Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 38 z 142 PierwszyPierwszy ... 283435363738394041424888138 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #371

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,010(11,125)
    Reklama:
    Na stronie Insidera?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #372

    OFF-LINE
    Awatar Asus Book fan

    Dołączył
    01.08.2014
    Posty
    545
    Telefon
    L820 i L535 DS
    FW
    WP 8.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    186
    Podziękowano
    34(29)

  • Jeden użytkownik podziękował Asus Book fan za ten post:

    djtonka (27-03-2015)

  • #373

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,010(11,125)
    Cholera pobrałem jeszcze stary 2 dni temu jakoś

  • #374

    OFF-LINE
    Trust me, I have a BEARD Awatar majkel_nw

    Dołączył
    31.08.2012
    Lokalizacja
    Nowiny Wielkie
    Posty
    1,108
    Telefon
    Lumia 550 & 950
    FW
    10.0.14393.726
    Operator
    Plus GSM
    Dziękuję
    194
    Podziękowano
    189(147)
    O dziwo waży 0.5GB mniej niż poprzedni

  • #375

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    Witam i pozdrawiam.

    U mnie po zainstalowaniu instalki 10041 z iso x64 nie działa przycisk start.
    Nie można dostać się do Modern UI i to zarówno wciskając start z klawiatury
    jak i wskazując z myszy. Przy pierwszym uruchomieniu wszystko działało jak
    należy ale po restarcie już przycisk start nie działa.
    Czy ktoś wie jak temu zaradzić ?
    pozdrawiam

  • #376

    OFF-LINE
    Trust me, I have a BEARD Awatar majkel_nw

    Dołączył
    31.08.2012
    Lokalizacja
    Nowiny Wielkie
    Posty
    1,108
    Telefon
    Lumia 550 & 950
    FW
    10.0.14393.726
    Operator
    Plus GSM
    Dziękuję
    194
    Podziękowano
    189(147)
    Ja miałem na odwrót przy pierwszym uruchomieniu nie działał a po restarcie działa.
    Dodatkowo nie działają mi poczta kalendarz i kontakty, pokazuje błąd podczas instalacji :P

  • #377

    OFF-LINE
    Awatar Asus Book fan

    Dołączył
    01.08.2014
    Posty
    545
    Telefon
    L820 i L535 DS
    FW
    WP 8.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    186
    Podziękowano
    34(29)
    @majkrl_nw

    Wejdź w Windows Powershell jako administrator i wklej komendę: Get-appxprovisionedpackage –online | where-object {$_.packagename –like “*windowscommunicationsapps*”} | remove-appxprovisionedpackage –online

    Następnie zainstaluj aplikację poczta, kalendarz i kontakty z tradycyjnego sklepu Windows, NIE beta

    Send from Nokia Lumia 820 with Windows Phone 8.1

  • 2 następujących użytkowników podziękowało Asus Book fan za ten post:

    djtonka (28-03-2015),majkel_nw (28-03-2015)

  • #378

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.04.2014
    Posty
    344
    Telefon
    L1320
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    47(41)
    Cytat Zamieszczone przez maximus600 Zobacz posta
    Witam i pozdrawiam.

    U mnie po zainstalowaniu instalki 10041 z iso x64 nie działa przycisk start.
    Nie można dostać się do Modern UI i to zarówno wciskając start z klawiatury
    jak i wskazując z myszy. Przy pierwszym uruchomieniu wszystko działało jak
    należy ale po restarcie już przycisk start nie działa.
    Czy ktoś wie jak temu zaradzić ?
    pozdrawiam

    U mnie modern ui nie działało na starszej wersji 9926. Objawy takie same jak u Ciebie, żadne reinstalacje nie pomagały. Później doszły kolejne problemy z zacinającym się systemem. Nie były to niebieskie czy inne ekranym, tylko wszystko zatrzymywało się i po kilku sekundach wracało do normy. Wysyłałem dzienniki błędów do MS.
    Problemem były/są sterowniki AMD, które zostały pobrane przez WU. Na szczęście laptop ma dwie karty to wyłączyłem AMD, zacinanie ustąpiło ale pozostał problem ze startem tutaj nic nie wymyśliłem tylko uruchomiłem starszą wersję menu, opis jak włączyć w dziale win 10 modyfikacje, z reszty aplikacji modern przestałem korzystać.
    Wszystkie objawy ustąpiły po instalacji 10041 przez WU.

  • #379

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.03.2015
    Posty
    98
    Telefon
    NOKIA
    Dziękuję
    80
    Podziękowano
    11(9)
    Dzięki Book T100 Twoja rada pomogła. Nie dosyć, że zadziałała aplikacja poczta to jeszcze odblokowało się menu start.
    Także teraz wszystko śmiga jak należy. pozdrawiam

  • #380

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,010(11,125)
    wrzuciłem linki w pierwszy post

  • Strona 38 z 142 PierwszyPierwszy ... 283435363738394041424888138 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas