Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 40 z 66 PierwszyPierwszy ... 3036373839404142434450 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #391

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2014
    Posty
    13
    Telefon
    np. .......
    Operator
    play
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    1
    Reklama:
    może niech użytkownicy się wypowiedzą jak to się ma z baterią przy mega użytkowaniu tj. wszystkie synchro włączone, ekran ok. 70% jasności, zdjęcia, GPS, bluetooth, itp...

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #392

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Dzisiaj IE wpierd....mi 50% baterii i kilkaset mb pracując w tle. Nie wiem jak to możliwe. Wygasiłem telefon na stronie tvn24. Po 2h może chciałem cyknąć fotkę a tu wielki ch. Screen trochę przekłamuje stosunek pracy do tła bo przeglądałem trochę sieć przed chwilą ale różnica była znacząca. Pierwszy raz widzę żeby ie w tle pracowalo więcej niż w trakcie faktycznego użycia. I gdzie są moje mb-y :P Inne aplikacje praktycznie w ogóle nie wyświetlają mi pracy w tle.
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    Ostatnio edytowane przez rafaa ; 10-08-2014 o 18:30

  • #393

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.02.2014
    Lokalizacja
    Ruda Śląska
    Posty
    91
    Telefon
    Nokia 930,950xl,640
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    9(9)
    Jeżeli telefon miałby być z androidem to wybrałbym lg g3 ale po 5 latach androidem już go nie chcę .Używam telefon w firmie i standardowo w domu.
    Kupiłem nokie bo ma:
    - dobry stabilny system i aplikacje weryfikowane przed wrzuceniem do sklepu(wiem bo sam jedną zrobiłem i wrzuciłem)
    - dobry aparat (po zakupie sprzedałem Olympusa Z1 bo stał się zbędny) w ciemności robi lepsze zdjęcia od laserowego LG G3 testowałem z kolegą który go ma(co dziwne w nowym G3 który ma bdb specyfikacje android lubi delikatnie przycinać się przy przerzucaniu stron )
    -dobre wymiary i dzięki kształtowi pewnie się trzyma - niby 1cm mniej ale g3 czy z2 są już dużo mniej poręczne i za duże dla mnie
    -można telefon postawić na krawędzi niby nic takiego ale jednak mi się przydaje
    -wsparcie i aktualizacje - nie wiem kto ma lepsze?
    -office
    -mapy i nawigacje offline

    Bateria jak ktoś używa non stop telefonu jako komputera to jak każdy padnie szybko ile laptopów działa dłużej niż 3 godziny na baterii - przy używaniu go jako telefon/sms/mms/poczta czy fotka (co parę godzin)- działa 2-3 dni z włączonym non stop GPS bo podoba mi się licznik kroków .
    Ostatnio edytowane przez Schamann ; 10-08-2014 o 18:33

  • #394

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2014
    Posty
    13
    Telefon
    np. .......
    Operator
    play
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    1
    co najlepsze inni producenci mogą dać fajny aku np sony czy samsung czyli jednak można. a androida juz z tej półki cenowej to można wybrać fajnego... kusi ten Windows kusi... Ja juz w sumie 3 lata i ze człek ciekawski to by spróbować czegoś innego a 930 jest do tego dobrym pretekstem

  • #395

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.08.2013
    Posty
    52
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    16
    Podziekowano
    2
    Ja powiem tak - na moje użytkowanie to działa 100% lepiej niż L920 - tam rano odłączałem telefon,wieczorem podłączałem,bo wiedziałem,że do tej 15 mi nie wytrzyma, a tutaj L930 załadowana w piątek i jeszcze 25%

  • #396

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.08.2013
    Posty
    54
    Telefon
    NOKIA LUMIA 930
    FW
    WP 8.1
    Dziękuję
    24
    Podziękowano
    2(2)
    Moja stara L820bardziej lubi prąd.930 zdecydowanie dluzej trzyma.Przy takim samym użytkowaniu.

  • #397

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2014
    Posty
    13
    Telefon
    np. .......
    Operator
    play
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    1
    miałem poprzednio lg optimus G gdzie była bateria 2100 i przy intensywnym użytkowaniu odlaczony o 5 rano juz o 17,18 dochodziło do około 20%. wypada kupić lumie i pouzywac miesiąc. jak będzie ogólnie kiepsko to pchnąć dalej

  • #398

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    I stracic kilka stowe na byciu testerem.

  • #399

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,270
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,772
    Podziękowano
    202,224(10,587)
    kolejna wzmianka o gównoidzie=ban

  • #400

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2014
    Posty
    13
    Telefon
    np. .......
    Operator
    play
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    1
    czy wie ktoś może jak ma się z naprawialnością 930. są nawet punktację ixfit czy jakoś tak, w skali od 1 do 10

  • Strona 40 z 66 PierwszyPierwszy ... 3036373839404142434450 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas