Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 66 PierwszyPierwszy 123456781454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #31

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Jeżeli się nie mylę i w wielu tekstach to się przewija to Lumia 930 jest mniejszym odpowiednikiem lumii 1520 ( identyczne podzespoły tylko w mniejszym opakowaniu) Wiem, że 930 jest bliźniakiem Lumii Icon ale na europejskim rynku podobną specyfikacje do Lumii 930 ma Lumia 1520.

    I powinno być "następca Lumii 1520 na bazie której zbudowana jest Lumia 930"

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,543
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,502(10,920)
    Za bardzo przeżywacie, montowanie tego samego CPU czy RAM chyba nie jest powodem do szufladkowania modelu. Zresztą numeracja nie pasuje aby był to następca. Chyba nikt nie zmieni L1520 ma nią z innego powodu niż rozmiar

  • #33

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    W oczekiwaniu na recenzję/pierwsze wrażenia z ♥♥♥♥♥♥♥.pl
    Dodaje pierwsze wrażenia ze spidersweb.pl

  • #34

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,543
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,502(10,920)
    oczywiście bierzemy poprawkę na to co piszą, Nokia ich sponsoruje i brak konkretów

  • #35

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Oczywiście takową poprawkę trzeba wziąć ale warto zobaczyć zdjęcia wykonane Lumią szkoda tylko, że zabrakło przy słabszym świetle gdzie icon i 1520 pokazywała swoją słabszą stronę ale podobno nowa aktualizacja miała mocno wzmocnić jakość wykonywanych zdjęć

  • #36
    rakers
    Gość
    Ta lumia jest super ale hardware ma z jesieni 2013.

    Sent from my Nexus 7

  • #37

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,736
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    340(100)
    Ciekawe kiedy pojawi się tendencyjny test na znanym portalu.
    Sent from my Lumia using Tapatalk

  • #38

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,543
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,502(10,920)
    Ja czekam aż pojawi się w O2, zawsze taniej niż na ebay kupię żonie że niby dla niej jak by co

  • #39

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,736
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    340(100)
    Ja czekam na następcę 930 lub 930 mini z ekranem 4 cale. Migranci z innych systemów już pewnie następcę widzą na horyzoncie, bo jednak hardware trzeba zmieniać co pół roku.
    Sent from my Lumia using Tapatalk

  • #40
    rakers
    Gość
    Jeden z najładniejszych telefonów w historii. Nie trzeba. Ale nokia w tyle jest. Ty nie musisz. A rynek weryfikuje. Taka sytuacja.


    Sent from my Nexus 5
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 08-07-2014 o 10:34

  • Strona 4 z 66 PierwszyPierwszy 123456781454 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas