Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 6 z 142 PierwszyPierwszy ... 23456789101656106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #51

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.03.2014
    Posty
    27
    Telefon
    MS Lumia 640 LTE
    FW
    8.10.15148.160
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    3(2)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez PANTONE337c Zobacz posta
    W ogóle dlaczego jest TYLKO możliwość otwierania w oknie? Wydaje mi się że MS zbyt bardzo zaprzątał sobie głowę opiniami użytkowników, którym Win8 nie przypadł do gustu.
    W aplikacjach jest możliwość przejścia w tryb pełnoekranowy (nie wiem czy we wszystkich), trzeba kliknąć na menu aplikacji (lewy górny róg) i wybrać full screen.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #52

    OFF-LINE
    Awatar maxymilian

    Dołączył
    19.02.2014
    Lokalizacja
    Łódź
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 830
    FW
    Lumia Denim
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    72
    Podziękowano
    6(5)
    Cytat Zamieszczone przez to_ja Zobacz posta
    Polskiego launguage packa nie ma ale testuję spolszeczenie z ósemki.
    MUI z 8 nie idzie, no chyba, że znajdziesz jakiś sposób, ja po godzinie walki odpuściłem. Ja robiłem update z 8.1 tak jak ktoś pisał wcześniej wszystkie aplikacje zostały usunięte, ale była o tym informacja, że tak będzie. Zrobiłem tak tylko po to żeby nie kombinować ze sterownikami.

  • #53

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2013
    Posty
    46
    Telefon
    Lumia 550
    FW
    15503.21010/586.107
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    3(3)
    1. Zainstalowałem na drugim dysku(na pierwszym mam WIN7) ale nie stworzyło mi menadżera wyboru. Na starcie muszę przez boot menadżera biosu wybierać dysk.
    2. Nie ma możliwości zalogowania się na swoje konto Microsoft. Wyskakuje komunikat o wysłaniu maila z kodem potwierdzającym, ale maila nie dostaję. 3x próbowałem.
    A poza tym jest ok jak na pierwszy rzut oka. Grunt że jest Menu Start ;D
    Ostatnio edytowane przez Cysio ; 03-10-2014 o 21:10

  • #54

    OFF-LINE
    Awatar msnet

    Dołączył
    03.11.2013
    Lokalizacja
    Bieszczady
    Posty
    39
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL
    FW
    01078.00038.16082.36
    Operator
    Play
    Dziękuję
    40
    Podziękowano
    7(3)
    Zamieniłem Windowsa 8.1u1 na "Dziesiątkę". W zasadzie wszystko, co miałem zainstalowane na ósemce (ze sterami do grafiki GeForce włącznie, czy też pakietem IS od McAfee) działa. Nie działa za to soft od Nokii - Nokia Software Recovery Tool zaczyna sprawdzać aktualizacje i wywala komunikat, że się nie udało - można albo zamknąć program, albo spróbować ponownie (co niczego nie zmienia).

  • #55

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.10.2012
    Posty
    341
    Telefon
    L950
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    37(29)
    ja tam bez problemow na swoje konto sie zalogowalem ... bez gruba takich bajerów na dwóch osobnych hdd to nie ma
    DEFY->LUMIA 800->RAZR>ASCEND P6->LUMIA 1320>P8>Moto X 2gen>L950
    iPad2->Dell Venue 8 pro

  • #56

    OFF-LINE
    Awatar Galthaver

    Dołączył
    12.01.2014
    Posty
    50
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    FW
    WP 8.1 CV PL
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    43
    Podziękowano
    14(11)
    Cytat Zamieszczone przez meilbox Zobacz posta
    bez gruba takich bajerów na dwóch osobnych hdd to nie ma

    [OT]Na upartego, to Lilo też daje radę :P[/OT]

  • #57

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    12.08.2013
    Posty
    526
    Telefon
    Galaxy S Plus, Lumia 800
    Operator
    Play
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    124(67)
    A wiecie, że MS sobie elegancko loguje wszystko co piszecie na klawiaturze, klikacie itp?
    Cytat Zamieszczone przez PANTONE337c Zobacz posta
    - rozmiary okien aplikacji modern nie zawsze się zapamiętują. W ogóle dlaczego jest TYLKO możliwość otwierania w oknie? Wydaje mi się że MS zbyt bardzo zaprzątał sobie głowę opiniami użytkowników, którym Win8 nie przypadł do gustu. Ale wiem, to tylko Technical Preview - zobaczymy co czas przyniesie.
    Jak by sobie nie zaprzątał to by nic nie sprzedał. Jak sobie wyobrażasz np. pracę w dwóch środowiskach programistycznych. Nie każdy chce mieć full screen cały czas.
    Cytat Zamieszczone przez PANTONE337c Zobacz posta
    - jest już możliwość usunięcia watermark'a
    Jak?

    Ogólnie sprawdza się zasada, co druga winda jest ok. Nie każdy kupuje komp z ekranem dotykowym, a miliony użytkowników chciało mieć pulpit i pasek start z prawdziwego zdarzenia albo przynajmniej możliwość wyboru.

  • #58

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.12.2013
    Posty
    67
    Telefon
    Lumia 720
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    18
    Podziękowano
    0(0)
    Warta wgl ściągać czy lepiej zostać przy 8 ?

  • #59

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.06.2014
    Lokalizacja
    Dom
    Posty
    106
    Telefon
    Lumia 925
    FW
    3051.50009.1424.0003
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    28(6)
    Duzo zajmuje system po instalacji bo chcialem zainstalowac na virtualbox ale niewiem czy mi sie zmiesci na dysku A:

  • #60

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,529
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,258(661)
    Dysk i tak Ci się już świeci na czerwono, a jak go zapchasz maksymalnie to jeszcze wolniej będzie pracował.
    Samsung Galaxy S7

  • Strona 6 z 142 PierwszyPierwszy ... 23456789101656106 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas