Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 7 z 66 PierwszyPierwszy ... 345678910111757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #61

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Reklama:
    Co osoba, to inna opinia. Jedni się zachwycają designem, inni nie. Ja jednak należę do grona tych osób, które się z autorem tego artykułu nie zgadza. Nie uważam jakoby Nokia Lumia 930 była "pozbawiona finezji, jest jak siekierą wyrąbana. Niezgrabna i klockowata".
    Ostatnio edytowane przez Bloo ; 12-07-2014 o 13:44

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #62

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Cytat Zamieszczone przez nokia.user Zobacz posta
    Jest bardzo dobrze, a jakość zdjęć jest świetna. Oczywiście lustra nie zastąpi, ale w razie czego zdjęcia nie są koszmarkiem. Czekam jeszcze tylko na dng od kolegi i będę bardzo intensywnie myślał nad zakupem.
    Zrobiłem kilka fotek dziś nad morzem.Powiem,ze są super.Dla mnie jest wystarczająco dobrze.Wlasnie tego oczekiwałem od Nokii.
    Niestety ale nie moglem zgrać do Macbook Air zdjęć DNG.
    I jeszcze jedno gdy wgrywam do komputera to zdjęcia pojawiają się podwójne tj. 5MPX i 16MPX a później muszę te o mniejszej rozdzielczości kasować ręcznie.Moze jest jakiś specjalny program do tego?
    A co do testu w Benchmark.pl gdzie narzekali na obsługę zoomu to zoom ustawiamy JEDNYM palcem przesuwając z prawej strony na lewa lub z dołu do gory.Wszystko działa płynnie.
    Tak wiec jestem mega zadowolony i polecam tobie nokia.user śmiało ten fon
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Ostatnio edytowane przez janek63 ; 12-07-2014 o 18:06

  • Jeden użytkownik podziękował janek63 za ten post:


  • #63
    rakers
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez nokia.user Zobacz posta
    Bez przesady. WP to nie lagdroid, żeby potrzebował procesora lepszego niż w laptopie do załadowania dialera.
    Ponosi cie fantazja i to zdrowo. Żyjesz jak dinozaur wspomnieniami poprzedniej epoki. Bez urazy ....

    Jest jeszcze jedna rzecz co mnie wnerwia niemiłosiernie w WP. Powolne animacje. Ciekawe czy to przyspieszyło w l930 vs 925 i 920.

    Sent from my Nexus 5
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 12-07-2014 o 21:01

  • #64

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,632
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,877
    Podziękowano
    212,739(10,924)
    Znaczy przystosowane po OS bez lagów

  • #65

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Ponosi cie fantazja i to zdrowo. Żyjesz jak dinozaur wspomnieniami poprzedniej epoki. Bez urazy ....

    Jest jeszcze jedna rzecz co mnie wnerwia niemiłosiernie w WP. Powolne animacje. Ciekawe czy to przyspieszyło w l930 vs 925 i 920.

    Sent from my Nexus 5
    No niestety, ale mam na co dzien stycznosc z S5 i nawet taki dialer to dla niego wyzwanie.

  • #66
    rakers
    Gość
    Powolne oznacza wolne. Naciskasz i czekasz. Chodzi o długość animacji.

    Nokia.user podaj mi dwa szczegóły z twojego s5. Dobra nie ciagnę... .

    Sent from my Nexus 5

  • #67
    malorztapeciorz
    Gość
    Właśnie porównałem starego Galaxy Ace z l925, na Ace (CM7.2) dialer ułamek sekundy szybciej się załadował

  • #68

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Powolne oznacza wolne. Naciskasz i czekasz. Chodzi o długość animacji.

    Nokia.user podaj mi dwa szczegóły z twojego s5. Dobra nie ciagnę... .

    Sent from my Nexus 5
    Jakie szczegoly? I nie mojego, a kolegi z pracy.

  • #69
    rakers
    Gość
    Janek63. Jestem ciekawy porównania działania szybkości animacji vs do innej lumii co masz.

    Sent from my Nexus 5
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 13-07-2014 o 07:07

  • #70

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.06.2014
    Posty
    120
    Telefon
    Microsoft 640 LTE
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    7(6)
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Janek63. Jestem ciekawy porównania działania szybkości animacji vs do innej lumii co masz.

    Sent from my Nexus 5
    Posiadam tylko L930 wiec nie mam porównania z innymi modelami.

  • Jeden użytkownik podziękował janek63 za ten post:


    Strona 7 z 66 PierwszyPierwszy ... 345678910111757 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas