Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [Windows 10] nie wyszukuje preview po przywruceniu (a może po przywróceniu?).

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.09.2015
    Posty
    129
    Telefon
    Lumia 625
    FW
    10.0.10586.420
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)

    Question [Windows 10] nie wyszukuje preview po przywruceniu (a może po przywróceniu?).

    Reklama:
    Witam,

    zrobiłem aktualizacje do wersji 14322 (fast ring) z 14295 (slow ring), ale ten Build sprawiał mi problemy i podjąłem decyzje wrócić do 14295. Dzisiaj znów chce zaktualizować do 14322. Wybieram fast ring, restartuje kompa i nic mi nie wyszukuje... nawet spróbowałem wyczyścić folder „SoftwareDistribution” dalej nic nie znajduje... ktoś ma pomysły ? Dzięki z góry !

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.04.2016
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 830
    FW
    15184.36002
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Witam,

    prawie ten sam problem - tylko z wersji 14279 (fast ring), teraz już do 14328 (fast ring) - poprzednie kompilacje (14295, 14316) się zawieszały.
    Też wyczyściłem "SoftwareDistribution" i NIC.

    Również prośba o pomoc. Dzięki!

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.09.2015
    Posty
    129
    Telefon
    Lumia 625
    FW
    10.0.10586.420
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)
    Cytat Zamieszczone przez Jacek58 Zobacz posta
    Witam,

    prawie ten sam problem - tylko z wersji 14279 (fast ring), teraz już do 14328 (fast ring) - poprzednie kompilacje (14295, 14316) się zawieszały.
    Też wyczyściłem "SoftwareDistribution" i NIC.

    Również prośba o pomoc. Dzięki!

    Mi zaktualizował do 14328 bez problemu tylko do 14322 niechciał. A tobie poszło do 14328 ?

    Sent from mTalk

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.04.2016
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 830
    FW
    15184.36002
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    do Kapi28:

    Teraz już też nie mogę zaktualizować do 14328.

    Zainstalowałem "czysty/nowy/oficjalny" 10586.218 i nie mogę wejść do kręgu Windows Insider (jestem od lutego 2015). Instalowałem 218 raz pierwotnie z kontem MS, innym razem z kontem lokalnym - bez efektu - przy próbie wejścia w Insider wymaga "napraw mnie". Naprawiam, restartuję - pętla. Próba "zawieszenia" Preview - "wznów" też nic nie daje.
    Podoba mi się 10-tka, zawsze byłem uczestnikiem "przedoficjalnych" kompilacji już od Win7, lecz teraz już mnie to trochę zaczyna wkurzać.
    Szukam też rozwiązania gdzie indziej, lecz temat jest "świeży" i na razie nie udało mi się.

    Będę wdzięczny za każdą sugestię / podpowiedź

    Pozdrawiam
    Jacek

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Brak sms po przywróceniu kopii zapasowej
      Przez anics w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 3
      Ostatni post / autor: 19-04-2016, 17:52
    2. [HTC 8S] Problemy po przywróceniu fabrycznych
      Przez nynek w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 23-12-2014, 00:34
    3. Brak kontaktów po przywróceniu danych z kopii zapasowej
      Przez Zet w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 15-12-2014, 22:10
    4. Problemy po przywróceniu ustawień fabrycznych.
      Przez Berenil w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 12-04-2014, 13:36
    5. Problem po przywróceniu ustawień fabrycznych
      Przez ar2r w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 25-03-2014, 21:13

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas