Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Lumia 735 problem z Wifi przy braku transmisji danych

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.03.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 930 / Lumia 1520
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    208(8)

    Lumia 735 problem z Wifi przy braku transmisji danych

    Reklama:
    Witam mam, dziwny problem telefon przy połączeniu z wifi i włączonej transmisji danych korzysta z transmisji nie z połączenia z Wifi, gdy wyłącze transmisje danych, brak możliwości włączenia Wifi, zablokowany suwak. Jakieś pomysły ??

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.04.2015
    Posty
    18
    Telefon
    lumia 735
    Dziękuję
    33
    Podziękowano
    0(0)
    Miałem to samo. Po aktualuzacji do 8.1 update 2 nie spotkałem się z tym problemem, przynajmniej do tej pory.

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,893
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,887(11,122)
    od kiedy kolega ma ten problem? Nie chcesz wymuszać GDR2 musisz wrzucić ponownie oprogramowanie

  • #4

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.03.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 930 / Lumia 1520
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    208(8)
    Ogólnie to dziewczyna miała problem też z klawiszem włącznika, wymieniłem sam sobie w pracy. Telefon pierw uruchomiłem bez karty sim, włączyłem wifi wyłączyłem transmisje danych, uruchomiłem z kartą problem znikł.

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,893
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,887(11,122)
    a przed wymianą działało ok?

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.03.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 930 / Lumia 1520
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    208(8)
    przed właśnie nie, wątpie aby była to usterka związana z SW tactem...

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,893
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,887(11,122)
    nie ma co tam popsuć przy rozkręcaniu, antena jest współdzielona zatem sprawdź zasięg BT

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.03.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 930 / Lumia 1520
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    208(8)
    U mnie wszystko już hula jak napisałem , jak pisałem Ci pracuje w serwisie Care

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,893
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,887(11,122)
    to powinieneś napisać że GPS/BT działa

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.03.2013
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 930 / Lumia 1520
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    31
    Podziękowano
    208(8)
    , czasami trzeba odpocząć od technicznego punktu widzenia, ważnie że obyło się to bez wymiany PCB

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Transmisja danych przy włączonym WiFi
      Przez DaBuu w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 11-01-2015, 21:18
    2. [Lumia 625] Problem po włączeniu transmisji danych
      Przez Patryk Jeżowski w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 16-08-2014, 22:22
    3. Brak transmisji danych
      Przez ostry w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 29-05-2014, 19:22
    4. [HTC 8S] Przy braku zasięgu różne aplikacje nie chcą działać
      Przez incubus w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 20-07-2013, 20:52
    5. [Lumia 510] Włączanie transmisji danych
      Przez lesska w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 10-06-2013, 13:51

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas