Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 50 z 66 PierwszyPierwszy ... 4046474849505152535460 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #491

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez r.blaszczak Zobacz posta
    Jest w handlu takie powiedzenie z gó...nem dobrze opakowanym...
    Idealnie trafiłeś
    Niestety nie zgodze sie z tym - iOS to dobry system, i przez te 6 lat używania wiem jak sie rozwijał itp. Zmieniłem platformę ze względu na chęc spróbowania czegoś nowego, ale nie żebym hejtował iPhone. To kawał dobrego sprzętu i softu. Życzę sobie i wam aby WP tak samo sie rozrastał

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #492

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Kostelek ostatnio zaktualizowałem ipada mini do IOsa8. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żebym musiał robić downgrade i to w tempie ekspresowym.

  • #493

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,705
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    65
    Podziękowano
    336(98)
    Pewnie jakby zapakować Lumie 930 w karton po ifonie to większość ludzi była by zachwycona nowym ifonem i możliwościami nowego ios. Nie żebym coś miał przeciwko ios, bo sam mam ipada 2. Tyle że go nie używam, bo nie ma do czego.

  • #494

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,856
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,849
    Podziękowano
    207,527(10,782)
    panowie i panie koniec rozmów o iGównie

  • #495

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    Dzisiaj byłem w Euro RTV AGD, aby zobaczyć Lumię 930 na żywo. Mieli wersję czarną i powiem, że telefon na żywo prezentuje się wyśmienicie (do tej pory widziałem tylko zdjęcia i filmy na YT). Obok był wystawiony Samsung Galaxy S5 i powiem, że wyświetlacz Lumii 930 nie odbiegał zbytnio od wyświetlacza konkurenta. Myślę, że zdecyduje się na czarną wersję, choć z chęcią zobaczyłbym jak na żywo prezentuje się Lumia 930 z pomarańczowymi pleckami.

  • #496

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.02.2014
    Lokalizacja
    Ruda Śląska
    Posty
    91
    Telefon
    Nokia 930,950xl,640
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    9(9)
    Oryginalna klapka do noki kosztuje koło 60zł więc łatwo zmienić kolor z tym że czarna ma czarne boki a nie srebrne jak reszta.
    Nokia - Lumia 930 :: hurtowniagsm.pl - Oryginalne części zamienne GSM
    Ostatnio edytowane przez Schamann ; 30-09-2014 o 19:21

  • #497

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2014
    Posty
    161
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    13(11)
    To prawda. Przez to, że czarna Lumia 930 ma dodatkowo czarną ramkę, to wygląda to dużo ciekawiej moim zdaniem.

    --- Post Połączono 20:59 --- Poprzedni Post napisano 20:25 ---

    Chyba nie było, więc wklejam.

    http://infonokia.pl/newsy/pierwsze-s...galeria-zdjec/

    http://infonokia.pl/newsy/nokia-lumi...ilmy-pureview/

  • #498

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.09.2014
    Posty
    9
    Telefon
    nokia lumia 930
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Witajcie. Własnie dotarła do mnie Lumia 930 i po 7 latach z andkiem postanowiłem zaryzykować z Nokią . Sprawdzam właśnie po ustawieniach fabrycznych ilość pamięci dostępnej i mam tylko 25,5gb wolnego miejsca. Jaka jest tego przyczyna??

  • #499

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,355
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    316
    Podziękowano
    290(254)
    Cytat Zamieszczone przez arek331 Zobacz posta
    Witajcie. Własnie dotarła do mnie Lumia 930 i po 7 latach z andkiem postanowiłem zaryzykować z Nokią . Sprawdzam właśnie po ustawieniach fabrycznych ilość pamięci dostępnej i mam tylko 25,5gb wolnego miejsca. Jaka jest tego przyczyna??
    Wejdziesz w czujnik pamięci to się dowiesz że największą pozostałą część pamięci zajmuje system, póżniej pozostałe.

  • #500

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.09.2014
    Posty
    9
    Telefon
    nokia lumia 930
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Ok, ale system zajmuje 2,8gb, aplikacje 850mb i inne pierdoły około 100mb więc to jest ponad 29gb a gdzie pozostałe 3gb?? A propo ładowarki to można Lumie 930 ładować inną np z LG G2?

  • Strona 50 z 66 PierwszyPierwszy ... 4046474849505152535460 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas