Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 74 z 142 PierwszyPierwszy ... 246470717273747576777884124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #731

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.11.2014
    Posty
    46
    Telefon
    L 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    5(4)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez kajzer Zobacz posta
    Piszesz Jak wspomniałem wcześniej mam wcześniejszą wersję tego Eee i mam ION podobnie na swoim Eee Asus filmy po HDMI chodzą bardzo dobrze zasadniczo laptop służy do wyświetlania filmów na TV . Co do grania nie grywam.. Ale wątpię by gry nowe na tych laptopach chodziły . Sercem tych laptopów jest słabiutki procesor Atom niby dwurdzeniowy z wirtualizacją dwóch rdzeni . Trochę mam do czynienia ze sprzętem komputerowym i seria laptopów Asus Eee moim zdaniem do najlepszych nie należy. Bardzo przeciętne laptopy n ta seria Eee . Pewnie fabrycznie miałeś tam win 8 spróbuj jako administrator systemu w trybie zgodności zainstalować sterowniki które masz .
    Trochę te sprzęty różnią się specyfikacją. Mam realne 2 rdzenie 2 wątkowe, do tego ta zintegrowana grafika intelowską 3150 (chyba) + ten ION2 którego chcę zmusić do pracy w pulpicie, nie tylko przez HDMI. Niestety fabrycznie miałem Win 7 i do wyższych systemów sterowników z asusa nie mam. Jakbyś mógł sprawdzić czy filmy na ekranie netbooka 720p oraz 1080p tną się, oraz która grafika wtedy działa (od tego jest program - optimus tools). Mój model to to samo co VX6.
    Ostatnio edytowane przez Antek ; 21-05-2015 o 15:39

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #732

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Piszesz
    Trochę te sprzęty różnią się specyfikacją. Mam realne 2 rdzenie 2
    U mnie identycznie te procki różnią się taktowaniem ja mam chyba nie 1,56 na rdzeniu Ty 1, 8 lub 2.0 . Sprawdzę na swoim Eee Asus to ci pisze .. U mnie karta integra 250 Mega ( bierze z pamięci głównej z DDR -2 ) To już zasadniczo spowalnia gry.

  • Jeden użytkownik podziękował kajzer za ten post:

    Antek (21-05-2015)

  • #733

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.11.2014
    Posty
    46
    Telefon
    L 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    5(4)
    Cytat Zamieszczone przez kajzer Zobacz posta
    Piszesz
    U mnie identycznie te procki różnią się taktowaniem ja mam chyba nie 1,56 na rdzeniu Ty 1, 8 lub 2.0 . Sprawdzę na swoim Eee Asus to ci pisze .. U mnie karta integra 250 Mega ( bierze z pamięci głównej z DDR -2 ) To już zasadniczo spowalnia gry.
    Właśnie w tym rzecz, intelowska też bierze z DDR3 256, ale za to ION którego chcę wykorzystać jak w win7 ma własnej 512.
    Czekam na info w takim razie

  • #734

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Jestem na wspominanym laptopie na windows 10 komp. 10122 pl laptop po HDMI podłączony do TV LG 40 cali numer wersji ION 341,45 Rozdzielczość po HDMI 1080p 1366x768
    PC (pulpit)) 1360 768
    Co do filmów film nagrany na HD chodzi bardzo dobrze zarówno na telewizorze jak i pulpicie . Małe problemy ( zacięcia ) gdy film oglądany jest online.
    Słabo radzi sobie ten laptop z transmisjami on line np. meczy z canalsport online (wersja HD) i to w zasadzie pod wszystkimi Os-ami ..
    To by było chyba na tyle.

  • Jeden użytkownik podziękował kajzer za ten post:

    Antek (21-05-2015)

  • #735

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    Windows 10 Insider Preview 64 bit PL ISO

    https://drive.google.com/file/d/0B03...ew?usp=sharing

  • #736

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.11.2014
    Posty
    46
    Telefon
    L 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    5(4)
    Cytat Zamieszczone przez kajzer Zobacz posta
    Jestem na wspominanym laptopie na windows 10 komp. 10122 pl laptop po HDMI podłączony do TV LG 40 cali numer wersji ION 341,45 Rozdzielczość po HDMI 1080p 1366x768
    PC (pulpit)) 1360 768
    Co do filmów film nagrany na HD chodzi bardzo dobrze zarówno na telewizorze jak i pulpicie . Małe problemy ( zacięcia ) gdy film oglądany jest online.
    Słabo radzi sobie ten laptop z transmisjami on line np. meczy z canalsport online (wersja HD) i to w zasadzie pod wszystkimi Os-ami ..
    To by było chyba na tyle.
    Sprawdź jeszcze która grafika wtedy działa. Wyżej wspomniałem o tym programie.

  • #737

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    kto to robił?

  • #738

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    500
    Telefon
    Lumia 950 XL / SGS8+
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    51(48)
    Cytat Zamieszczone przez maximus600 Zobacz posta
    Windows 10 Insider Preview 64 bit PL ISO

    https://drive.google.com/file/d/0B03...ew?usp=sharing
    Na ile to jest wiarygodne źródło?

    Pytam, bo mam problem z aktualizacją. Mianowicie jak aktualizowałem z ze 102 eng to aktualizacja poszła ok, ale zapragnąłem mieć PL i zainstalowałem na czysto 74 i wybrałem aktualizację - niestety po uruchomieniu instalatora cały czas stoi na 0% (3% kopiowanie plików i ani drgnie). Zna ktoś może rozwiązanie? Oficjalnego iso nie będzie, więc kombinuję innymi drogami jak mieć 122 pl
    Ostatnio edytowane przez lynx79 ; 21-05-2015 o 21:22

  • #739

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.07.2014
    Posty
    287
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL
    FW
    WP 10
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    64
    Podziękowano
    26(21)
    Cierpliwości. Ja też dzisiaj aktualizowałem z 74 na 122 i też wisiał mi na 3%. Już się denerwowałem że długo, ale go tak zostawiłem, bo musiałem z domu wyjść. Jak przyszedłem po ponad 2 godzinach to był już zainstalowany. Pozostało tylko wklepać hasło i instalator dokończył resztę.
    Właśnie piszę już z buildu 10122 PL.
    Ostatnio edytowane przez bluebob ; 21-05-2015 o 21:32

  • #740

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    500
    Telefon
    Lumia 950 XL / SGS8+
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    51(48)
    U mnie wisiał tak 2 godziny i nic. W końcu szlag mnie trafił i reset.

  • Strona 74 z 142 PierwszyPierwszy ... 246470717273747576777884124 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas