Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 55 z 66 PierwszyPierwszy ... 54551525354555657585965 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #541

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.02.2013
    Posty
    21
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    18
    Podziękowano
    6(5)
    Reklama:
    kupiłem L930 ze względu na 2GB ramu ale dzieje się coś złego u mnie. nie raz już czytałem że urządzenia z WP z mniejszą ilością ramu np przeładowują strony internetowe ale w mojej L930 dzieje się dokładnie to samo :/ tyczy się to IE jak i UC Browser, otworzę dosłownie jedną zakładkę, zminimalizuję, wykonam jakiś telefon, wyślę sms, na chwilę odłożę telefon i jak wrócę do niego i przytrzymam strzałkę wstecz to oczywiście widnieje tam przeglądarka w której nawet widać ostatnią stronę ale po kliknięciu w to strona zostaje przeładowana... obydwie przeglądarki mają zezwolenie na działanie w tle więc o co chodzi ? telefon nie jest niczym obciążony a po przytrzymaniu strzałki widnieje tylko ekran główny i właśnie któraś przeglądarka... inne aplikacje również zostają przeładowane jak do nich wracam.
    kolejna sprawa to mam zainstalowaną aplikację allegro i olx. dostaję sms'em link do ogłoszenia z któregoś z tych serwisów i po kliknięciu otwiera mi w IE. można coś z tym zrobić ? jak nie da się powiązać zainstalowanych aplikacji to może chociaż można zmienić domyślną przeglądarkę na UC Browser ?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #542

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,734
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,229(10,772)
    Nowa zasada utrzymywania strony w pamięci dotyczy teraz każdego po8.1 niestety

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Maciekk (01-11-2014)

  • #543

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Od kilku dni w TV widzę reklamę Nokii Lumia 930. Widziałem też reklamy na bilbordach w centrum Gdańska (do tej pory były tylko reklamy w Internecie). Widać, że Microsoft wziął się do roboty i ostro zaczął reklamować swojego najnowszego flagowca.
    Ostatnio edytowane przez Bloo ; 04-11-2014 o 22:10

  • #544

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.05.2013
    Posty
    95
    Telefon
    950
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    7(6)
    ja zauważyłem , że reklamuje sie albo coś co sie słabo sprzedaje lub jest za drogie w stosunku do własnych mozliwości .... mój następny zakup to 930

  • #545

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Jak powiadają, reklama dźwignią handlu. Czy się słabo sprzedaje, to ciężko powiedzieć. Sony też reklamuje obecnie swojego nowego flagowca - Z3.

  • #546

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.04.2014
    Lokalizacja
    Pelplin/Zduny,Poland
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia930,920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Witam od 3 dni jestem posiadaczem 930 black po przesiadce z 920.Wrażenia super szczególnie waga niższa niz 920 i jednak doskwiera brak glance screen w nokii n8 tez był amoled a była wyświetlana godzina i data.mam nadzieje ze w przyszłości sie pojawi ta opcja tak jak w 920.Co do baterii to przez 2 dni zeszło 50% na włączonym wifi i offline bo nie mam jeszcze karty nanosim.Po aktualizacji PfD problem z fioletowym odcieniem belki znikną

  • #547

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.11.2014
    Posty
    193
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 DS
    Operator
    NJU
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    15(13)
    Cytat Zamieszczone przez Bloo Zobacz posta
    Sony też reklamuje obecnie swojego nowego flagowca - Z3
    Tylko że Z3 to nowość a 930 już od dawna jest


    Cytat Zamieszczone przez christo Zobacz posta
    ja zauważyłem , że reklamuje sie albo coś co sie słabo sprzedaje lub jest za drogie w stosunku do własnych mozliwości
    I tu bym upatrywał powód pojawienia się reklam Sam bym chciał 930-tkę ale za droga.

  • #548

    OFF-LINE

    Dołączył
    26.07.2014
    Posty
    73
    Telefon
    Lumia 800,920,930
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    5(5)
    Cytat Zamieszczone przez Micho Zobacz posta
    Tylko że Z3 to nowość a 930 już od dawna jest
    To dawno to 2 miechy wcześniej , wiec .....

  • #549

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,734
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,229(10,772)
    i to była ostatnia wstawka o gównoidzie panowie w tym temacie

  • #550

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.11.2014
    Posty
    193
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 DS
    Operator
    NJU
    Dziękuję
    30
    Podziękowano
    15(13)
    Cytat Zamieszczone przez zbynio702 Zobacz posta
    To dawno to 2 miechy wcześniej , wiec .....
    Nokia w maju a ten którego imienia nie wolno wymawiać koniec września

  • Strona 55 z 66 PierwszyPierwszy ... 54551525354555657585965 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas