Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 8 z 66 PierwszyPierwszy ... 4567891011121858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #71
    malorztapeciorz
    Gość
    Reklama:
    Czas trwania animacji w androidzie nic nie mówi, bo ten można ustawić jak się chce, ale dobra. Oczywiście 3/4 użytkowników nie ma o tym pojęcia i nie grzebie w systemie, ale można

    Yziek: To jest ostatni post niezwiązany z tematem. Dyskusje nt Android vs WP proszę prowadzić w innym wątku. Każdy kolejny post z OT będzie nagradzany warnem.
    Ostatnio edytowane przez Yziek ; 13-07-2014 o 11:18

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #72
    rakers
    Gość
    Ja się nie pytam o androida a WP więc nie kumam Twojej odpowiedzi. Może ktoś inny będzie miał i cos powie więcej.

    Sent from my Nexus 5

  • #73
    malorztapeciorz
    Gość
    Kolega wybaczy, nie doczytałem. Ponoć jest różnica a animacjach między wp8.0 a 8.1, ale wątpię żeby czas animacji między tymi samymi systemami na różnych modelach był inny, ewentualnie na słabszych może ucierpieć ich płynność.

  • Jeden użytkownik podziękował malorztapeciorz za ten post:


  • #74
    liftlodz
    Gość
    Niestety Nokia 930 bardzo mnie rozczarowała, na zdjęciach wygląda super, niestety rzeczywistość jest dla niej okrutna, to kawałek klockowatego fona z zeszłej epoki, jest gruba i mniej poręczna niż 5 calowa konkurencja, poza tym połączenie tylnej klapki z korpusem wygląda tandetnie jak w zabawce za 300 zł a nie we flagowcu za 2000 zł . Jednym słowem porażka

    Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

  • #75

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.04.2014
    Lokalizacja
    Łódź
    Posty
    61
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    P4
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    31(16)
    ooo kolega rozczarowany... może wiec sprzedać chce?

  • #76
    liftlodz
    Gość
    Nie mogę sprzedać bo jej nie kupiłem, oglądałem i bawiłem się w Saturnie. Chciałem kupić ale niestety jej wygląd mi nie odpowiada

    Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

  • #77

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.04.2014
    Lokalizacja
    Łódź
    Posty
    61
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    P4
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    31(16)
    Jaką cenę dali w saturnie (chyba też jesteś z Łodzi, w którym)?

  • #78
    Budniu
    Gość
    Unboxing, unboxingiem są już crash testy - ja bym się nie odważył:

  • #79

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,766
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,896
    Podziękowano
    216,053(10,998)
    oj ale się ludziom pieprzy we łbach. Kupię L930 bo tak właśnie reaguje na nóż, powód dobry jak każdy inny

  • #80

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Co nie zmienia faktu, że jakoś specjalnie nie było widać rys na ekranie powstałych po zabawie nożem. Lumia 930 moim zdaniem najładniej ze wszystkich wersji kolorystycznych prezentuje się w kolorze czarnym. A swoją drogą ktoś wie, czy w ogóle są jakieś różnice pomiędzy Icon a L930?. Pytam, bo przeczytałem gdzieś na forum tutaj, iż podobno w Icon strasznie narzekają na szybko padającą baterię.
    Ostatnio edytowane przez Bloo ; 13-07-2014 o 15:20

  • Strona 8 z 66 PierwszyPierwszy ... 4567891011121858 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas