Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Problemy z bluetooth po aktualizacji do W10

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.08.2015
    Lokalizacja
    Opole
    Posty
    4
    Telefon
    Samsung chat
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)

    Problemy z bluetooth po aktualizacji do W10

    Reklama:
    Jako, że to mój pierwszy post, powitam wszystkich bardzo serdecznie.
    Do rzeczy: upgrade przeszedł bez problemów, niby wszystko śmiga, z wyjątkiem BT. Ktoś miał może podobny problem, albo może jakaś sugestia rozwiązania?

    Sigma: Jako, że jesteś nowy, to wydzieliłem post do nowego tematu zamiast po prostu wyrzucić. Takie problemy zawsze w nowym wątku na przyszłość.
    Ostatnio edytowane przez Sigma ; 16-08-2015 o 12:25

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Sigma

    Dołączył
    10.08.2013
    Posty
    2,808
    Telefon
    L1520/L620
    FW
    Najnowszy stabilny
    Operator
    VM
    Dziękuję
    455
    Podziękowano
    1,792(608)
    W Menedżerze Urządzeń masz bluetooth wykryty i zainstalowany?
    Jeśli pomogłem, kliknij

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.08.2015
    Lokalizacja
    Opole
    Posty
    4
    Telefon
    Samsung chat
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Tak, wszystko tam wygląda okej. A BT nie łapie żadnych urządzeń, nawet tych wcZeśniej w WIN 8 sparowanych.

  • #4

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Sigma

    Dołączył
    10.08.2013
    Posty
    2,808
    Telefon
    L1520/L620
    FW
    Najnowszy stabilny
    Operator
    VM
    Dziękuję
    455
    Podziękowano
    1,792(608)
    Nie łapie... Wykrywa i nie łączy czy nie pokazuje nic na liście?
    Jeśli pomogłem, kliknij

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.08.2015
    Lokalizacja
    Opole
    Posty
    4
    Telefon
    Samsung chat
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Nic na liście nie pokazuje. Mam włączoną widoczność na kompie i na urządzeniach.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar leucomax

    Dołączył
    31.07.2013
    Lokalizacja
    Stargard
    Posty
    316
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 XL DS
    Operator
    NjuMobile
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    72(47)
    Na lapku Samsunga miałem identyczny problem. Ale .... niby bluetooth zainstalowany a kiedy w menedżerze urządzeń kazałem zaktualizować sterownik to ściągnął sobie on-line zainstalował i zaczęło banglać. Zobacz może to pomoże. Jest jakiś problem ze sterownikami z 10 . BT z tego co pamiętam to atheros .
    Tapnięte z Lumii 640 XL DS

  • Jeden użytkownik podziękował leucomax za ten post:

    theredel (16-08-2015)

  • #7

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Sigma

    Dołączył
    10.08.2013
    Posty
    2,808
    Telefon
    L1520/L620
    FW
    Najnowszy stabilny
    Operator
    VM
    Dziękuję
    455
    Podziękowano
    1,792(608)
    Szukałbym też w sterownikach - będzie łatwiej coś doradzić, jeśli wrzucisz co za bluetooth Ci w kompie siedzi
    Jeśli pomogłem, kliknij

  • Jeden użytkownik podziękował Sigma za ten post:

    theredel (16-08-2015)

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.08.2015
    Lokalizacja
    Opole
    Posty
    4
    Telefon
    Samsung chat
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Panowie nie chcę zapeszać, ale to chyba sterownik. Jak radził leucomax, zaktualizowałem sterownik, póki co ciągnie plik z tableta, jutro w biurze jeszcze zobaczę, czy mysz działa (to mi najbardziej potrzebne).
    Też dałem się zmylić deklaracji "Windows 10 ready" (niedawno zmieniałem lapa - acera, więc BT zapewne też atheros).
    W Każdym razie dziękuję wszystkim.

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 520] Problemy po aktualizacji ze zdjęciami
      Przez theez w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 12-01-2015, 16:37
    2. Małe problemy po aktualizacji GD3
      Przez maxon2 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 07-07-2014, 18:15
    3. Problemy z Bluetooth lumia 520
      Przez browarek2014 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 10-03-2014, 20:54
    4. Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 16-01-2014, 19:50
    5. [Lumia 800] Problemy z bluetooth.
      Przez bacol80 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 08-10-2013, 08:57

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas