Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 45 z 66 PierwszyPierwszy ... 3541424344454647484955 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #441

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Reklama:
    Jakby wymieniali same plusy to i tak niczego by to nie zmieniło. Dużo ludzi brało swego czasu l920 bo atakowali co 2 reklamą, do tego fajna muzyka, zeszlo to się też z obniżką w sklepach i u opów. Nawet mnie kupili tą reklamą hehe.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #442
    rakers
    Gość
    Play. Na 64 modele dostępne z WP są dwa. Lumia 630 która jest piękna i w małej ilości l930 (cena). Jeśli miałbym wybierać jako klient są ciekawsze propozycje.
    Nic się nie dzieje. Od premiery do sprzedaży pół roku .
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 22-08-2014 o 12:10

  • #443

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    @rafaa - a teraz ani pozytywnych recenzji ani reklam.
    @rakers - niestety, teraz mają dosyć dobrą ofertę na iP5s, a Lumie gdzieś leżą w kącie.

  • #444
    rakers
    Gość
    Wiesz Nokii i MS chyba nie uda się powtórzyć modelu iPhone. Więc trzeba robić jak robot. Full słuchawek i często zmiany. To nie system jest winny tylko brak pomysłu na sprzedaż. Nie wiem sam. Może się mylę.

    Jak była premiera l930 to byłem zachwycony wszystkim. Jak po pół roku wreszcie weszła do sprzedaży to uważam dalej ją za fajną słuchawkę ale już szał nie jest. W dniu sprzedaży była już starym telefonem. Ja wiem, że z N6 w dniu premiery go kupię a w PL po 2, 4 tygodniach. Oczekuję od MS dokładnie tego samego.
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 22-08-2014 o 12:16

  • #445

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Nie muszą robić tyle co Szajsung, ale kilka modeli faktycznie jest niezbędnych. Oferta nie jest zła, w sensie ilościowym, ale nie ma promowania produktu. Gdziekolwiek. Do tego jeszcze wiele problemów z aktualizacją. Nie każdy siedzi na forach i kombinuje z wgrywaniem przez NSU, bo po OTA są jaja. Z Applem jest wszystko przewidywalne - aktualizacje robisz w dniu premiery, niezależnie od tego gdzie kupiony telefon. No i OTA nie sprawia żadnego problemu.

  • #446
    rakers
    Gość
    Odpalam dziś angielski i amerykański pudelek. Od góry do dołu full słuchawek i premier od tanich po drogie. I jeden WP HTC.
    Full info o zmianach w robocie i aplikacjach. A o WP cisza.

  • #447

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    No niestety świadomości brakuje wśród klientów. Większość posiadaczy l520 i podobnych dostała je za złotówkę, nie dlatego, ze świadomie je chciała w swoim budżecie, ze względu na płynność, system, wykonanie, cokolwiek. Ms z tymi infantylnymi filmikami w stylu jakie aplikacje są już w wp ( to co na yt jest) powinien wyskoczyć przed faktami itd. Może to by ludziom bardziej oczy otworzyło :P

  • #448
    rakers
    Gość
    Czy się to podoba czy nie ludzie kupują Sony, LG, Samsungi i HTC. I nic w tym złego nie ma. I dlatego WP nie kupują, bo Ci producenci nie mają go w ofercie. Dlaczego im nie dać tego co chcą. Czemu Sony, LG, Samsung i HTC nie robią po 3,4 modele z WP ?.
    Gadanie bo wciskają androida nie ma podstaw. Większość potrzebuję wyboru, trochę internetu, przeglądarkę www, aparat i konta społecznościowe. A info jaki system to dostarcza nie ma znaczenia. Jakby były w ofercie ludzie by kupili.

    Przykład HTC M8. Jaki szum jest po premierze. Wprost szał. Bo fajny model jest

    Płasko MS = Nokia = WP = 2 - 5% rynku.
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 22-08-2014 o 12:31

  • #449

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    To jest to samo zamknięte koło jak z ps vita. Developerzy nie robią gier bo mało klientów. Klientów jest mało, bo nie ma gier.





    Rakers szum przy m8 jest owszem, taki sam był przy m7. Tylko co z tego. Żadnym hitem sprzedaży te telefony nie były, m8 też nie jest. Trochę dźwignął htc, ale byle plankton im wynik zwiększy. Przy nowych lumiach też zawsze jest szum. O dziwo większość komentujących wypowiada się na ich temat pozytywnie ale na gadaniu się kończy. Tak będzie dopóki ludzie nie będą przekonani do WP.



    Do tego dochodzi brak Googla skutecznie ludzi odstrasza. Wszyscy się do ich usług przyzwyczaili bo mają androida. Sam nie korzystam z Outlooka, a w sumie mógłbym. Here Drive usunąłbym z telefonu gdyby były mapy googla, mimo ze są tylko online. To samo z oficjalną aplikacją do Yt. Mimo, ze są bardziej funkcjonalne, może i ładniejsze w sklepie, wolałbym tą od Google. A wujek G dobrze o tym wie, dlatego nic się pod tym kątem nie zmieni.
    Ostatnio edytowane przez rafaa ; 22-08-2014 o 12:44

  • #450
    rakers
    Gość
    Każdy mówi coś co mu brakuje i układa się jakaś całość.

  • Strona 45 z 66 PierwszyPierwszy ... 3541424344454647484955 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas