Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 75 z 142 PierwszyPierwszy ... 256571727374757677787985125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 750 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #741

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.07.2014
    Posty
    287
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL
    FW
    WP 10
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    64
    Podziękowano
    26(21)
    Reklama:
    No ja też już myślałem, że powraca koszmar instalacji systemu przez kilka godzin, jak to miało miejsce we wcześniejszych buildach. Starsze wersje "zapuszczałem" na noc, bo instalacja trwała ładnych kilkanaście godzin. Teraz też w pewnym momencie przeszło mi to przez myśl, ale okazało się, że jednak się zainstalował. Niestety nie wiem w ostatecznie jakim czasie, bo nie było mnie ponad 2 godz.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #742

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    500
    Telefon
    Lumia 950 XL / SGS8+
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    51(48)
    Widzisz ja czekałem te 2 godziny i nic. Natomiast aktualizacja z ze 102 ENG trwała 20 min, więc dlatego odpuściłem. Zapuszczę aktualizację na noc - może 6h starczy

  • #743

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.07.2014
    Posty
    287
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL
    FW
    WP 10
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    64
    Podziękowano
    26(21)
    Spróbuj. Może się jednak zaktualizuje.

    Na chwilę obecną zauważyłem, że 10122 chodzi troskę szybciej na moim lapku. Poprawili też tłumaczenie przycisku wyłączania. Teraz jest zasilanie, a nie moc. Z katalogu użytkownika zniknął wreszcie podwójny katalog "Pobrane". Spartan nie działa w ogóle, bo lapek jest na AMD i Radeonie, ale to już doczytałem, że są takie problemy z AMD.
    To tak na szybko co mi w oczy się rzuciło. Testuję nadal.

  • #744

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.02.2015
    Posty
    29
    Telefon
    nokia 735
    FW
    windows phone 8.1
    Operator
    t mobile
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    0(0)
    Najgorsze to jest to że przy każdym nowym buildidzie zawsze coś mi atakuje przeglądarke i ciężko się tego pozbyć.Tym razem mam jakieś gó..o mys.yoursearch.me .Macie patent jak się tego pozbyć (porywacz przeglądarek)?

  • #745

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.12.2014
    Lokalizacja
    Chełm
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 730
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez wuju666 Zobacz posta
    Najgorsze to jest to że przy każdym nowym buildidzie zawsze coś mi atakuje przeglądarke i ciężko się tego pozbyć.Tym razem mam jakieś gó..o mys.yoursearch.me .Macie patent jak się tego pozbyć (porywacz przeglądarek)?
    Malvarebytes powinno pomóc, możesz sobie pobrać z torentów, ewentualnie free version z oficjalnej strony Malwarebytes | Free Anti-Malware & Internet Security Software

    pozdrawiam

  • #746

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Cytat Zamieszczone przez wuju666 Zobacz posta
    Najgorsze to jest to że przy każdym nowym buildidzie zawsze coś mi atakuje przeglądarke i ciężko się tego pozbyć.Tym razem mam jakieś gó..o mys.yoursearch.me .Macie patent jak się tego pozbyć (porywacz przeglądarek)?
    Moim zdaniem najskuteczniejsze narzędzie do usuwania badziewi z przeglądarek jest
    AdwCleaner 4.205 - dobreprogramy

    Plusem tego jest to że się tego nie instaluje.. Uruchamiasz w trybie administratora skanujesz usuwasz badziewie restartujesz komputer i przeglądarki oczyszczone

    --- Post Połączono 09:11 --- Poprzedni Post napisano 08:55 ---

    Panowie co do spartana powiem tak bardzo szybka przeglądarka . I to dużo szybsza w otwieraniu stron Internetowych . Od poprzednich wyda poprawiano bardzo wiele dodano wreszcie polskie fonty , polski słownik . Wadą jest ,że nie zawsze one te polskie znaki dają się w pisać . Moim zdaniem spartan czy jak to tam się będzie nazywać idzie w dobrym kierunku.. Obecnie pisz z pod Projektu spartan

    --- Post Połączono 09:12 --- Poprzedni Post napisano 08:55 ---

    A procesor u mnie Intel

  • #747

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    Cytat Zamieszczone przez lynx79 Zobacz posta
    Zamieszczone przez maximus600


    Windows 10 Insider Preview 64 bit PL ISO

    https://drive.google.com/file/d/0B03...ew?usp=sharing



    Na ile to jest wiarygodne źródło?

    Pytam, bo mam problem z aktualizacją. Mianowicie jak aktualizowałem z ze 102 eng to aktualizacja poszła ok, ale zapragnąłem mieć PL i zainstalowałem na czysto 74 i wybrałem aktualizację - niestety po uruchomieniu instalatora cały czas stoi na 0% (3% kopiowanie plików i ani drgnie). Zna ktoś może rozwiązanie? Oficjalnego iso nie będzie, więc kombinuję innymi drogami jak mieć 122 pl

    U mnie z tego źródła instalka poszła bez problemu za pierwszym razem także mogę potwierdzić wersję
    z tego źródła. pozdrawiam

  • #748

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Cytat Zamieszczone przez Antek Zobacz posta
    Sprawdź jeszcze która grafika wtedy działa. Wyżej wspomniałem o tym programie.
    Napisz tak: od poprzedniej wersji WIndows 10 obecnie pisze z pod Win 10 10122 Instalator instaluje standardowe sterowniki Windowsów . Do półgodziny następowała samoczynna aktualizacja zainstalowało sterowniki NVIDi (jak pisałem wcześniej )Zarówno na TV LG i laptopie(pulpit) chodzą sterowniki ION We wcześniejszych wersjach Windows 10 trzeba było ręcznie instalować wspomniane sterowniki

  • #749

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.11.2014
    Posty
    46
    Telefon
    L 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    5(4)
    Cytat Zamieszczone przez kajzer Zobacz posta
    Napisz tak: od poprzedniej wersji WIndows 10 obecnie pisze z pod Win 10 10122 Instalator instaluje standardowe sterowniki Windowsów . Do półgodziny następowała samoczynna aktualizacja zainstalowało sterowniki NVIDi (jak pisałem wcześniej )Zarówno na TV LG i laptopie(pulpit) chodzą sterowniki ION We wcześniejszych wersjach Windows 10 trzeba było ręcznie instalować wspomniane sterowniki
    Dlatego prosiłem Cię o sprawdzenie aktywnej grafiki, ponieważ Twój netbook - posiada Karta grafiki
    NVIDIA GeForce 9400M (G) / ION (LE) - 256 MB - jedna i druga to nvidia.

  • Jeden użytkownik podziękował Antek za ten post:

    kajzer (22-05-2015)

  • #750

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    500
    Telefon
    Lumia 950 XL / SGS8+
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    51(48)
    Cytat Zamieszczone przez maximus600 Zobacz posta
    U mnie z tego źródła instalka poszła bez problemu za pierwszym razem także mogę potwierdzić wersję
    z tego źródła. pozdrawiam
    No właśnie identyczne źródło znalazłem na dobrych programach i pisali, że były problemy z instalacją antywirusów...
    Doszli do wniosku, że jest podejrzane.

    Informacja dla wszystkich. którym instalacja utknęła na 0% i 3 kopiowania plików - po półtorej godzinie wszystko ruszyło i system zainstalował się poprawnie.

  • Strona 75 z 142 PierwszyPierwszy ... 256571727374757677787985125 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas