Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [Windows 10 Insider Preview] Build 10565 x86/x64 PL

  1. #11

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    Reklama:
    edge się nadal sypie?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Trust me, I have a BEARD Awatar majkel_nw

    Dołączył
    31.08.2012
    Lokalizacja
    Nowiny Wielkie
    Posty
    1,108
    Telefon
    Lumia 550 & 950
    FW
    10.0.14393.726
    Operator
    Plus GSM
    Dziękuję
    194
    Podziękowano
    189(147)
    Cytat Zamieszczone przez linux888 Zobacz posta
    ja zainstalowałem język angielki (klawiatura , mowa itd) i teraz działa wyszukiwanie, a później go usunąłem i dalej jest ok
    Dodanie mowy pomogło
    Egde tak sobie. Po starcie pokazuje aby zaimportować zakładki po czym po chwili sam je ładuje.
    Start trochę laguje, nie wiem jak u innych ale u mnie nie działa aplikacja Mapa. Można instalować apki i mapy na innych dyskach.
    Wizualnie system lepiej wygląda i pod względem bajerów, ale 10240(RTM) o wiele bardziej stabilny.
    Wydaje mi się jakby 10240 szybciej się uruchamiał niż obecny testowy.
    Zdecydowanie na plus szybkość instalacji z ISO.

  • #13

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    To dobrze że zmiana zapisu została bo bałem się że to przywilej tego wcześniejszego leaku tylko

  • #14

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.02.2015
    Posty
    29
    Telefon
    nokia 735
    FW
    windows phone 8.1
    Operator
    t mobile
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Czy w filmy i tv działa Wam poprawnie opcja rzutuj do urządzenia? U mnie w większości filmów nie działa głos

  • #15

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,819(11,122)
    Na tablecie nie idzie ustawić zapisu na inny dysk:/

  • #16

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.11.2013
    Lokalizacja
    Centrum centruma Europy
    Posty
    308
    Telefon
    Lumia 920 Lumia 735 Lumia
    Operator
    play
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    15(15)
    Wuju chodzi Ci o otwarzanie filmu na zewnętrznym ekranie przez miracast ?. U mnie jest z tym problem, który omijam w ten sposób, że wyłączam w ustawieniach dźwięku standardowe wewnętrze urządzenie odtwarzające i odhaczam odpowiednie zewnętrzne.

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Windows 10][RS2][15063] Dyskusja ogólna
      Przez dzaggiel w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1205
      Ostatni post / autor: 05-05-2017, 12:44
    2. Windows 10 Insider Preview- nie aktualizuje się
      Przez Azetek w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 08-11-2015, 21:12
    3. Windows 10 Insider Preview w firmie
      Przez PANTONE337c w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 13-05-2015, 19:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas