Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 56 z 66 PierwszyPierwszy ... 646525354555657585960 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #551

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.06.2014
    Posty
    38
    Telefon
    lumia930 lumia530DS
    Operator
    Plus i in.
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    3(2)
    Reklama:
    Nie miałam jeszcze czasu przeczytać całego wątku, ale napisze to, bo mnie to zdenerwowało:
    tacka/szufladka na sim - to jakieś badziewie, podważając toto, żeby wyciągnąć i wymienić kartę, zauważyłam, że się bardzo wygina - pewnie za którymś razem strzeli bardzo liche wykonanie, dotyczy szufladki, bo cały fon jest całkiem, całkiem...
    Jak było, to przepraszam...

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #552

    OFF-LINE
    Awatar Carnage

    Dołączył
    14.03.2013
    Posty
    707
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    113
    Podziękowano
    143(118)
    Ja za to podziele się ciekawą informacją prosto z serwisu Nokia Care. Prawie dwa tygodnie temu oddałem moją NOWĄ Lumie 930 na serwis gwarancyjny. Od tamtego czasu brak jakichkolwiek informacji, więc w dniu dzisiejszym napisałem e-mail, aby dowiedzieć się co i jak w moim telefonem. I jak sie okazuje naprawa gwarancyjna trwa tak długo, ponieważ bardzo cieżko dostać częśći do tego telefonu Oo. Flagowy telefon a części dla autoryzowanych serwisów brak... Jestem wielce zdzwiony tą informacją. W przypadku innych modeli też to tak wygląda?

  • #553

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,653
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,864(10,925)
    Zależy po prostu sporo awarii to sporo części idzie jak w tym modelu ale produkują wciąż to i części też

  • #554

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,419
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    321
    Podziękowano
    293(257)
    A ja chcę zapytać, bo przypomniało mi się, czy odstaje Wam lekko klapka(panel) na styku z ramką, na wysokości spustu aparatu w stronę przycisku Power. Biorąc swój, sprawdzałem jeszcze dwie sztuki i wszystkie trzy miały coś takiego, bardziej lub mniej, ale wszystkim delikatnie panel odstawał w tym miejscu.
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 03-12-2014 o 15:57

  • #555

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,419
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    321
    Podziękowano
    293(257)
    A jak z wifi u Was(najlepiej się odnieść do poprzednich słuchawek), bo u mnie bardzo mizernie(w porównaniu do budżetowej 620-ki),w tych samych miejscach, jeśli nie zerwie, to strasznie muli. Jest zdecydowanie gorzej, mocno ograniczył miejsca dobrego zasięgu.

  • #556

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.09.2014
    Posty
    30
    Telefon
    NOKIA L930
    Operator
    plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Nie zauważyłem szczególnie różnicy, ale od dwóch , albo trzech dni, mam wrażenie ze internet strasznie ciężko chodzi dosłownie wszędzie i u wszystkich i na wszystkim. W domu mam łącze 60 albo 120mb a i tak jakieś niespodzianki. Poczekaj parę dni.

  • #557

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,419
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    321
    Podziękowano
    293(257)
    No nie, ja to piszę w odniesieniu tylko do 930-ki, reszta sprzętów pracuje jak dotychczas.

  • #558

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.09.2014
    Posty
    30
    Telefon
    NOKIA L930
    Operator
    plus
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Jeśli chodzi o wskazania na ikonkę, to na pewno są gorsze niż w L920. Nawet pamiętam ze byłem zaskoczony na początku ze mi nie znajduje jakiejś sieci sąsiada która widziała zwykle 920. Często jestem w dobrym LTE i cały czas mam włączone więc się czasem przełączam.

  • #559

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,419
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    321
    Podziękowano
    293(257)
    A jak z używaniem ładowarek, ma to jakieś znaczenie dla sprzętu? W gniazdkach są obie tzn. z 735-ki i 930- ki(oryginalne z zestawów) i ładuję naprzemiennie, w sensie, nie zwracam uwagi który telefon pod którą podpinam.

  • #560

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,653
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,864(10,925)
    nie ma znaczenia dla baterii ale ma znaczenie dla ciebie jeśli ładowarka nie wyrabia

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Darpi (03-09-2015)

    Strona 56 z 66 PierwszyPierwszy ... 646525354555657585960 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas