Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 33 z 66 PierwszyPierwszy ... 2329303132333435363743 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 652

Wątek: Nokia Lumia 930 - unboxing, recenzje, pierwsze wrażenia

  1. #321

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Reklama:
    Jeśli te twoje od czasu do czasu Internet oznacza wejście na stronę, sprawdzenie czegoś i tyle to jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, ze przy takim użyciu wytrzyma spokojnie 1,5 dnia, może 2 naciągane. Generalnie czas podświetlenia wyświetlacza gra tu istotną rolę, jeśli nie grasz i namiętnie nie przeglądasz sieci. Mnie wytrzymuje w porywach do 6h Ale u mnie telefon świeci praktycznie non stop.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #322

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Jeśli te twoje od czasu do czasu Internet oznacza wejście na stronę, sprawdzenie czegoś i tyle to jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, ze przy takim użyciu wytrzyma spokojnie 1,5 dnia, może 2 naciągane. Generalnie czas podświetlenia wyświetlacza gra tu istotną rolę, jeśli nie grasz i namiętnie nie przeglądasz sieci. Mnie wytrzymuje w porywach do 6h Ale u mnie telefon świeci praktycznie non stop.
    szkoda ze nie pokusili sie o wsadzenie w 930 tych 400 mAh wiecej.. Bo ten telefon jest po prostu sliczny.. a do tego ma dobre bebechy.. 1520 bije go bateria na glowe tylko ten rozmiar.. musze pomacac oba telefony i moze cos wybiore

  • #323

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.08.2013
    Posty
    214
    Telefon
    Nokia L930
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    22(19)
    Znając zdolności Nokii obawiam się, ze z taką baterią ten telefon miałby 20mm grubości

  • #324

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,664
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,954(10,925)
    a l625? po drugie akcesoria też sprzedawać trzeba

  • #325

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.08.2014
    Posty
    27
    Telefon
    Galaxy S advance
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez rafaa Zobacz posta
    Znając zdolności Nokii obawiam się, ze z taką baterią ten telefon miałby 20mm grubości
    mozliwe..pewnie nie mogli wcisnac dluzszej baterii i jest jak jest.. i powiem szczerze ze gdyby 1520 miala te pol cala mniej to wybor bylby jasny dla mnie choc fakt faktem swojego galaxy s adv tez podpinam codziennie pod prad wiec norma

    l625 nie mialem w rekach.. bawilem sie 630 dual i powiem szczerze ze telefon na prawde ok tylko brakuje mu doswietlenia aparatu, aparatu z przodu no i 4.5 cala to troche malo jak dla mnie przy moich obecnych 4,27 uwazam ze ekran jest za maly ciezko sie cos czyta, ciezko przeglada neta.. wiec te 5 cali musi byc optymalnie to tak mysle 5.5-5.7 dla mnie.. Nawet przymierzalem sie do Nota 3 ale wkurza mnie ze android po kilku miesiacach potrafi mulic przy przewijaniu ksiazki telefonicznej..

    a tak btw co daja w zestawie z 930 i 1520 ? bo widzialem ze ktoras zagramaniczna siec dawala ladowarke qi
    Ostatnio edytowane przez Thor91 ; 07-08-2014 o 20:25

  • #326

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.06.2013
    Posty
    77
    Telefon
    Nokia Lumia 720
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    15(6)
    Mam bardzo ważne pytanie do tych co używają 930-stki. Jak spisuje się na niej aplikacja Endomondo? A ściślej rzecz ujmując chodzi mi o łączność z satelitą. Szybko łapie sygnał? Gubi go, nie gubi? Pytam, bo jak już wspomniałem zona nosi się z zamiarem zakupu tego fona i dla niej to najważniejsze kryterium za i przeciw. Szajsung Galaxy Ace, którego ma nieszczęście używać jest do niczego w tym aspekcie i doprowadza moją małżonkę do szewskiej pasji...

  • #327

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.02.2014
    Lokalizacja
    Ruda Śląska
    Posty
    91
    Telefon
    Nokia 930,950xl,640
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    9(9)
    Bardzo fajnie działa nie stwierdziłem żadnych problemów ,dużo lepiej niż na poprzednim Samsungu Ativ S.Sygnał łapie szybko nie zaobserwowałem zacinek czy gubienia sygnału.
    Ostatnio edytowane przez Schamann ; 08-08-2014 o 07:38

  • Jeden użytkownik podziękował Schamann za ten post:

    Czezare (08-08-2014)

  • #328

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.06.2013
    Posty
    77
    Telefon
    Nokia Lumia 720
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    15(6)
    Cytat Zamieszczone przez Schamann Zobacz posta
    Bardzo fajnie działa nie stwierdziłem żadnych problemów ,dużo lepiej niż na poprzednim Samsungu Ativ S.Sygnał łapie szybko nie zaobserwowałem zacinek czy gubienia sygnału.

    Bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź. No to chyba ostatnia wątpliwość została wyjaśniona :-) Żeby jeszcze tylko te telefony chciały się w końcu pojawić w salonach Playa. Tymczasem nic...cisza...czeski film, nikt nic nie wie :-(

  • #329

    OFF-LINE

    Dołączył
    15.07.2014
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    168
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    11(11)
    Cytat Zamieszczone przez Czezare Zobacz posta
    Bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź. No to chyba ostatnia wątpliwość została wyjaśniona :-) Żeby jeszcze tylko te telefony chciały się w końcu pojawić w salonach Playa. Tymczasem nic...cisza...czeski film, nikt nic nie wie :-(
    Play zawsze miał wirtualna oferte, spróbuj w sklepie on-line zamowic. W przyszlym tygodniu ja bede brał z Orange, ale też online.

  • #330
    rakers
    Gość
    Thor91. Dla ścisłości. Nie android tylko nakładka Samsunga. To jest różnica

  • Strona 33 z 66 PierwszyPierwszy ... 2329303132333435363743 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    2. [Lumia 1520] Recenzja, pierwsze wrażenia
      Przez effe w dziale Recenzje
      Odpowiedzi: 71
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 21:49
    3. [Lumia 920] Pierwsze wrażenia po premierze
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 136
      Ostatni post / autor: 24-12-2012, 08:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas