Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 48 z 66 PierwszyPierwszy ... 3844454647484950515258 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #471

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Reklama:
    Jest srednio bo to Lumia, jest zaje... bo to iPhone. Dla mnie nie ma różnicy. Gra bardzo fajnie.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #472

    OFF-LINE
    Awatar JamesVoo

    Dołączył
    12.07.2014
    Posty
    70
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    3(3)
    Gra głośniej niż iPhone 4. Jakość na słuchawkach dla mnie porównywalną. Na Maxell RetroDJ(rebrandy Brainwavz)
    Wysłane z cegłówki używając Tapatalk

  • #473

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,300
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,772
    Podziękowano
    202,297(10,590)
    wiedzieliście że jest limit 90min na nagrywania a HD i w 1080?

  • #474

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.09.2014
    Posty
    6
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    1
    Powiem wam co odkryłem przypadkowo, a co bardzo mi sie spodobało.
    Oprócz 930 z windows mam jeszcze tablet i komputer stacjonarny.
    Wszędzie loguję się tym samym kontem "live".
    Dziś, na tablecie, przełączając się między sieciami wifi zauważyłem, że jest dostępny hot spot z lumi 930
    Najpierw do głowy przyszło mi, że moze sąsiad kupił lumię, bo przecież w mojej hot spot jest wyłaczony.
    Spróbowałem połaczyć i połączyłem się, bez podawania hasła itp.
    Spojrzałem na telefon i przeraziłem się, połączyłem się do swojej lumi, bez podawania hasła i pomimo wyłączonego hot spot.
    Ale sprawidziłem z laptopa dziewczyny, nawet nie widział mojej lumi, a po właczeniu hot spot domagał sie hasła.

    Wniosek jeden, po identyfikatorze "live" tablet właczył sobie hot spot i miał zsynchronizowane hasło.
    BARDZO MI SIĘ TO PODOBA

    Nie wyciagając telefonu z kieszeni internet mam wszędzie bez konieczności włączania wyłączania wpisywania haseł itp

  • Jeden użytkownik podziękował wojtas29 za ten post:

    to_ja (27-09-2014)

  • #475

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,300
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,772
    Podziękowano
    202,297(10,590)
    to zasługa 8.1 nie Lumii no ale

  • #476

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    wiedzieliście że jest limit 90min na nagrywania a HD i w 1080?
    Zgaduję, kończy się pojemność albo bateria

  • #477

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,300
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,772
    Podziękowano
    202,297(10,590)
    To też ale programowo 90min

  • #478

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Tym razem do 930-stki dorwał się portal Dobreprogramy.pl

    Nokia Lumia 930 – test smartfonu, który zachwyca tylko pierwszego dnia - dobreprogramy

  • #479

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Autor krytykuje np. centrum powiadomień, ale nie pisze jakich zmian by oczekiwał. Dla mnie jest to garść wrażeń, nic więcej. Z całą pewnością nie test.

  • #480

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,300
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,772
    Podziękowano
    202,297(10,590)
    Już się doczekać nie mógł aby z opisu telefonu i jego możliwości przejść do hejtu systemu więc po grzyba dostał L930 na testy. Uraczyłby się Prestigio

  • Strona 48 z 66 PierwszyPierwszy ... 3844454647484950515258 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas