Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 130 z 142 PierwszyPierwszy ... 3080120126127128129130131132133134140 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,291 do 1,300 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #1291

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,163
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    103(78)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    ten to ma problemy

    Duży problem wizualny, który mi przeszkadza

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1292

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,948(11,123)
    ja dalej nie mam 240...poczekam już

  • #1293

    OFF-LINE
    Awatar Obelix

    Dołączył
    15.10.2013
    Lokalizacja
    Augustów
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 1520
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    7(4)
    A u mnie na 10240 przestał działać internet. Tzn. z ruterem się łączy, ale dalej nie "idzie". Próbowałem z różnymi ruterami i to samo. Będę musiał chyba przywrócić 10162 z ISO i na razie nie aktualizować do 10240. Dobrze, że zachowałem bootowalnego pena i hasło ;-)
    Ostatnio edytowane przez Obelix ; 22-07-2015 o 16:25
    Pozdrawiam
    Obelix.

  • #1294

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.03.2014
    Lokalizacja
    Puławy
    Posty
    338
    Telefon
    NL735 / NL635 1 GB
    FW
    15063.540/15245.0
    Operator
    Play
    Dziękuję
    63
    Podziękowano
    23(21)
    Z tym że chyba nie aktywujesz, bo serwery aktywacji nieczynne.

  • #1295

    OFF-LINE
    Awatar adi333

    Dołączył
    04.07.2013
    Lokalizacja
    Szczecin
    Posty
    15
    Telefon
    L920 L650 L950XL
    FW
    W10M
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez Obelix Zobacz posta
    A u mnie na 10240 przestał działać internet. Tzn. z ruterem się łączy, ale dalej nie "idzie". Próbowałem z różnymi ruterami i to samo. Będę musiał chyba przywrócić 10162 z ISO i na razie nie aktualizować do 10240. Dobrze, że zachowałem bootowalnego pena i hasło ;-)
    Nie zrobisz aktualizacji do 10240 u mnie nie da rady WU drugi raz już nie znajduję 10240. Też musiałem przywrócić do wcześniejszej komplikacji ze względu na zawieszanie się systemu miałem właśnie 10162 i tak już zostałem przy tej komplikacji.
    Ostatnio edytowane przez adi333 ; 22-07-2015 o 18:29

  • #1296

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,948(11,123)
    to nie będę miał update jak wgram 162 znów?

  • #1297

    OFF-LINE
    Awatar adi333

    Dołączył
    04.07.2013
    Lokalizacja
    Szczecin
    Posty
    15
    Telefon
    L920 L650 L950XL
    FW
    W10M
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    1
    Nie mam pojęcia, ale chyba będzie to możliwe w dniu oficjalnej premiery W10

  • #1298

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,926
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,948(11,123)
    ściągam to OEM_ENTERPRISE_10240_x64_en-us


    =======
    Hi,
    What happens to my previous operating system when I upgrade to Windows 10?
    Windows 10 replaces your previous version of Windows by moving it to the Windows.old folder. Windows 10 becomes the default operating system.
    When I upgrade a preinstalled (OEM) or retail version of Windows 7 or Windows 8/8.1 license to Windows 10, does that license remain OEM or become a retail license?
    If you upgrade from a OEM or retail version of Windows 7 or Windows 8/8.1 to the free Windows 10 upgrade this summer, the license is consumed into it. Because the free upgrade is derived from the base qualifying license, Windows 10 will carry that licensing too.
    Your Windows 7 license will always be valid and will not be changed or deactivated because of the upgrade to Windows 10: you'll be able to install or restore Windows 7 again in case you'll need to do that (provided that you've the Windows 7 installation DVD
    You will not have to use ISO for RTM Windows. You will have to install the Windows 10 update from within the Operating system.
    Please do let us know if you any further queries, we will be happy to assist you .

  • #1299

    OFF-LINE
    Awatar Andrzej.K

    Dołączył
    23.07.2014
    Posty
    128
    Telefon
    Lumia 625
    FW
    10.0.14393
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    26
    Podziękowano
    18(16)
    Cytat Zamieszczone przez topiq Zobacz posta
    nie aktywujesz, bo serwery aktywacji nieczynne
    Trochę popłynąłeś... MS zablokował klucze - serwery mają się dobrze
    Andrzej.K

  • #1300

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.09.2012
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    677
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    10166
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    124
    Podziękowano
    178(35)
    ale problem jest taki ze musialem po 10240 zrobic formata bo nagle odmowil wspólpracy a teraz z 10162 nie moge do 10240 zaktualizowac ;/

  • Strona 130 z 142 PierwszyPierwszy ... 3080120126127128129130131132133134140 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas