Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 36 z 66 PierwszyPierwszy ... 2632333435363738394046 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #351

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Widziałem białą bo taką miałem mieć docelowo, kiedy dowiedziałem się, że nie będzie u nas pomarańczowej w detalu. Jednak po wzięciu do ręki czarnej stwierdziłem, że czarny front z czarną ramką to jest to
    pomaranczowa podobno zaklepalo sobie na wylacznosc Orange.. ja poluje na pomaranczowa.. choc ta zielona tez nie wyglada zle na szczescie mam w orange i licze ze pojawi sie pomarancz bo jak na razie dostepne sa bialy i czarny tylko

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #352

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Tak, słyszałem że będzie w Orange ale od jakiegoś czasu staram się nie brać u operatora słuchawek. Dlatego nie czekałem i wziąłem czarną.

  • #353

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Tak, słyszałem że będzie w Orange ale od jakiegoś czasu staram się nie brać u operatora słuchawek. Dlatego nie czekałem i wziąłem czarną.
    no ja zobacze co mi przedstawia ostatnio sam negocjowalem umowe u nich z jakas pania przez telefon( siedzac w punkcie orange) i udalo mi sie wyciagnac znizke 20% na abonament dodatkowe minuty pakiet neta 1 gb i jeszcze kilka malych bonusow wiec zobaczymy co tym razem dadza:P zreszta w domu mam wszystko z orange od neta po tv wiec znizki leca to mozna cos ciekawego wybrac

    no niestety w orange na razie czern i biel tylko ;/ bialy odpada na starcie jak dla mnie.. czarny wyglada niezle ale chyba czas zmienic cos bo ciagle tylko czarne i czarne te telefony mialem :P

  • #354

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez Thor91 Zobacz posta
    no ja zobacze co mi przedstawia ostatnio sam negocjowalem umowe u nich z jakas pania przez telefon( siedzac w punkcie orange) i udalo mi sie wyciagnac znizke 20% na abonament dodatkowe minuty pakiet neta 1 gb i jeszcze kilka malych bonusow wiec zobaczymy co tym razem dadza:P zreszta w domu mam wszystko z orange od neta po tv wiec znizki leca to mozna cos ciekawego wybrac

    no niestety w orange na razie czern i biel tylko ;/ bialy odpada na starcie jak dla mnie.. czarny wyglada niezle ale chyba czas zmienic cos bo ciagle tylko czarne i czarne te telefony mialem :P
    Ja wlasnie chce czarną z Orange - w przyszlym tygodniu bede zamiawial online. Do niedawna byly kody obnizajace abo o 30% a teraz sa tylko 20% np. tu :

    www.orange.pl

    Co do pomarańczy to nie wydaje mi się aby pojawiła się już jak nie pojawiła się od razu.

  • #355

    OFF-LINE

    Dołączył
    31.07.2014
    Posty
    5
    Telefon
    iPhone 5S
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    rach ciach, 140zł + 15min czasu i z białej/zielonej macie pomarańczową najlepiej wygląda czarna + pomarańczowy tył

    --- Post Połączono 22:15 --- Poprzedni Post napisano 22:15 ---
    Ostatnio edytowane przez rossot ; 08-08-2014 o 22:18

  • #356

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Kostelek Zobacz posta
    Ja wlasnie chce czarną z Orange - w przyszlym tygodniu bede zamiawial online. Do niedawna byly kody obnizajace abo o 30% a teraz sa tylko 20% np. tu :

    www.orange.pl

    Co do pomarańczy to nie wydaje mi się aby pojawiła się już jak nie pojawiła się od razu.
    oficjalnie nokia na rynek polski puscila 3 warianty bialy czarny i zielony.. a 4 mialbyc dla orange :P zobaczymy

  • #357

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,083
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,764
    Podziękowano
    201,850(10,577)
    jest takowy, bright orange

  • #358

    OFF-LINE

    Dołączył
    31.07.2014
    Posty
    5
    Telefon
    iPhone 5S
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    jest, ale niedostępny w PL : > chyba, że coś przeoczyłem
    tak jak mówię, wg mnie - najlepiej zmienić tylną klapkę, koszt ok. 140zł, a zawsze pozostaje możliwość powrotu do pierwotnego stanu
    Ostatnio edytowane przez rossot ; 08-08-2014 o 23:47

  • #359

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,083
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,764
    Podziękowano
    201,850(10,577)
    mówię o sieci orange pl taki mają jeden z wariantów

  • #360

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Test Benchmark.pl Nokia Lumia 930 - test

  • Strona 36 z 66 PierwszyPierwszy ... 2632333435363738394046 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas