Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 43 z 66 PierwszyPierwszy ... 3339404142434445464753 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #421

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.07.2013
    Posty
    1
    Telefon
    L920
    Dziękuję
    10
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    U mnie wytrzymuje około jednego dnia w ramach którego z reguły jest to 2-4 godzin rozmów, parę fotek, online skype + whatsapp. Mail synchronizacja raz na godzinę. Facebook'a i twittera nie używam.
    Fioletowy odcień ekranu, przy slabym podświetleniu jest widoczny nawet przy ustawioniu odcienia na zielony w aplikacji Display, odinstalowywanie nie pomogło.
    Po wgraniu gdr1 w ramach PfD grzeje sie mniej niż wcześniej, głównie przy korzystaniu z GPS.

    BTW: wersja z T-Mobile polska nie ma sluchawek (sam telefon + kabelek).
    Ostatnio edytowane przez bazz ; 16-08-2014 o 17:47

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #422

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,389
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,776
    Podziękowano
    202,518(10,599)
    tak do słuchawek to zestaw słuchawkowy znajduje się w opakowaniu z telefonem tylko u niektórych operatorów. We wszystkich pozostałych przypadkach telefon jest dostarczany bez zestawu słuchawkowego i obsługuje zestawy słuchawkowe z gniazdem AHJ

  • #423

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.04.2013
    Posty
    110
    Telefon
    930
    Dziękuję
    28
    Podziękowano
    5(5)
    co do baterii, to po jakimś czasie telefon spokjnie wytrzymuje 2 dni umiarkowanego uzywania (2-3h rozmów, smsy, emaile, skype, trochę grania)

    jeśli chodzi u słuchawki kupiłem JBL j22a - z L930 grają wyśmienicie

  • #424

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Kolejna recka lumki. Nie widzę w niej czegoś szczególnego, do czego możnaby się przyczepić. Wady trochę na siłę, bo to subiektywna sprawa, tak jak i plusy.



    http://bezprzyciskow.pl/recenzja-test-nokia-lumia-930

  • #425

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,389
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,776
    Podziękowano
    202,518(10,599)
    nadal nie wiadomo jak się na nim pracuje, tak to jest z portalami które nie mają na własność a tylko czekają w kolejce. Nie zapełnią pamięci, nie nagrzeją aż się wyłączy, recenzja jak każda inna rozwinięcie specyfkacji

  • #426

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Doskonale się z nią pracuje to co maja wspominać Dobrze gość opisuje wyświetlacz, jego przypadłości. Dobrze opisuje pracę na baterii i nagrzewanie się telefonu. Utożsamiam się z jego odczuciami. Jak i czym mam zagotować telefon żeby się wyłączył? No i po co mam to robić. Se snapkiem 801 nie miałbym tego problemu, przy takiej temperaturze jaką osiąga w stresie l930 na bank wydajność spadłaby o połowę. Jak w sgs5 zmieniłem dalvika na art to po resecie jakieś 10 min. sobie kompilował czy coś tam z apkami robił. Zagrzał się przez ten czas tak, że przez kolejne 15 minut chodził jak galaxy ace

  • #427

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,389
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,776
    Podziękowano
    202,518(10,599)
    po prostu jestem przewrażliwiony czytając już 20stą opisówkę bryły i systemu

  • #428

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Kolejna recka lumki. Nie widzę w niej czegoś szczególnego, do czego możnaby się przyczepić. Wady trochę na siłę, bo to subiektywna sprawa, tak jak i plusy.



    Recenzja: test Nokia Lumia 930 | Bez Przycisków
    Wydaje mi się że to jedna z lepszych recenzji 930-stki. Wymienione wady i zalety nie są subiektywnym odczuciem recenzenta tylko stanowią fakty

  • #429

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Dla mnie obudowa jest wygodna. Brak sd nie jest dla mnie wadą tak jak i GS i wodoszczelnosc. Dlatego mówię, sprawa indywidualna.

  • #430

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,389
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,776
    Podziękowano
    202,518(10,599)
    to teraz zobacz ilu rzeczy ona nie ma a kosztuje słono

  • 2 następujących użytkowników podziękowało djtonka za ten post:

    jano7878 (22-08-2014)

    Strona 43 z 66 PierwszyPierwszy ... 3339404142434445464753 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas