Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 44 z 66 PierwszyPierwszy ... 3440414243444546474854 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #431

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Reklama:
    Nie ma baterii 3000mah a taka by się przydała bardziej niż slot sd i wodoszczelnosc z której nikt nie korzysta ze strachu. Po paru miesiącach klapki z xperii nie mają prawa być szczelne, o sgsie nie wspomnę bo tu durszlak a nie szczelny telefon. Telefon jest tani jak barszcz, nie wiem co masz z ta cena.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #432

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,654
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,873(10,925)
    no dobra ma QI

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    rafaa (21-08-2014)

  • #433

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Nie no trzeba przyznacz ze telefon nie jest drogi.. w dniu premiery kosztowal cos kolo 2300.. gdy taka s5 chodzila ok 2800 jesli sie nie myle no i nokia calkiem szybko spada z ceny. Mysle ze do konca roku bedzie go mozna kupic za +/- 1500 zl.

  • #434
    rakers
    Gość
    Juz są za 1650. Będzie tańszy.

    Sent from my Nexus 5

  • #435

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    To tylko dowodzi jak słabo się sprzedaje, niestety.

  • #436
    rakers
    Gość
    Wszyscy operatorzy ją mają więc zalewają słuchawkami allegro. Stąd cena i niewielkie zainteresowanie. Jak LG, Samsung, HtC i inni nie będą robić słuchawek z WP będzie Market Share na poziomie 2-5%. Nie ma wyboru WP w salonach.
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 22-08-2014 o 10:58

  • #437

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Gdzie reklamy w tv? Banery i reklamy w sieci na każdym kroku? Gdzie reklamy wp? Samsung jak wypuszcza kolejnego paścia, to jest go wszędzie pełno, z lodówki ci wyskoczy. Niby Ms ma kasy jak lodu a zabiera się za promo tylko na kanale Nokii na youtube. Ale oni są w stanie pr'owo załatwić nawet xboxa więc...

  • #438

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Akurat w salonach Plusa często widzę wystawione L1320, 925 i 625. Nie wiem po co ta ostatnia, bo nie ma jej dostępnej i już nie będzie. Poza tym dostępność 630 jest bezproblemowa.
    Wracając do tematu - 930 zaczynała z interesującą ceną, ale teraz minął trochę ponad miesiąc od pojawienia się realnie na rynku i widzimy, jaką cieszy się popularnością. W testach wypominają grzanie i słabą baterię, a to do ludzi przemawia. Szkoda.

  • #439
    rakers
    Gość
    Czyli nie ma słuchawki za 1 pln. Nie no masz l630 i 30 modeli z robotem. Od LG, Szajsungów itd.

  • #440

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    W Plusie są od 3 pln, za 1 zł nie masz żadnej. ;-)

  • Strona 44 z 66 PierwszyPierwszy ... 3440414243444546474854 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas