Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 43 z 142 PierwszyPierwszy ... 333940414243444546475393 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #421

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,163
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    103(78)
    Reklama:
    Koledzy nie każdemu się sypie dysk. Bug ma miejsce szczególnie w starych kompach, które uefi nie obsługują

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #422

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.01.2015
    Posty
    39
    Telefon
    nokia lumia 730
    Dziękuję
    20
    Podziekowano
    2
    Nie wiem czy 2 letni acer to staroć , ale jedno jest pewne , wszystkie windowsy miałem legalne i oficjalne . Aktualizowałem 8,1 do wn 10 , później do wn 10 10041 , i później ten felerny dla mnie wn 10 10049 , i tak jak pisałem już się nie odpalił . Oprócz tego dysk przy włączaniu kompa zaczął dziwnie cykać i pstrykać , czego wcześniej nigdy nie było. Po wypróbowaniu wszystkich możliwych sposobów zaczerpniętych z różnych forów i tematów dotyczących dysków których nie widać , padła decyzja : dysk do wymiany.
    Koszt nowego 49Euro , instalka WN 10 10041 z iso .
    I oto znowu piszę na tym forum ze swojego kompa .
    Pytanie tylko czy da się coś odzyskać ze starego dysku jak wydaje takie cykające odgłosy i jak to zrobić .

    Aha . chyba nie mogę teraz uaktualnić do 10049 bo mam z iso . prawda ?
    muszę czekać na nowe iso ?

    Dziękuję wszytkim za rady i pomoc .

  • #423

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.12.2014
    Lokalizacja
    Chełm
    Posty
    34
    Telefon
    Lumia 730
    Dziękuję
    8
    Podziękowano
    1
    Kolego co do odzyskania danych z dysku to najlepiej sprawdź sobie czy w ogóle dysk jest widziany np. pod usb po wsadzeniu do kieszeni, jeśli tak to jest duża nadzieje na przekopiowanie interesujących cię plików, ewentualnie ich odzyskani przy pomocy softu do odzyskiwania danych.
    pozdrawiam

  • #424

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.04.2014
    Posty
    344
    Telefon
    L1320
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    47(41)
    W pierwszej kolejności odpal Victoria i odczytaj smart, zobaczysz w czym jest problem. Jak masz przekroczona tablice realokacji bad sektorow. To odpal dmde i zrób kopie całego dysku, jak będą błędy to próbuj robić kopię od końca. Z kopii dysku dane możesz odzuskac za pomocą r-studio. Później format zerami całego dysku i możliwe że będzie działał
    Ostatnio edytowane przez jaro666 ; 02-04-2015 o 20:36

  • #425

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.01.2015
    Posty
    39
    Telefon
    nokia lumia 730
    Dziękuję
    20
    Podziekowano
    2
    dzięki raz jeszcze.
    popróbuję

    --- Post Połączono 21:02 --- Poprzedni Post napisano 20:36 ---

    podpowiedzcie mi . po załadowaniu wn 10 10041 iso , ściąga mi się aktualizacja do fbl impressive 10049 professjonal .

    Czy instalować , czy znowu dysk będę wymieniał ?

  • #426

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.01.2015
    Posty
    39
    Telefon
    nokia lumia 730
    Dziękuję
    20
    Podziekowano
    2
    Ściągnąl się 10049 i zainstalowal . Wszystko działa super . Dysk funkcjonuje ok.

    Pozdrawiam Wszystkich

  • #427
    dzaggiel
    Gość
    W buildzie 49 dodano nową funkcję w rejestrze. Przeskakiwanie pomiędzy drzewami (opcja ta na samym dole)



    Juz niedługo dokumentacja do buildu 10051


  • 2 następujących użytkowników podziękowało dzaggiel za ten post:

    djtonka (03-04-2015),maximus600 (06-04-2015)

  • #428

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.04.2014
    Posty
    344
    Telefon
    L1320
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    47(41)
    Mam prośbę do osób, które mają wersję 10049. Muszę zainstalować usługę do karty sieciowej Virtual Machine Network Services z VirtualPC 2007 ale napotkałem problem/błąd.
    Podczas dodawania usługi dostaję komunikat "Nie można dodać żądanej funkcji. Wystąpił błąd: Taki interfejs nie jest obsługiwany".

    Możecie sprawdzić czy u was jest tak samo.
    Wystarczy wejść w Centrum sieci->Zmień ustawienia karty sieciowej->(wybieramy aktywne połaczenie) prawy klawisz myszki Właściwości -> Zainstaluj -> Usługa -> Dodaj. Jak przejdzie do okna z instalacją usługi to jest ok u mnie w tym momencie pojawia się błąd.

    Z góry dziękuję za pomoc.

  • #429
    dzaggiel
    Gość
    Trzymać jak ktoś chce dokumentacje do buildu 10051
    Dokumentacja Build 10051 - Album on Imgur

  • #430

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,931
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,968(11,123)
    a z tego ostatniego ISO nadal sklep to trial?

  • Strona 43 z 142 PierwszyPierwszy ... 333940414243444546475393 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas