Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Nie mogę deployować po aktualizacji do WP 7.8

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.12.2012
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 610
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)

    Nie mogę deployować po aktualizacji do WP 7.8

    Reklama:
    Witam serdecznie,

    na wstępie przepraszam, że zawracam głowę w święta.
    skuszony możliwością aktualizacji wgrałem właśnie WP 7.8 na swoją Lumię 610.

    Telefon jest z PC T-Mobile, wgrany 7.8 jest na niebrandowany tel (czarny). Po aktualizacji NCS wszystko w tel jest ok, poza tym, że nie mogę teraz deployować aplikacji. Wyskakuje błąd 89731812 tak jakby ekran był zablokowany a w Zune po podłączeniu tel wyskakuje informacja, że nie można połączyć tel z internetem. Próbowałem jakieś fixy Microsoftu, przeinstalowałem Zune i nic. Czy to kwestia WP 7.8, jakiegoś błędu podczas aktualizacji?

    Bardzo prosiłbym o pomoc, to dla mnie bardzo ważne.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,083(11,127)
    Po aktualizacji czy nawet Resecie należy ponownie zarejestrować telefon w Windows Phone Developer Registration

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar InQn

    Dołączył
    30.08.2012
    Lokalizacja
    Daleko
    Posty
    38
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    148
    Podziękowano
    2(2)
    Niestety mam to samo i przy ponownej rejestracji wyskakuje błąd Unable to connect to phone... mimo iż Zune jest włączone i odblokowany jest ekran.

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,083(11,127)
    Synchronizacja się wykonuje? Zmieńcie nazwę telefonu w Zune

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar InQn

    Dołączył
    30.08.2012
    Lokalizacja
    Daleko
    Posty
    38
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    148
    Podziękowano
    2(2)
    Telefon się synchronizuje tylko tak jak kolega wyżej napisał w Zune wyskakuje komunikat że nie można podłączyć telefonu z internetem. Nazwę mam taką samą telefonu jak i tag Zune.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,083(11,127)
    Podajcie kody błędów.

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar InQn

    Dołączył
    30.08.2012
    Lokalizacja
    Daleko
    Posty
    38
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    148
    Podziękowano
    2(2)
    W Zune wyskakuje taki dokładnie komunikat:

    Clipboard01.jpg

    a w SDK (Zune włączone i połączone z telefonem):

    Clipboard02.jpg

    Kodów błędu nie ma więc podaje to co wyskakuje.

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,083(11,127)
    Pozostaje Reset, instalacja aplikacji przy uruchomieniu i ponowna synchronizacja z Zune. Nie wsadzajcie wcześniej kabla zanim zakończ się proces personalizacji telefonu.

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar InQn

    Dołączył
    30.08.2012
    Lokalizacja
    Daleko
    Posty
    38
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    148
    Podziękowano
    2(2)
    Niestety ale w moim przypadku nic to nie daje Dalej tak samo.

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,083(11,127)
    Masz jakieś nieznane drivery w menadżerze urządzeń?

  • Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [LUMIA 800]Nie mogę wykonać SR.
      Przez hary512 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 13-04-2014, 20:27
    2. Nie mogę pobrać pliku mp3
      Przez mtonio w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 02-02-2014, 15:16
    3. Nie mogę włączyc filmików.
      Przez sonqer w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 30-12-2013, 15:47
    4. Odpowiedzi: 29
      Ostatni post / autor: 24-08-2013, 11:53
    5. Nie mogę utworzyć playlisty
      Przez wujek w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 06-05-2013, 17:18

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas