Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 40 z 142 PierwszyPierwszy ... 303637383940414243445090140 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #391

    OFF-LINE
    Awatar pinox

    Dołączył
    03.08.2013
    Posty
    45
    Telefon
    Nokia Lumia 720
    FW
    Najnowsze
    Operator
    T
    Dziękuję
    62
    Podziękowano
    3(2)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez kaboniarz Zobacz posta
    Z tego co ja zaobserwowalem app poczta sie posypała, ludzie skarżą sie na różne problemy z kaflem, powiadomieniami i brakiem synchronizacji czy dzialaniem w tle

    Moze ktos zobaczyc czy w procesach przy wylączonej poczcie działa wam proces "Communications Service"(livecomm) ? wydaje mi sie ze on byl ciagle właczony dlatego nie bylo problemu z synchronizacja w tle teraz po zamknieciu poczty on tez sie zamyka -
    W starszej wersji bulid Communications Service chodzi cały czas w tle i zajmuje jakieś 4mb pamięci

  2. Jeden użytkownik podziękował pinox za ten post:

    kaboniarz (30-03-2015)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #392

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2013
    Lokalizacja
    Trójmiasto
    Posty
    195
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    FW
    WP 8.1 Denim
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    10(9)
    Jak na 8.1 tak na tej wersji WiFi osiąga prędkość do 20 mbps a przez kabel normalnie 60 mbps. Sprawdzałem na obu systemach bez sterowników, ze sterownikami starszej i nowszej wersji i dalej to samo. U rodziców na kablówce przez WiFi mam normalnie maksymalną prędkość (40 mbps). Laptop Samsung AtivBook 2 (karta ma standard N).

    Nawet sprawdziłem dzisiaj Windows 7 i WiFi łapie maks... Jak mogę to naprawić?

  • #393

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2014
    Posty
    318
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    25(22)
    Cytat Zamieszczone przez pinox Zobacz posta
    W starszej wersji bulid Communications Service chodzi cały czas w tle i zajmuje jakieś 4mb pamięci
    Czyli cos jest nie tak ze ubija mi ten proces

  • #394

    OFF-LINE
    Awatar djdkaa

    Dołączył
    21.08.2012
    Posty
    1,056
    Telefon
    Lumia 1520
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    ORANGE
    Dziękuję
    500
    Podziękowano
    464(93)
    Nowy bolid 1049
    Microsoft Lumia 640 LTE

  • Jeden użytkownik podziękował djdkaa za ten post:

    krdn (31-03-2015)

  • #395

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    674
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    jest spartan ale nie ma cortany

    Poczta dalej niedostepna.
    Ostatnio edytowane przez krdn ; 31-03-2015 o 09:33

  • #396

    OFF-LINE
    Awatar djdkaa

    Dołączył
    21.08.2012
    Posty
    1,056
    Telefon
    Lumia 1520
    FW
    Windows Phone 8.1
    Operator
    ORANGE
    Dziękuję
    500
    Podziękowano
    464(93)
    Ale szybkość na + bardo doży plus
    Microsoft Lumia 640 LTE

  • #397

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.01.2013
    Lokalizacja
    Tychy
    Posty
    272
    Telefon
    Nokia Lumia 735
    Operator
    Play
    Dziękuję
    193
    Podziękowano
    47(34)
    @djdkaa 10049 zero ci zjadło 😊

  • Jeden użytkownik podziękował jeditychy za ten post:

    djdkaa (04-04-2015)

  • #398

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.09.2013
    Posty
    47
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    Play
    Dziękuję
    67
    Podziękowano
    2(2)
    Jest już iso 10049? czy instalować 10041 i update?
    Ostatnio edytowane przez freeloader ; 31-03-2015 o 12:39

  • #399

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2014
    Posty
    318
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    25(22)
    10041 i update. Nie ma jeszcze iso 10049. Powiadomienia z maila dalej mi nie dzialaja, faktycznie jest spartan tylko brak adblocka powoduje ze z tej przegladarki nie skorzystam ;]

  • #400

    OFF-LINE
    Awatar Asus Book fan

    Dołączył
    01.08.2014
    Posty
    545
    Telefon
    L820 i L535 DS
    FW
    WP 8.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    186
    Podziękowano
    34(29)
    @freeloader
    Microsoft udostępni oficjalne ISO w tym samym czasie, co aktualizację dla Slow Ring. Jeśli bardzo ci zależy na ISO, to może za parę dni znajdą się gdzieś na portalach NIEOFICJALNE iso, ale to może poskutkować zepsuciem komputera.

  • Strona 40 z 142 PierwszyPierwszy ... 303637383940414243445090140 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas