Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 53 z 66 PierwszyPierwszy ... 34349505152535455565763 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #521

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,389
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,475
    Podziękowano
    2,748(806)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Obawiałbym się bardziej wypaleń w androidzie ze względu na górną Belkę. Chyba głównie to wypalało się na samsungach. Ale to też raczej sporadyczne przypadki. Mam znajomych z sgs1 i sgs2. Nic takiego ich nie dopadło. Sam mam motke razr od premiery i też oznaków wypaleń nie ma.
    Mój kumpel chyba ze 3x wymieniał ekran przez to wypalenie w SGS II
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #522

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    pasek IE mi przebija wszędzie
    Ok,a na ile jest widoczny, na ile przeszkadza, po jakim czasie zaczął straszyć

  • #523

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    To musisz dużo z Internetu w telefonie korzystać. Jestem ciekawy, czy Lumii 930 też będzie to dotyczyć. Ja przyznam się, że w moim telefonie korzystam z IE UC Browsera na zmianę.

  • #524

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,389
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,475
    Podziękowano
    2,748(806)
    Prędzej czy później to wyjdzie i każdy jest na to narażony i każdy producent o tym wie dlatego przy Glance Screen zegar przesuwa się co jakiś czas kiedy mamy ustawioną opcje aby cały czas był aktywny ale w L930 i tak nie ma GS więc jeden problem z głowy :P
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #525

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez Bloo Zobacz posta
    To musisz dużo z Internetu w telefonie korzystać.
    No ja korzystam, cholernie wygodne,z racji że mam w tej chwili najmniejszy z możliwych, nie tak często jakbym chciał, ale już przy pięciu calach można się zapomnieć ten wyświetlacz jest naprawdę wart grzechu.

  • #526

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Ja bym nie wyolbrzymiał problemu. Jak ma cię dopaść to dopadnie w każdym modelu. Na necie siedzę dziennie 5-6h i nigdy mi do glowy nie przyszło, ze coś mi sie wypali. Masz gwarancje 2 lata wiec po co sobie głowę zaprzątać głupotami. Po 2 latach zmieniasz słuchawkę bo ani bateria, ani specyfikacja już nie ta.

  • #527

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Toteż nikt nie wyolbrzymia, chodziło o opinię intensywnych użytkowników, czyli jak to wygląda w praktyce przy normalnym korzystaniu(nie tylko przy niedzieli), wymieniać ekran gwarancyjnie przy tej skali problemu, uważam za bezsens, no chyba że oprócz wyświetlacza wypali też klapkę

  • #528

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Ja bym nie wyolbrzymiał problemu. Jak ma cię dopaść to dopadnie w każdym modelu. Na necie siedzę dziennie 5-6h i nigdy mi do glowy nie przyszło, ze coś mi sie wypali.

    Skoro tyle siedzisz w Internecie, to zapewne codziennie przed snem twoja Lumia 930 domaga się nakarmienia baterii.@Potok666, dlatego ja się cieszę, że Lumia 930 nie ma GS. Zresztą moja stara Lumia 925 i 820 posiadały ten bajer, a i tak z niego nie korzystałem, gdyż uważałem to za zbędne, jak i dodatkowy pożeracz baterii.
    Ostatnio edytowane przez Bloo ; 21-10-2014 o 16:22

  • #529

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Już ją pogoniłem ale prosiła o prąd zazwyczaj o 13.

  • #530

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,389
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,475
    Podziękowano
    2,748(806)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Ja bym nie wyolbrzymiał problemu. Jak ma cię dopaść to dopadnie w każdym modelu. Na necie siedzę dziennie 5-6h i nigdy mi do glowy nie przyszło, ze coś mi sie wypali. Masz gwarancje 2 lata wiec po co sobie głowę zaprzątać głupotami. Po 2 latach zmieniasz słuchawkę bo ani bateria, ani specyfikacja już nie ta.
    No moja L920 ma się świetnie a w listopadzie będzie miała 2 lata bo to pre order bateria też jest ok bo o nią dbam, wiesz ile razy zdarzyło mi się zasnąć oglądając coś na TVN player? Wiele razy, wiesz co się dzieje po zakończeniu odtwarzania? Nic ekran świeci cały czas do kiedy nie padnie bateria czyli dobrych kilka godzin, kiedy miałbym AMOLED trochę byłoby z nim kiepsko po kilku takich cyklach.

    Cytat Zamieszczone przez Bloo Zobacz posta
    Skoro tyle siedzisz w Internecie, to zapewne codziennie przed snem twoja Lumia 930 domaga się nakarmienia baterii.@Potok666, dlatego ja się cieszę, że Lumia 930 nie ma GS. Zresztą moja stara Lumia 925 i 820 posiadały ten bajer, a i tak z niego nie korzystałem, gdyż uważałem to za zbędne, jak i dodatkowy pożeracz baterii.
    U mnie jakoś nie widze aby to ciągneło baterie mam ustawione na podejrzyj czyli aktywuje się zaraz po wyciagnieciu z kieszeni na kilka sekund i fon normalnie trzyma 1-2dni, Mowa o IPS który podświetla się cały a w przypadku AMOLED jest to zaledwie kilka pikseli.

    Dzisiaj zrobie test, wyłacze wszystko w telefonie i włacze podgląd na cały czas aktywny, zobacze ile spadnie mi %, ustawie tryb samolotowy

    A to że się cieszysz że nie masz jakiejś funkcji to trochę dziwne, z reguły lepiej mieć wybór niż go nie mieć

    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Już ją pogoniłem ale prosiła o prąd zazwyczaj o 13.
    pamiętaj o edycji swojego telefonu w profilu
    Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 21-10-2014 o 16:43
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • Strona 53 z 66 PierwszyPierwszy ... 34349505152535455565763 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas