Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [Windows 10 Insider Preview] Build 10565 x86/x64 PL

  1. #1

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)

    [Windows 10 Insider Preview] Build 10565 x86/x64 PL

    Reklama:

    Świeża instalacja oraz aktywacja systemu tylko na urządzeniu poprzednio oficjalnie zaktualizowanego z wersji Win7/8.x do Windows 10.


    Windows 10 Insider Preview (x64) - Build 10565
    SHA-1 0xA1F0E5286667B371598EA4F2EB70116B5B453258
    **Ukryta zawartość: Naciśnij przycisk Dziękuję a następnie odśwież stronę**
    Windows 10 Insider Preview (x86) - Build 10565
    SHA-1 0xB052898305C2E2B47DBAE47CCCF3B983525DE22F
    **Ukryta zawartość: Naciśnij przycisk Dziękuję a następnie odśwież stronę**
    https://www.microsoft.com/en-us/soft...iderpreviewiso

  2. 25 następujących użytkowników podziękowało djtonka za ten post:

    Adamus1976 (16-10-2015),AndrzejSt (16-10-2015),bandpass (20-12-2015),bartezp (17-10-2015),cegielka76 (16-10-2015),daro33 (16-10-2015),error (16-11-2015),head7285 (29-11-2015),kozolelek123 (20-11-2015),kriss12 (14-11-2015),kubica (17-10-2015),kubushowy (19-11-2015),kurek99 (31-01-2016),Lech (16-10-2015),luk2664 (16-10-2015),lukasz8823 (17-10-2015),matidop (13-11-2015),mio (16-10-2015),PanDemonium234 (17-10-2015),piotrfijalkowski (17-11-2015),Potok666 (16-10-2015),serwisenter_pl (08-01-2016),simono_pl (21-11-2016),Thomas54 (25-10-2015),Wiktor Ogrodnik (02-11-2015)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Trust me, I have a BEARD Awatar majkel_nw

    Dołączył
    31.08.2012
    Lokalizacja
    Nowiny Wielkie
    Posty
    1,109
    Telefon
    Lumia 550 & 950
    FW
    10.0.14393.726
    Operator
    Plus GSM
    Dziękuję
    194
    Podziękowano
    189(147)
    To nie pójdzie jak mam zainstalowanego czystego win 10 10240 z ISO?

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    Pójdzie pytanie czy zarejestrujesz kopię przecież nie znany twoich szczegółów

  • #4

    OFF-LINE
    Trust me, I have a BEARD Awatar majkel_nw

    Dołączył
    31.08.2012
    Lokalizacja
    Nowiny Wielkie
    Posty
    1,109
    Telefon
    Lumia 550 & 950
    FW
    10.0.14393.726
    Operator
    Plus GSM
    Dziękuję
    194
    Podziękowano
    189(147)
    10240 zainstalowany z oficjalnego iso i aktywowany kluczem z "7" która wcześniej była aktualizowana do "10"
    Najwyżej zrobię update prze WU

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    Nie musiałeś klucza podawać tak czy siak nie powinno być problemu

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar mariush

    Dołączył
    17.12.2012
    Posty
    35
    Telefon
    Lumia 830
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    6(3)
    Na komputerach, na których została wykonana darmowa aktualizacja do Win10, został stworzony unikalny klucz który pozwala automatycznie aktywować każdą czystą instalację Win10 (niezależnie od buildu) - w czasie instalacji nie trzeba podawać klucza. Aktualnie, od buildu 10565, można w czasie instalacji podać klucz z poprzednich wersji Windows - o ile wcześniej instalator ich nie przyjmował, tak teraz powinien je zaakceptować.

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    Już jest sposób na aktywację bez potrzeby Upgrade. Nie mówię o witaminkach

  • #8

    OFF-LINE
    Trust me, I have a BEARD Awatar majkel_nw

    Dołączył
    31.08.2012
    Lokalizacja
    Nowiny Wielkie
    Posty
    1,109
    Telefon
    Lumia 550 & 950
    FW
    10.0.14393.726
    Operator
    Plus GSM
    Dziękuję
    194
    Podziękowano
    189(147)
    zrobiłem czystą instalację i aktywowało mi automatycznie bez podawania klucza.
    Tylko mam problem z wyszukiwaniem. Miało pomóc ściągnięcie pakietu językowego, zrobiłem to i nadal nie działa
    Ostatnio edytowane przez majkel_nw ; 18-10-2015 o 17:11

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    nie pomogę nie używam a inne doznania?

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar linux888

    Dołączył
    09.12.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    56
    Telefon
    L640XL L950
    FW
    w10m
    Operator
    Virgin
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    4(4)
    ja zainstalowałem język angielki (klawiatura , mowa itd) i teraz działa wyszukiwanie, a później go usunąłem i dalej jest ok

  • Jeden użytkownik podziękował linux888 za ten post:

    djtonka (18-10-2015)

    Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Windows 10][RS2][15063] Dyskusja ogólna
      Przez dzaggiel w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1205
      Ostatni post / autor: 05-05-2017, 12:44
    2. Windows 10 Insider Preview- nie aktualizuje się
      Przez Azetek w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 08-11-2015, 21:12
    3. Windows 10 Insider Preview w firmie
      Przez PANTONE337c w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 13-05-2015, 19:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas