Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 34 z 66 PierwszyPierwszy ... 2430313233343536373844 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #331

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.05.2014
    Posty
    29
    Telefon
    Nexus 5
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez Thor91 Zobacz posta
    mozliwe..pewnie nie mogli wcisnac dluzszej baterii i jest jak jest.. i powiem szczerze ze gdyby 1520 miala te pol cala mniej to wybor bylby jasny dla mnie


    Nie zgodzę się. Przytocze fakty. Obecne flagowce wielkość ekranu (w calach)/wielkość baterii
    HTC One (M8) 5.0/2600
    LG G2 5.2/3000
    LG G3 5.5/3000
    Samsung Galaxy S5 5.1/2800
    Sony Xperia Z2 5.2/3200

    Jak widzisz ekrany mają różnice do 0.5 cala względem 930 i mają ewidentnie większą baterie zwłaszcza Z2. Jak widać twórcy Lumii polecieli po łatwiźnie i nie napracowali się pod tym względem jedyne ukłony można mieć do designerów bo Lumia wygląda obłędnie szkoda, że ten wygląd zmarnowano. Ciekawe czy nadchodząca poprawka coś poprawi pod tym względem?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #332

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Dancap Zobacz posta
    Nie zgodzę się. Przytocze fakty. Obecne flagowce wielkość ekranu (w calach)/wielkość baterii
    HTC One (M8) 5.0/2600
    LG G2 5.2/3000
    LG G3 5.5/3000
    Samsung Galaxy S5 5.1/2800
    Sony Xperia Z2 5.2/3200

    Jak widzisz ekrany mają różnice do 0.5 cala względem 930 i mają ewidentnie większą baterie zwłaszcza Z2. Jak widać twórcy Lumii polecieli po łatwiźnie i nie napracowali się pod tym względem jedyne ukłony można mieć do designerów bo Lumia wygląda obłędnie szkoda, że ten wygląd zmarnowano. Ciekawe czy nadchodząca poprawka coś poprawi pod tym względem?
    No niestety.. zastanawia mnie to czemu nie upchneli wiekszej.. telefon nie jest ani jakos specjalnie cienki, maly tez nie jest.. a baterie dali sporo za mala.. te 2800 byloby ok.. ale nie 2400 ;/

    --- Post Połączono 11:44 --- Poprzedni Post napisano 11:39 ---

    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Thor91. Dla ścisłości. Nie android tylko nakładka Samsunga. To jest różnica
    ale wiesz co.. to jest wkurzajace ze w telefonach z androidem mozesz miec i 10gb ramu a i tak napchaja tam tyle shitu ze bedzie sie wieszal.. mialem dwa telefony z androidem i mimo braku miliona aplikacji czy gier to wszystko sie cielo predzej czy pozniej.. a mialem xperie i teraz galaxy s adv.. owszem android daje prawie nieograniczone pole do personalizacji telefonu ale jednoczesnie jest slabo zoptymalizowany.. to z dwojga zlego chyba wole zamknietego iOS lub WP.. bo i tak nie grzebie w telefonie a z wodotryskow juz wyroslem

  • #333

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    kto by chciał się pobawić 930 dłużej a jest ze Śląska to w Parku Śląskim na nowej piaszczystej wysepce jest taka możliwość - mają ponoć wszystkie kolory i dając dowód można spokojnie usiąść sobie na leżaku i ją obadać. Info od kumpla.

  • #334

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Fajna akcja jeśli to prawda

  • #335

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Fajna akcja jeśli to prawda
    Prawda, kumpel przeslal mi pare fotek a i na oficjalnej stronie Nokii Poland na FB pisze o objazdowym kontenerze promocyjnym

  • #336

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Hmmm to może podjade i podmienię czarną na pomarańczową. Zauważą?

  • #337

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Dobra Panowie co byscie wybrali

    lumie 1520 czy 930 ( nie biorac pod uwage ich wymiarow tylko wnetrze ekran itp)

  • #338

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Przecież rozmiar to główna różnica. Chcesz patelnie bierzesz 1520, chcesz mniejszą patelnie bierzesz 930. Większa może więcej, czytaj bateria.

  • #339

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez Thor91 Zobacz posta
    Dobra Panowie co byscie wybrali

    lumie 1520 czy 930 ( nie biorac pod uwage ich wymiarow tylko wnetrze ekran itp)
    ale to wlasnie wymiar tu jest glownym czynnikiem wyboru....dla mnie phablet jest za duzy.

  • #340

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Kostelek Zobacz posta
    ale to wlasnie wymiar tu jest glownym czynnikiem wyboru....dla mnie phablet jest za duzy.
    Chodzi mi glowie o problemy i bledy w telefonach.. ktory lepiej sie uzytkuje.. miedzy 5 a 6 cali nie ma duzej roznicy ( jak dla mnie a wiadomo ze wyglad to juz sprawa indywidualna). Zalezy mi glownie na opiniach ludzi ktorzy mieli stycznosc z ktoryms z telefonow lub z obydwoma.. bo wole starsza konstrukcje ale mniej awaryjna niz pchac sie w nowke i cierpiec z powodu wieku dzieciecego telefonu :P

    Choc nie wykluczam mozliwosci ze w najblizszych aktualizacjach 930 pozbedzie sie nagrzewania, podciagna prace baterii czy ogarna dziwnie swiecacy ekran, lecz jak na razie te problemy mnie troche martwia dlatego zastanawiam sie czy nie lepiej zainwestowac w starszego wiekszego brata ktory chyba na te problemy nie cierpi.
    Ostatnio edytowane przez Thor91 ; 08-08-2014 o 16:57

  • Strona 34 z 66 PierwszyPierwszy ... 2430313233343536373844 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 22:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 09:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas