Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 105 z 142 PierwszyPierwszy ... 55595101102103104105106107108109115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,041 do 1,050 z 1419

Wątek: [Windows 10][ISO PL 10162 32bit/64bi] Wersja Preview czyli wasze i nasze wrażenia.

  1. #1041

    OFF-LINE

    Dołączył
    08.06.2015
    Posty
    3
    Telefon
    np. HTC
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Ja mam natomiast inny problem. Otóż od paru wersji 10tki mam problem z zainstalowaniem ze sklepu aplikacji video i muzyki. Skype pobiera się do połowy. Problem występuje chyba od momentu kiedy aplikacje video i music przestały mieć dopisek "Preview". Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

    Co do samego build'u 10162. Jest naprawdę dobrze. Ten system ma potencjał i jest szansa że osiągnie większy sukces niż Siódemka

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1042

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.06.2014
    Posty
    612
    Telefon
    Lumia 950DS
    FW
    Zawsze najnowszy
    Operator
    Nju/TM
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    45(33)
    Czy istnieje możliwość aktualizacji z buildu 10130 do 10162 za pomocą obrazu ISO nagranego na plycie DVD?

  • #1043

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    ISO tylko do świeżej instalacji albo jako źródło plików..tylko jakbyś chciał wskazać dysk

  • #1044

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.06.2014
    Posty
    612
    Telefon
    Lumia 950DS
    FW
    Zawsze najnowszy
    Operator
    Nju/TM
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    45(33)
    Jak pozbyć się komunikatu "Wystąpił błąd krytyczny w hoście infrastruktury powłoki.Menu Start, Cortana i niektóre aplikacje mogą nie być dostępne .Zapisz pracę i wyloguj sie aby wykonać odzyskiwanie."? Ten błąd wystąpił po pobraniu i instalacji kilku aktualizacji do kompilacji 10130.

  • #1045

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,950
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,022(11,126)
    czy wszystkim migracja ulubionych po instalacji kolejnego ISO przebiega bez bólu?

  • #1046

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.06.2015
    Posty
    9
    Telefon
    Lumia 520
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez PingNoMore Zobacz posta
    Jak pozbyć się komunikatu "Wystąpił błąd krytyczny w hoście infrastruktury powłoki.Menu Start, Cortana i niektóre aplikacje mogą nie być dostępne .Zapisz pracę i wyloguj sie aby wykonać odzyskiwanie."? Ten błąd wystąpił po pobraniu i instalacji kilku aktualizacji do kompilacji 10130.
    Zainstalować nowszą wersję, pomaga.

  • #1047

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    500
    Telefon
    Lumia 950 XL / SGS8+
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    51(48)
    Nie przebiegła, bo pisał nawet o tym Miscrosft, że trzeba wydłubać katalog z ulubionymi IE i przerzucić go Edge. Co prawda u mnie wystarczyło wybrać włączenie synchronizacji i importu zakładek, ale wcześniej ręcznie katalog sobie na pulpit wrzuciłem - tak na wszelki wypadek. Informacja chyba była w mailu od ekipy insider/edge.


    !INFO! dla tych co widzieli najnowszego Terminatora:
    "Windows 10 to Skynet"
    Ostatnio edytowane przez lynx79 ; 04-07-2015 o 09:32

  • #1048

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2015
    Lokalizacja
    Bydgoszcz
    Posty
    170
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    CV IT
    Operator
    Play
    Dziękuję
    104
    Podziękowano
    20(9)
    Lepiej iso i na pendrive czy uaktualnienie przez windows update?

  • #1049

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.05.2014
    Posty
    318
    Telefon
    Lumia 925
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    25(22)
    ISO i na pendrive, odnosnie poźniejszej licencjii to chyba i tak warto zrobić sobie update z 8.1/7 do 10 jak wyjdzie oficjalnie bo według info zostaje nam dożywotnie licencja na 10, a jak bedziemy jechac na preview to w koncu program mogą zamknąć i jeżeli nie zrobiliśmy update w ciągu roku to zostajemy bez nowego systemu

  • Jeden użytkownik podziękował kaboniarz za ten post:

    KaprysniaK (04-07-2015)

  • #1050

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.03.2015
    Lokalizacja
    Bydgoszcz
    Posty
    170
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    CV IT
    Operator
    Play
    Dziękuję
    104
    Podziękowano
    20(9)
    To ja czekam na oficialne ;3 Dzieki

  • Strona 105 z 142 PierwszyPierwszy ... 55595101102103104105106107108109115 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 735] Dyskusja ogólna czyli nasze i Wasze wrażenia
      Przez to_ja w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 1064
      Ostatni post / autor: 01-02-2017, 14:21
    2. [Lumia 625] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 249
      Ostatni post / autor: 05-05-2016, 13:58
    3. [Ativ S] Dyskusja ogólna czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez qbajatko w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 262
      Ostatni post / autor: 01-12-2015, 10:04
    4. Cała prawda o Lumii 720 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 240
      Ostatni post / autor: 31-08-2014, 21:04
    5. Cała prawda o Lumii 520 czyli wasze i nasze wrażenia
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 52
      Ostatni post / autor: 03-08-2013, 22:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas