Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 25 z 142 PierwszyPierwszy ... 152122232425262728293575125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #241

    OFF-LINE
    Awatar krdn

    Dołączył
    03.01.2013
    Lokalizacja
    Brwinów
    Posty
    671
    Telefon
    lumia 950
    FW
    W10mobile
    Operator
    play
    Dziękuję
    245
    Podziękowano
    210(49)
    Reklama:
    Rano miałem komunikat Updates are available --FBL_AWESOME1501 9933 Professional a teraz mam lekką zmianę na --FBL_AWESOME1501 9932 Professional czyli o jeden numer niżej
    A błąd wyskakuje ten sam

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #242

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,815(1,462)
    Cytat Zamieszczone przez pewu81 Zobacz posta
    U mnie niestety występuje problem, za każdym razem gdy próbuję wgrać oprogramowanie na L820 NSC zawiesza się, muszę odłączyć kabel, odpalić ponownie program, rusza "fix partitions" i dopiero po tym wgrywa poprawnie system na moją Lumie, również przenoszenie jak i kopiowanie plików z telefonu na dysk pc sprawia problemy, czasami win 10 nie potrafi rozpoznać kopiowanych plików, odłączenie kabla USB pozwalało na skopiowanie kilku zdjęć po czym znowu błędy.
    Ja właśnie wgrałem bezproblemowo soft na L625, kopiowane też bez problemu.

  • #243

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,880
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,829(11,122)
    coś widać że sporo problemów z sprzętem jest

  • #244

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,529
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,258(661)
    Ja natomiast ile razy przysiądę do Win 10 tyle razy mam ochotę wrócić do 8.1 i nie zmieniać na nic innego. W szczególności cenię sobie aktywne rogi i charm bar(8.1).
    Samsung Galaxy S7

  • #245

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,815(1,462)
    Dobra cofam aktualizacje i wracam do w8.1. VS nie chce współpracować a jest mi niezbędny.

  • #246

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.04.2014
    Posty
    344
    Telefon
    L1320
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    47(41)
    Mam vs2008 i 2013 działa normalnie

  • #247

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,815(1,462)
    Wrzucałeś appx na telefon?

  • #248

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.04.2014
    Posty
    344
    Telefon
    L1320
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    47(41)
    Przez VS2013 kompilacja programów na telefonie działa ale nie można wrzucić pliku xap jest błąd aktualizacji Windows Phone Update Tool. Przez Windows Phone Power Tools 2.83 for WP 8.1 xap został prawidłowo zainstalowany na telefonie.
    Ostatnio edytowane przez jaro666 ; 29-01-2015 o 21:27

  • #249

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,815(1,462)
    Dobra już sobie poradziłem, wszystko działa.

  • #250
    Awatar marcinppiotrowski

    Dołączył
    03.07.2013
    Lokalizacja
    Toruń
    Posty
    337
    Telefon
    Lumia 830
    FW
    Denim + PFD
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    134
    Podziękowano
    1,170(101)
    Wpisów na blogu
    2
    Jeśli jest ktoś zainteresowany przejściem z Windows 10 Technical Preview na Windows 10 Consumer Technical Preview lub też Windows 10 Enterprise Technical Preview to kluczyki podaję poniżej... Pierwszy klucz ma każdy kto zainstalował Windows 10 Technical Prewiew. Od razu dodam iż u mnie klucz do wersji Consumer jak z resztą i pierwszej najzwyklejszej Technical Preview nie działa. Posiadam wersję Enterprise.

    Product Key:


    Technical Preview: NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

    Technical Preview for Consumer: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT

    Technical Preview for Enterprise: PBHCJ-Q2NYD-2PX34-T2TD6-233PK
    Windows 10 PRO Windows 10 Mobile

  • 2 następujących użytkowników podziękowało marcinppiotrowski za ten post:

    bubuvrc (25-04-2015),djtonka (30-01-2015)

    Strona 25 z 142 PierwszyPierwszy ... 152122232425262728293575125 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas