Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 30 z 142 PierwszyPierwszy ... 202627282930313233344080130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #291

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.08.2013
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 520
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    5(5)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez marcin19883 Zobacz posta
    Zgadza się, tylko na W10 nowy Office i za free
    Nie nowy Office, tylko nowy Word, Excel i PowerPoint w wersji Preview.
    Mnie się nowe wersje podobają, wreszcie opcje których szukam są tam gdzie się spodziewam.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #292

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    673
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Zapomniałeś o OneNote Preview

  • #293

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.07.2014
    Posty
    287
    Telefon
    Microsoft Lumia 950 XL
    FW
    WP 10
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    64
    Podziękowano
    26(21)
    Cytat Zamieszczone przez krdn Zobacz posta
    Rozumiem, że nie masz innych wersji Offica zainstalowanych
    Oczywiście, że nie mam. System jest świeży. Tylko sterowniki, które sam sobie zainstalował.
    Przy pobieraniu wyskakuje nr błędu, ale nie jest on widoczny, bo tekst jest w jednej linijce i po prostu się chowa.

  • #294

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    673
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    masz zainstalowane aktualizacje
    KB3021953
    KB3036140
    KB3035129
    KB3035034
    ?

  • #295

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.08.2014
    Lokalizacja
    Olkusz
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 520
    FW
    WP 8.1.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    Działają Wam te gesty 3palcowe na touchpadzie, co były na konferencji pokazane czy nie jest to zaimplementowane jeszcze?
    Pozdrawiam

  • #296

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2014
    Posty
    318
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    25(22)
    Mi nie działają, ja powtorze pytanie : działają wam powiadomienia z maila ? albo z innych aplikacji dzialaja prawidłowo ? jak restartuje komputer to nagle dostaje 20 powiadomien sprzed 2 dni ..
    Albo live tiles działają prawidłowo ? u mnie się odswiezaja raz na tydzień chyba
    Ostatnio edytowane przez kaboniarz ; 07-02-2015 o 10:18

  • #297

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,744
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    343(100)
    Mi powiadomienia działają prawidłowo.

  • #298

    OFF-LINE
    Awatar Obelix

    Dołączył
    15.10.2013
    Lokalizacja
    Augustów
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 1520
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    7(4)
    Dostałem aktualizację do W10 Technical Prewiew, ale nie mogę jej zainstalować, ponieważ brakuje mi miejsca na dysku. Tablet Prestigio 10,1 cala. Mam wolnego miejsca 2,63 GB, a potrzebuję 5 GB. Odinstalowałem wszystkie wcześniej pobrane i zainstalowane programy. Co jeszcze mogę odinstalować? Czy aktualizacje, które mi pobrało i zainstalowało, mogę spokojnie odinstalować? Czy w znaczący sposób odzyskam potrzebne mi miejsce na dysku C?
    Pozdrawiam
    Obelix.

  • #299

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.08.2014
    Lokalizacja
    Olkusz
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 520
    FW
    WP 8.1.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    Cytat Zamieszczone przez Obelix Zobacz posta
    Dostałem aktualizację do W10 Technical Prewiew, ale nie mogę jej zainstalować, ponieważ brakuje mi miejsca na dysku. Tablet Prestigio 10,1 cala. Mam wolnego miejsca 2,63 GB, a potrzebuję 5 GB. Odinstalowałem wszystkie wcześniej pobrane i zainstalowane programy. Co jeszcze mogę odinstalować? Czy aktualizacje, które mi pobrało i zainstalowało, mogę spokojnie odinstalować? Czy w znaczący sposób odzyskam potrzebne mi miejsce na dysku C?
    Możesz włączyć kompresje plików sysyemowych przez narzędzie 'Oczyszczanie dysku'.

  • #300

    OFF-LINE
    Awatar Obelix

    Dołączył
    15.10.2013
    Lokalizacja
    Augustów
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 1520
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    7(4)
    Właśnie jestem po kompresji i obecnie mam 3,44 GB wolnych z 24,3 GB. To wciąż za mało. Dodatkowo mam 64 GB kartę pamięci jako Dysk (D). Czy ewentualnie mogę coś przenieść na dysk D? A co, jeśli bym odinstalował wszystkie wcześniejsze aktualizacje? W sumie po aktualizacji do Win10, chyba nie byłyby one potrzebne. A w ogóle nie rozumiem czemu win 8,1 zajmuje u mnie ponad 20GB, skoro powywalałem wszystko co było możliwe.

    Edit:
    Po zastosowaniu CClenera, ilość wolnego miejsca podskoczyła do 4GB. Brakuje mi więc jeszcze 1GB wolnego.
    Ostatnio edytowane przez Obelix ; 08-02-2015 o 09:50
    Pozdrawiam
    Obelix.

  • Strona 30 z 142 PierwszyPierwszy ... 202627282930313233344080130 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas