Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 67 z 142 PierwszyPierwszy ... 175763646566676869707177117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #661

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,864(11,122)
    Reklama:
    U mnie FF się wieszać zaczął przy 6 lub więcej zakładkach i wiatrak jakoś słychać

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #662

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    Cytat Zamieszczone przez bluebob Zobacz posta
    Niestety u próba zainstalowania sterów od Win7 kończy się niepowodzeniem. Nie ma znaczenia czy w trybie zgodności czy nie, czy z prawami sdmina. Po prostu nie chcą się zainstalować. Wcześniej oczywiście odinstalowałem wszystko co się dało i było związane z SMBus touchpad.
    U mnie sterowniki od win7 instalują się bez najmniejszego problemu. Nie wiem co jest u Ciebie ale cóż. Prawie każdy komputer/laptop jest inny. pozdrawiam

  • #663

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.07.2014
    Posty
    287
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL
    FW
    WP 10
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    64
    Podziękowano
    26(21)
    Dokładnie, a żeby było śmiesznie to teraz nie tylko zależy to od sprzętu, ale i od buildu systemu.
    Na przykład u mnie tak jest ze sterami 64-bit do karty graficznej ATI X1200. Mianowicie jak lapek jest wyłączony (nie uśpiony) i go włączę fizycznie przyciskiem to zamiast pojawić się ekran blokady (tapeta) mam tylko sam kursor na czarnym tle. Wystarczy zamknąć klapę, aby go uśpić i podnieść z powrotem i wszystko działa bez problemu do kolejnego wyłączenia. Przy restartach nie ma tego problemu. Tak jest na buildzie 10074. Na poprzednim, który testowałem, czyli 10041 było wszystko ok. Wersji sterownika używam zawsze tego samego, zanim trafiłem na 64-bitowy działający w ogóle na wersji Windowsa wyższej niż Vista.

  • #664

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Mi się wydaje co wydanie nowej wersji to OS sprawuje się lepiej. Mam go zainstalowanego na laptopie wersja 32 bitowa i na stacjonarnym wersja też 32 bitowa.. Na stacjonarnych moim zdaniem chodzi OS jak złoto. Sprawia problemy czasami na laptopie Jakieś takie zwiechy od czasu do czasu. .. Laptop teoretycznie niby mocniejszy ( procek 4 rdzeniowy i 3 giga RAM stacjonarny 3 giga i procek dwurdzeniowy ). Jedynie ta nowa przeglądarka projekt spartan nie przypada mi w żaden sposób do gustu.

  • #665

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    673
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Jest jakas wieksza poprawka KB 890830

  • #666

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.12.2012
    Lokalizacja
    Underneath the Stars
    Posty
    686
    Telefon
    Microsoft Lumia 950
    FW
    WM10 CU RP
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    139
    Podziękowano
    97(82)
    Tak, ochrony antywirusowej
    Windows Malicious Software Removal Tool for Windows Technical Preview and Server Technical Preview 2 x64 - May 2015

  • #667

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    Chodzą plotki o nowych buildach 10114 i 10120. ciekawe kiedy będą linki jakieś. pozdrawiam

  • #668

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,864(11,122)
    a wczoraj 10074 w końcu z ISO wrzuciłem

  • #669

    OFF-LINE
    Awatar tomcio_paluch1

    Dołączył
    22.09.2013
    Posty
    197
    Telefon
    Lumia 550 WM10 CVPL
    FW
    WM10 Redstone
    Operator
    TMobile
    Dziękuję
    117
    Podziękowano
    29(21)
    Pobiera mi jakąś aktualizację win 10_2.png

  • #670

    OFF-LINE
    Awatar fneo61

    Dołączył
    06.12.2013
    Lokalizacja
    Mazury
    Posty
    91
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    38
    Podziękowano
    9(7)
    Dla mnie pobrało i się instaluje, ale coś trybiki się długo już kręcą a pasek postępu ledwo się ruszył. Czy to ma tak długo trwać? No ale aby pomyślnie
    NL 930 + LG G Pad 8.0 LTE.Mój fotoblog http://fneo61.flog.pl/

  • Strona 67 z 142 PierwszyPierwszy ... 175763646566676869707177117 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas