)
    Nie ma co wymagać od takiej kamerki Do skype w sam raz, do selfie już nie koniecznie.

    Przykładowe zdjęcia :

    Tylna:
    WP_20150311_11_10_36_Pro.jpg
    WP_20150311_11_13_44_Pro.jpg

    Przednia: (selfie)
    WP_20150311_11_11_02_Selfie.jpg
    WP_20150311_11_13_06_Selfie.jpg

  • Jeden użytkownik podziękował pejo84 za ten post:

    djtonka (11-03-2015)

  • #30

    OFF-LINE

    Dołączył
    09.02.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    282
    Telefon
    L950
    FW
    W10 AU
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    60(41)
    Na dworze, przy dziennym świetle zdjęcia wychodzą lepiej, mniej szumów.

  • Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    2. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    3. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    4. Odpowiedzi: 36
      Ostatni post / autor: 06-12-2013, 14:21

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas