Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Odtwarzanie filmów z Lumia na TV - ładowanie - Lumia Play To

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.01.2015
    Posty
    19
    Telefon
    Lumia 735
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    0(0)

    Question Odtwarzanie filmów z Lumia na TV - ładowanie - Lumia Play To

    Reklama:
    Witam serdecznie,
    mam taki problem przez aplikacje "Lumia Play To" łącze się z TV. Udostępniam filmik i wszystko działa jak powinno - tzn. filmik uruchamia się na telewizorze idzie około 30-40[s](czasem nawet i 15[s]) i następuje jego ładowanie, po ok 3-5[s](nawet 10[s]) filmik idzie dalej.
    Niestety jest to dość irytujące podczas oglądania.
    W jaki sposób można temu zapobiec?

    Android nie miał z tym problemów.

    Z góry dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam .

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,965
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,101(11,128)
    720p i 1080p to samo?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.01.2015
    Posty
    19
    Telefon
    Lumia 735
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    0(0)
    Standardowe ustawienia, a w jaki sposób można sprawdzić w jakiej jest nagrywane?

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,965
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,101(11,128)
    no chyba w ustawieniach aparatu kolego a sprawdzałeś filmy skopiowane z komputera?

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 22-10-2014, 21:48
    2. [MultiPhone 8500 DUO] Odtwarzanie filmów
      Przez PiotrM w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 16
      Ostatni post / autor: 14-10-2014, 16:17
    3. Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 20-11-2013, 13:18
    4. nie odtwarzanie filmów po aktualizacji windowsa 8.1
      Przez maluszek w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 13-11-2013, 09:01
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 18-10-2013, 13:04

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas