Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 107 z 142 PierwszyPierwszy ... 75797103104105106107108109110111117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,061 do 1,070 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #1061

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,920
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,929(11,123)
    Reklama:
    No ja zapisuję w katalogu pod telefon. W sumie teraz nie wiem o co pytałem...a i pasek ulubionych nie ulubione. Wiem szczegół ale mam 25 stron tam

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1062

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.08.2013
    Posty
    377
    Telefon
    Samsung Ativ S
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    33(28)
    Pasek skrotow ktory mozna ustawic pod paskiem adresu? Wlasnie to mi sie bez problemu przenosi

  • #1063

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.08.2013
    Posty
    185
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    w8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    15(15)
    Szybkie pytanie, jak W10 sie sprawuje na tym etapie mozna juz instalowac jako glowny system? Kolejne pytanie jak wyglada sprawa sterow do Lumii, jak dziala NCS i jeszcze sprawa sterow do AMD

  • #1064

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,920
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,929(11,123)
    Z NCS i innym softem nie było problemów już w pierwszych wersjsch

  • #1065

    Dołączył
    06.12.2013
    Lokalizacja
    Szczecin
    Posty
    4
    Telefon
    530154296
    FW
    iOS9
    Operator
    Play
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    3(2)
    Używam systemu jako główny z powodzeniem, jedyny minus to brak dysku sieciowego w folderze sieci.

  • #1066

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.03.2015
    Posty
    71
    Telefon
    Nokia lumia 1320
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    13(10)
    Na laptopie zainstalowałem na czysto build 101162 wersja 64 bity Kopia pobrana ze stron M$ ciekawostka instaluje się wersja home a mimo ,że do dyspozycji jest wybór pro. Żąda przy instalacji seriala !! można pominąć ten niby etap. Ale mimo zalogowania się do kont M$ i isider w polu aktywacji pisze system nie aktywowany.. winver pokazuje że kopia wygasa 2 października . I jestem właścicielem niby tej kopi No i instalacja trwała prawie godzinę poprzednia wersja(101159) instalacja na czysto niecałe pół godziny... Co do stacjonarki od 5 miesięcy używam na nim Windowsa 10 jako drugi system ( pierwszy Debian . Ale z powodzeniem można by stosować obecnego Windowsa jako jedyny OS.. Obecnie na stacjonarnym ciągnie uaktualnienie z build 10159 do 101162 . Wczoraj nie chciało się pobrać.. Co do Win 101162 ( na laptopie ) wizualnie nie widać prawie różnic do poprzedniej z wersji no może trochę inny układ ikon na pasku

  • #1067

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,920
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,929(11,123)
    No ciekawe jak będzie w sierpniu pewnie tylko Update z ostatniego buildu da nam pełną wersję? Ktoś kojarzy ile trzeba być w programie aby dostać bo chyba nie każdy z Preview?

  • #1068

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    69
    Telefon
    HUAWEI W1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    25
    Podziękowano
    6(4)
    Czyżby MS na testerach próbował zarobić? Wczoraj na pulpicie zobaczyłem napis "Aktywuj System Windows. Przejdź do ustawień...". System był aktywowany od samego początku (czyli prawie od roku). Próba aktywacji kończy się poleceniem wpłaty 4,50zł - z uwagą, że nie jest to zakup systemu.
    Ktoś, coś wie więcej?

  • #1069

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.01.2013
    Lokalizacja
    POLSKA
    Posty
    160
    Telefon
    L820L535L640
    FW
    WP 8.1 WP10
    Operator
    orange
    Dziękuję
    110
    Podziękowano
    20(11)
    mam 10 na tablecie i lapku od wejscia insider i ani razu nie pytal mnie o klucz a juz tym bardziej o zadne pieniądze . win 10/64 chodzi piknie moze byc spokojnie podstawowym oS na tablecie tez jest oki. tu mała uwaga ja regularnie kasuję katalog old.win to daje mi wiecej miejsca na następne updaty .

  • #1070

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    69
    Telefon
    HUAWEI W1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    25
    Podziękowano
    6(4)
    Do przedwczoraj też mnie nie molestował o klucz, który dostałem na początku po zarejestrowaniu. To się stało po ostatniej (przedwczorajszej) dużej aktualizacji (to znaczy - instalacja, kilka restartów, itd.).
    Uwaga: korzystam z uzyskiwania kompilacji typu "FAST".
    P.s.
    Preview nie nadaje się na główny system. MS uprzedzał, że po zamknięciu Preview, ostateczny system trzeba będzie instalować "od zera". Czyli z utratą wcześniejszych danych i ustawień.

  • Strona 107 z 142 PierwszyPierwszy ... 75797103104105106107108109110111117 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas