Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 73 z 142 PierwszyPierwszy ... 236369707172737475767783123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #721

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    499
    Telefon
    Lumia 950 XL / SGS8+
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    57
    Podziękowano
    51(48)
    Reklama:
    10122 może nie trafić do slow, więc LP ani ISO może nie być

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #722

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,894
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,892(11,122)
    się by zgadzało bo u mnie cisza na SLow

  • #723

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    ISO jest już od wczoraj i mam je ściągnięte problem tylko z LP

  • #724

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,894
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,892(11,122)
    ISO ale nie od Insidera

  • #725

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    Oczywiście że nie od insidera. No ale wydaje mi się, że skoro update jest PL to i LP powinni wypuścić. pozdrawiam

  • #726

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Cytat Zamieszczone przez lynx79 Zobacz posta
    10122 może nie trafić do slow, więc LP ani ISO może nie być
    To żaden problem klikasz po prawej stronie na powiadomienia potem klikasz na wszystkie ustawienia a potem na Update & security . Potem klikasz na zaawansowane a na końcu na sposób instalowania kompilacji zmieniasz na Fast i po problemie aktualizacja sama się zasysa.

  • #727

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    499
    Telefon
    Lumia 950 XL / SGS8+
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    57
    Podziękowano
    51(48)
    Myślę, że @djtonka o tym wie
    Ja lubię ryzyko i mam fast.
    Jak zainstalujesz wersję z innej gałęzi np winmain, to będą jeszcze inne opcje

  • #728

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Cytat Zamieszczone przez Antek Zobacz posta
    Na stacjonarce używam od pierwszego buildu. Zastanawiam się nad instalacją na netbooku Asus 1215n, czy ktoś się orientuje jak ze sterownikami do ION2 (GT218) oraz działającym Optimusem?
    Wersje 10072 mam też na ASUS Eee 120 N to chyba starszy laptop od twojego 3 giga RAM i sterowniki bez problemu mi się zainstalowały te z pod Windows 7 w trybie zgodności podejrzewam ,że u Ciebie będzie podobnie..

    Re lynks... Nie podejrzewam pana admina by nie wiedział o czymś takim, ale krótka instrukcja jak zmienić na FAST może się komuś okazać pomocna .
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez kajzer ; 21-05-2015 o 15:19

  • Jeden użytkownik podziękował kajzer za ten post:

    Antek (21-05-2015)

  • #729

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.11.2014
    Posty
    46
    Telefon
    L 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    5(4)
    Cytat Zamieszczone przez kajzer Zobacz posta
    Wersje 10072 mam też na ASUS Eee 120 N to chyba starszy laptop od twojego 3 giga RAM i sterowniki bez problemu mi się zainstalowały te z pod Windows 7 w trybie zgodności podejrzewam ,że u Ciebie będzie podobnie..
    Masz w swoim Optimusa? Bo to o niego naj się rozchodzi. Miałem pierwszy build na nim, ale bez dobrych sterów. Wiem, że po podłączeniu przez hdmi podobno ma działać ION ale chciałbym tak, jak teraz - w grach, filmach... załącza się ION.

  • #730

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Piszesz
    Masz w swoim Optimusa?
    Jak wspomniałem wcześniej mam wcześniejszą wersję tego Eee i mam ION podobnie na swoim Eee Asus filmy po HDMI chodzą bardzo dobrze zasadniczo laptop służy do wyświetlania filmów na TV . Co do grania nie grywam.. Ale wątpię by gry nowe na tych laptopach chodziły . Sercem tych laptopów jest słabiutki procesor Atom niby dwurdzeniowy z wirtualizacją dwóch rdzeni . Trochę mam do czynienia ze sprzętem komputerowym i seria laptopów Asus Eee moim zdaniem do najlepszych nie należy. Bardzo przeciętne laptopy n ta seria Eee . Pewnie fabrycznie miałeś tam win 8 spróbuj jako administrator systemu w trybie zgodności zainstalować sterowniki które masz .

  • Jeden użytkownik podziękował kajzer za ten post:

    Antek (21-05-2015)

    Strona 73 z 142 PierwszyPierwszy ... 236369707172737475767783123 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas