Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 65 z 66 PierwszyPierwszy ... 1555616263646566 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 650 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #641

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,290
    Telefon
    L930/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    311
    Podziękowano
    282(246)
    Reklama:
    Czy po półtora roku, ładując telefon dwa razy dziennie ( oczywiście ostrożnie obchodząc się zarówno z kablem jak i gniazdem), mają prawo wystąpić luzy? Znaczy, po tym jak już włożę wtyczkę w gniazdo(wchodzi i wychodzi normalnie, czyli z lekkim oporem) delikatnie mogę nią minimalnie ruszać w lewo lub prawo. Pytam, bo nie wiem, czy po tak częstym ładowaniu to norma(w poprzednim nie pamiętam jak było a siedemsetki, raz, że młodsze, dwa, że ładowane zdecydowanie rzadziej. Choć w tej starszej też lekko wyczuwam... A może już?)czy po serwisie przewrażliwiony jestem. Wcześniej nie zauważyłem, bo albo nie zwróciłem uwagi albo jeszcze tak wyczuwalne nie były.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #642

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,389
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,776
    Podziękowano
    202,515(10,599)
    z tym że gniazdo jest jedno a wtyczek wiele i się różnią rozmiarami i kształtem mimo jednego standardu

  • #643

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,290
    Telefon
    L930/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    311
    Podziękowano
    282(246)
    Nie, nie, piszę o fabrycznych ładowarkach czy kablu w moim przypadku. To co z pudełka mam do dziś, raczej dbam i obchodzę się ostrożnie, tak ze sprzętem jak i osprzętem. Czyli co, nie powinno się wyrobić po takim czasie, mimo częstego ładowania?( bo będę winił serwis zaraz). Wiesz, wchodzi i wychodzi normalnie, jak zawsze, czyli z lekkim oporem "skobli" we wtyczce. Kiedy ładuje i w tym czasie lekko ją ruszę w którąś ze stron, nic się nie dzieje, ładuje dalej. Dlatego nie wiem, czy serwis, czy to naturalne a po prostu po kolejnym serwisie baczniej go obserwuję. A jak jest u Ciebie czy u innych? Oczywiście pytam o mniej więcej półtora roczne słuchawki, ładowane przynajmniej raz dziennie, żeby jakoś miarodajnie było. Wtyczki sztywno wciąż siedzą w gniazdach?

  • #644

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,389
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,776
    Podziękowano
    202,515(10,599)
    dziwna rozmowa, używaj jak popsujesz to popsujesz

  • #645

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,290
    Telefon
    L930/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    311
    Podziękowano
    282(246)
    Z pozoru dziwna. Inaczej, może skorzystam z pomocy Alicji i faktycznie napiszę do nich skargę. Cztery razy był w serwisie, z czego raz mnie zlali, raz zrobili prowizorkę, po kolejnych dwóch(mimo eliminacji usterek), wciąż było i jest coś z nim nie tak. Stąd, pytanie moje o luzy w gnieździe, których wcześniej nie stwierdziłem(choć mogły być, bo specjalnie na to uwagi nie zwracałem), zadałem pod tym kątem, czy mogą być one wynikiem wizyty w serwisie czy jednak to zbieg okoliczności a drobne luzy przy częstym ładowaniu to norma.
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 23-05-2016 o 19:52

  • #646

    OFF-LINE
    Awatar pioterd

    Dołączył
    21.04.2016
    Lokalizacja
    Kobyłka
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    W10M .318
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    3(3)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Z pozoru dziwna. Inaczej, może skorzystam z pomocy Alicji i faktycznie napiszę do nich skargę. Cztery razy był w serwisie, z czego raz mnie zlali, raz zrobili prowizorkę, po kolejnych dwóch(mimo eliminacji usterek), wciąż było i jest coś z nim nie tak. Stąd, pytanie moje o luzy w gnieździe, których wcześniej nie stwierdziłem(choć mogły być, bo specjalnie na to uwagi nie zwracałem), zadałem pod tym kątem, czy mogą być one wynikiem wizyty w serwisie czy jednak to zbieg okoliczności a drobne luzy przy częstym ładowaniu to norma.
    Też mam luz w gnieździe. Jak włożę firmową ładowarkę to wtyczka lata na boki, jak włożę kabel od power banka to siedzi sztywno. Ale to wynika z różnych rozmiarów wtyczek, pomimo że powinny być takie same - to nie jest nic dziwnego. Działa

  • Jeden użytkownik podziękował pioterd za ten post:

    Darpi (23-05-2016)

  • #647

    OFF-LINE
    Awatar coyote78

    Dołączył
    29.02.2016
    Lokalizacja
    zawsze Śląsk Opolski
    Posty
    1,393
    Telefon
    MS Lumia 950 XL
    FW
    .35018
    Operator
    play
    Dziękuję
    143
    Podziękowano
    95(85)
    U mnie jest ok, bez luzów na oryginale. Na nieoryginalnych jest rożnie, Ale to wiadomo z czego

    Tapatalk coyote78_L930 W10M_Th2

  • Jeden użytkownik podziękował coyote78 za ten post:

    Darpi (23-05-2016)

  • #648

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,290
    Telefon
    L930/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    311
    Podziękowano
    282(246)
    No właśnie, gdybym jeszcze używał noł nejma. Zasadniczo teorię spiskową mogę wykluczyć. A kolego @pioterd, możesz jeszcze napisać, od kiedy używasz i jak często ładujesz?

  • #649

    OFF-LINE
    Awatar pioterd

    Dołączył
    21.04.2016
    Lokalizacja
    Kobyłka
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    W10M .318
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    5
    Podziękowano
    3(3)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    No właśnie, gdybym jeszcze używał noł nejma. Zasadniczo teorię spiskową mogę wykluczyć. A kolego @pioterd, możesz jeszcze napisać, od kiedy używasz i jak często ładujesz?
    Telefon kupiony w grudniu 2014, myślę że ładowany średnio raz na dobę. Jestem drugim właścicielem

  • #650

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,290
    Telefon
    L930/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    311
    Podziękowano
    282(246)
    Prośbę mam, mógłby ktoś sprawdzić, czy na nagranych filmach, słychać pracę stabilizacji przy ostrzeniu? Najlepiej tapnąć w ekran nagrywając, wtedy jest pewność że ostrzy

  • Strona 65 z 66 PierwszyPierwszy ... 1555616263646566 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas