Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 15 z 142 PierwszyPierwszy ... 51112131415161718192565115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #141

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    Reklama:
    z pierwszej wersji jest, nie podmieniałem jeszcze

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #142

    OFF-LINE
    Awatar Grubson

    Dołączył
    23.01.2013
    Posty
    104
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    118
    Podziękowano
    24(12)
    A ja mam pytanie z innej beczki, jeżeli zalogowałem się przez konto MS, to czy przy włączeniu komputera da się uniknąć wpisywania hasła?

  • #143

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,054(11,127)
    da się według tego pierwszy w google
    How to Automatically Login to Windows 8.1 | MyTechBlog

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Grubson (24-11-2014)

  • #144

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.11.2014
    Posty
    120
    Telefon
    lumia 1520, HTC ONE X+
    Operator
    plus
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    6(5)
    Cytat Zamieszczone przez Pawelco2 Zobacz posta
    Ciekawe czy na moim laptopie się zainstaluje... W8 działa, a 8.1 nie da się zainstalować, więc nie zdziwiłbym się gdyby wywaliło te same błędy.

    Czemu się nie instaluje? Ja mam asus n73 i też nie chciał się zaktualizować do 8.1. Pomogło wyłączenie karty sieciowej wifi w menadżerze urządzeń

  • #145

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.10.2014
    Lokalizacja
    Edynburg
    Posty
    3
    Telefon
    Xperia Z1
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Moje pierwsze wrazenia w miare pozytywne, choc powiem szczerze na moim laptopie kiepsko on smiga bo przycina mi youtube naprzykład gdy robię cos jeszcze.
    Ogolnie to potrzebna rowniez polska wersja.

  • #146

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.12.2014
    Posty
    9
    Telefon
    LG
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Mam Acer Aspire 5733 - instalacja z Siódemki bez przeszkód. Pierwsze wrażenia pozytywne. Fajnie, że start powrócił. Kafelki obok są spoko. Ustawiłem sobie pocztę , żeby mieć szybki podgląd wiadomości.
    Clipboard01.jpg

    Dobrą zaletą też jest to, że aplikacje ze STORE'a można odpalać normalnie w okienku. W Win8.1 troszeczkę mnie to irytowało. Folder HOME rodem z LINUXA. Z kosmetyki, to mam niesmak tylko do dwóch rzeczy:
    1. Ikony - bardziej odpowiadały mi te z Win7/Win8-8.1, te w 2D takie nijakie sa.
    2. Nastepna sprawa to przyciski SEARCH i TASK VIEW na pasku obok przycisku start. Szkoda, że są zakotwiczone na stałe bo osobiście SEARCH'a bym się pozbył a TASK VIEW mógłby znajdować się po prawej stronie obok zegara.
    Ostatnio edytowane przez BowHunter ; 25-12-2014 o 14:47

  • #147

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.03.2014
    Posty
    27
    Telefon
    MS Lumia 640 LTE
    FW
    8.10.15148.160
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    3(2)
    Przeciez w wersji 9879 można odłączyć ikonki "SEARCH" i "TASK VIEW" od paska zadań

    Ikony faktycznie trochę brzydkie. Ale może w finalnej wersji będą ładniejsze

  • #148

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.12.2014
    Posty
    9
    Telefon
    LG
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Ja mam 9841. Ale już robię upgrade...

  • #149

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.06.2013
    Posty
    163
    Telefon
    SGS3, Lumia 520
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    67
    Podziękowano
    6(4)
    Jak robicie upgrade bo ja u siebie przedwczoraj nic widziałem i czy orientuje się ktoś do kiedy będzie działać?

    send from my Lumia 520

  • #150

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.03.2014
    Posty
    27
    Telefon
    MS Lumia 640 LTE
    FW
    8.10.15148.160
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    3(2)
    PC Settings -> Update and Recovery -> Preview builds.

    Działać będzie do momentu, aż wyjdzie finalna wersja systemu Swoją drogą ciekawe czy będzie też wersja Release Preview, czy MS przejdzie od razu z wersji TP do wersji finalnej.
    Ostatnio edytowane przez bredziu ; 26-12-2014 o 09:35

  • Strona 15 z 142 PierwszyPierwszy ... 51112131415161718192565115 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas